Ghiocei de Martie-Aprilie***263***
Raspunsuri - Pagina 22
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Hello !!! Ma pun la citit da' pana ajung la zi spuneti-mi la muci grosi ce punem ![]() Am fost azi la pediatra ca sa fiu sigura ca e ok gatul, i-am luat si sirop de tuse ca presimteam eu ca de la muci iar o apuca tusea si asa e, s-a inecat saracuta acum in somn si atusit pana sa vomite aproape Azi nu a dormit deloc la pranz si a rezistat eroic pana acum, nu se culca nici acum daca nu trageam eu de ea www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Pai curatat nasul si apoi ar fi ok ophtamesone N, nu simplu + multi pupici de la noi
Olga, mamica lui David iepurasul

novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Pai curatat nasul si apoi ar fi ok ophtamesone N, nu simplu + multi pupici de la noi Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Asa da tratament

!! Maine cumpar si eu Optamesone din asta ca tare il laudati , deocamdata s-a linistit si nu m-a mai inecat in somn, e enervant ca numai in somn tuseste, bine ca am fost si la pediatra si s-a uitat in gat cu toate ca stiam eu ca e de la dinti dar na sa fiu sigura
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Multumesc fetelor
O sa-i spun maine lui david cate il sustineti si poate nu mai plange ![]()

olishka spune:
Novuselu poti sa-i dai preventiv cu tantum verde in gatut. Noua asa ne-a zis pediatra sa facem cand avem muci.