Sept-Oct.2010! Felicitari Dana! (189)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Pupici si de la noi, felicitari proaspetelor mamici.
Am citit din urma ce mi-ati scris, va multumesc mult pentru toate cuvintele frumoase.
Chichi
Azi sunt ceva mai odihnita. Noaptea trecuta Matei s-a trezit la 3 ore sa pape si intre mese am dormit si noi, plus dimineata de la 7 la 10 cat a stat mama cu el.
Am si eu mare noroc cu sotul meu care ma ajuta enorm chiar daca el merge la birou si trebuie sa fie fresh, nu ma lasa deloc singura in timpul noptii iar de mama ce sa mai zic..este eroina mea.
Sper sa nu ajung in stadiul de a necesita terapie, sunt o fire optimista de felul meu si mizez pe asta in lupta cu emotiile.

Despre bebe: e foarte ok, papa bine, azi mergem sa ne inscriem la pediatru si tot azi ni se elibereaza si certificatul de nastere.
Astept cu nerabdare sa putem sa ii scoatem o masa de noapte ca in felul asta sa fim si noi mai in putere, insa la spital mi-a zis ca trebuie sa astept 5-6 saptamani..deci mai avem putin. El nu pare sa vrea singur sa-si distanteze mesele.

Va pupacesc pe toate

Klarisse mami fericita de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Felicitari Dana !!! Bun venit Mara Alexa sa cersti mare si sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Ana_25, al meu sot stie ca de tipa bebe nu se potoleste decat cand are el chef, asa ca noaptea aplica tratament: isi pune perna in cap sa poata dormi, mai ales ca el e cel ce merge la munca si nu e munca usoara ce face. Am observat ca Vlad are program de urlete si tipete doar pana la miezul noptii, apoi doarme foarte bine.
Buburuza trimite si aici vreo 3 grade caldura si 2 metri patrati de plaja cu soare, ca mi-e un dooooor de asa ceva....
Botosel bine ai revenit! si refacere cat mai rapida

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Mai3 ce frumooooos!!! Sunt minunati copii tai!
Fistiq sa fie sanatos dolofanul! (Al meu bebe acum la aproape 2 luni arata asa, poate putin mai maricel cu juma de kg si vreo 2 cm)
Botosel, e o dulce Alexandra!
Ramohd lui Adrian! Sa creasca mare sa stea bine in costumas Am si eu pentru bebe o hainuta de iarna de-a-ntregul si de ieri am pus-o in carut, il bag in ea ca intr-un sac de dormit, strang manecile pe langa el si plecam la plimbare! De fapt, ieri a fost tati afara, azi ploua si nu stim de vom putea iesi...poate de maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

M-am uitat prin albumul bebeilor, am vazut un bebe tare frumos de Fistiq si o printesica de Zoze (super tare poza cand o tine Mihai in brate).
Clabuc are Sabrina niste falcute numai bune de papat.
Kiti, super poza lui Vladut cu Miruna, sunt doi frumosi.
Numai bebelusi minunati la noi in odisee, sa fie sanatosi si sa creasca mari.

Raportez o ora petrecuta singura cu Matei, a dormit pe pieptul meu, acum la 2 ne pregatim de masa.

Am mai pus niste poze cu noi in albumul bebelusilor:)

Klarisse mami fericita de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Si la noi ploua, dar azi imi fac program cu cel mare ca vine mama si sta cu calin.si i-am zis sa-mi faca 2 tavi de placinta:cu branza si dovleac.ahh, ce bine e cand ai ajutor.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Klarisse LA CAT MAI MULTE ORE PETRECUTE DOAR CU MATEI!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

Si la noi ploua, dar azi imi fac program cu cel mare ca vine mama si sta cu calin.si i-am zis sa-mi faca 2 tavi de placinta:cu branza si dovleac.ahh, ce bine e cand ai ajutor.

varsta lui razvan

Si la mine vine mama azi, doar ca nu o voi pune sa stea cu bebe prea mult, in primul rand pentru ca il va tine doar in brate, in al doilea rand nu cred ca va putea sta ea...are niste probleme de sanatate ce nu ii permit sa faca prea mult efort.

Mergi la inceput

Vreau sa prajesc peste azi...doreste careva? ca sa stiu cat sa gatesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

varsta lui razvan

Si la mine vine mama azi, doar ca nu o voi pune sa stea cu bebe prea mult, in primul rand pentru ca il va tine doar in brate, in al doilea rand nu cred ca va putea sta ea...are niste probleme de sanatate ce nu ii permit sa faca prea mult efort.

mari, uite asa e soacra-mea.cum chitaie un pic calin, nu neaparat plans, cum il ia in brate.eu mai discut cu el si stand in patut sau amandoi intinsi.sa nu crezi ca nu-l iau deloc in brate, dar nu la orice partz.azi dimineata am lasat-o sa-l duc pe razvan la gradi.era treaz calin dimineata si ciraia.l-a luat si dupa 20 min cand am ajuns era adormit, dar tot in brate.mama nu e asa
eu as manca o saramura ca de cand nu am mai servit.

varsta lui razvan

Mergi la inceput