Ghiocei de Martie-Aprilie***263***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Novus, incearca si ophtamesone poate ii face bine la nasuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Hello !!!

Ma pun la citit da' pana ajung la zi spuneti-mi la muci grosi ce punem ? ca s-au facuti densi mucii nostri conform scenariului cunoscut de noi, gingiile sunt umflate rau si baleste la greu deci clar sunt dintii
Am fost azi la pediatra ca sa fiu sigura ca e ok gatul, i-am luat si sirop de tuse ca presimteam eu ca de la muci iar o apuca tusea si asa e, s-a inecat saracuta acum in somn si atusit pana sa vomite aproape
Azi nu a dormit deloc la pranz si a rezistat eroic pana acum, nu se culca nici acum daca nu trageam eu de ea

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Pai curatat nasul si apoi ar fi ok ophtamesone N, nu simplu + multi pupici de la noi

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui novus

Hello !!!

Ma pun la citit da' pana ajung la zi spuneti-mi la muci grosi ce punem ? ca s-au facuti densi mucii nostri conform scenariului cunoscut de noi, gingiile sunt umflate rau si baleste la greu deci clar sunt dintii
Am fost azi la pediatra ca sa fiu sigura ca e ok gatul, i-am luat si sirop de tuse ca presimteam eu ca de la muci iar o apuca tusea si asa e, s-a inecat saracuta acum in somn si atusit pana sa vomite aproape
Azi nu a dormit deloc la pranz si a rezistat eroic pana acum, nu se culca nici acum daca nu trageam eu de ea

Pai curatat nasul si apoi ar fi ok ophtamesone N, nu simplu + multi pupici de la noi

Asa da tratament !!

Maine cumpar si eu Optamesone din asta ca tare il laudati , deocamdata s-a linistit si nu m-a mai inecat in somn, e enervant ca numai in somn tuseste, bine ca am fost si la pediatra si s-a uitat in gat cu toate ca stiam eu ca e de la dinti dar na sa fiu sigura

Mergi la inceput

Multumesc fetelor O sa-i spun maine lui david cate il sustineti si poate nu mai plange

Mergi la inceput

Novuselu poti sa-i dai preventiv cu tantum verde in gatut. Noua asa ne-a zis pediatra sa facem cand avem muci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Capitolul 264

Mergi la inceput