Imunoglobulina anti D

Imunoglobulina anti D | Autor: pisucmic

Link direct la acest mesaj

Dragele mele
aveti idee de unde se poate cumpara si care este cel mai bun pret pentru imunoglobulina anti D ?
Cica trebuie sa mi-o injectez in saptamana 28 (mai am deci 12 saptamani ) dar e bine sa gasesc din timp.
Multumesc

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 15+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Daca iti poate cumpara cineva din Germania sau Austria ar fi mai bine, dar este nevoie de o reteta de la un medic (eventual medicul de familie). Costa aproximativ 80 EURO. In tara anul trecut era mai scump, la un moment dar era 600 lei, acum nu stiu cat mai este. La un moment dat nu se mai gasea pe la farmaciile noastre. Tie ti-a spus medicul sa faci vaccinul daca iti ies anticorpi sau daca nu iti ies? Eu am auzit ca dr. Uscatescu de la spitalul Fundeni (hematologie) zicea ca daca nu ies anticorpi sa nu mai faca gravidutele vaccinul decat la nastere, asa ca as vrea sa stiu tie ce ti-a zis medicul?

Mami de Antonia Maria (27.11.2004) si Daria Nicoleta (6.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Multumesc!
Mi-a zis sa imi dozez anticorpii anti D si antieritrocitari la Institutul de Hematologie din Bucuresti, si cu ocazia asta aflu si ce tip de Kell sunt, apoi sa fac profilaxie cu vaccin la 28 saptamani.
Ma mai interesez si te tin la curent.
Oricum, la dr Uscatescu se zic si multe povesti...

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 15+

Mergi la inceput