Sept-Oct.2010! Felicitari Dana! (189)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Klarisse, cum se manifesta depresia postnatala?

Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria

Pe scurt: plang din orice si cam tot timpul, am senzatia ca nu ma descurc singura cu bebe..ca nu stiu ce sa-i fac daca plange, n-am pofta de mancare..
O tin pe mama cu mine toata ziua ca mi-e frica sa raman singura cu bebe..e foarte aiurea si ciudat..sper sa treaca repede.

Klarisse mami fericita de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui housepocket480

Buna
Am intrat sa va spun ca paticut a nascut azi, prin cezariana, un baietel frumos si sanatos de 3 kg si 50 cm.

Sa ii traiasca si sa se bucure impreuna de noul membru al familiei!

paticut, felicitari! Refacere rapida si cat mai mult laptic! Bine ai venit pe lume, bebe!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Felicitari Paticut!!! recuperare rapida, sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si cumintel!

Alynta, sa va traiasca micuta crestina! E frumoasa ca o zana!

KAT, am admirat mica ta vedeta, e delicioasa cu ochelarii de soare!

Mai3 sa-ti traiasca sarbatoritii! Bogdanel e ca Fat-Frumos, creste vazand cu ochii!

Azi avem si noi 2 saptamani! Parca ne cunoastem de o vesnicie

Donna, mamica lui Tudor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Felicitari Paticut!

Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Felicitari Paticut! Uite ca bebe a avut o greutate buna in cele din urma!
Ei dragele mele - Sorana si Bpatricia cred ca va parasesc si eu...

Maine la prima ora am programat venirea bebelinei!
Merg din seara asta la spital! Asa ca va doresc multa bafta si voua si...sa ne auzim cu vesti bune!
Doamne ajuta!

dana 39+ cu Mara Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

FELICITARI PATICUT!!! recuperare rapida, bebe sanatos si mancacios!!!
HAI DANAISA!!!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Felicitari, paticut ! Refacere rapida si un bebelus sanatos, cuminte si mancacios !

2ingerasi, foarte frumos

alynta, sa va traiasca micuta crestina, sa fie sanatoasa si rasfatata de fratiorii ei !

Klarisse, imi pare rau sa aud de depresie. Stiu ca nu-i de gluma cu asa ceva, una dintre colegele mele de la cealalta odisee a facut si a depasit-o cu ajutorul unui psiholog + tratament. Tin pumnii sa depasesti cat mai rapid aceasta stare, noi suntem aici, daca te putem ajuta

Scot de acum majoretele pentru maine :
Nastere usoara, danaisa !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

BUNA SI DE LA NOI

PATICUT-felicitari si recuperare rapida sa creasca bb mare si sa fie cuminte

KLARISSE-curaj si capul sus eu nu cred ca nu o sa te descurci cu MATEI si fara ajutorul mamei tale, o sa fie un pic mai greu fara ajutor.CURAJ

ALYNTA-felicitari pt. micuta crestina

K.A.T- ce gagica misto,superba TESS

MARI-imi pare rau de un wek. asa de agitat si naspa dar las ca o sa vezi tu cand mai mergeti bb o sa fie mult mai bine

Fetelor voi dupa cat timp ati iesit afara pt. ca eu de o sapt. stau in casa si simt ca o iau razna, stiu ca pe bb inca nu e bine sa o scot dar eu simt ca nu mai pot sta in casa

Am o intrebare pt. mamicile care au fetite,la Carina am observat de vreo 2 zile ca i s-au umflat titucile si is si tari oare trebuie facut ceva anume? la ALEXIA nu stiu sa fi avut asa probleme,
Noi avem 1sapt. si 1zi si am crescut mari avem 3,820gr.
suntem mari si papam titi de la mami

Apropo de ce zicea KLARISSE ca o dor sani si eu sunt tot in aceeasi situatie si m-am dat cu GARMASTAN de la 8 luni si in ziua de azi si tot imi sunt fleasca si ma dor
VA SI MAI INTRU CAND AM TIMP

CAMI mami fericita a doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Klarisse trebuie sa treci peste starea asta! poti! Si iti garantez ca in momentul in care ai sa fii singura cu bebe o sa iti dai seama ca poti face fata mai usor decat crezi!
Eu azi am avut program administrativ: spalat, gatit, aspirat, sters praful. L-am prins pe sot pe acasa cateva ore si l-am trimis cu bebe la plimbare, asa am putut sa fac toate astea. Bebe a dormit destul de mult azi, si acum da semne ca il doare burtica...sper sa ii treaca si sa se joace linistit.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Si Irina fornaie mucisori de 2 nopti . Ii curat nasul cu ser fiziologic si incerc sa scot ceva cu pompita, dar nu prea am succes.
Voi folositi batista bebelusului la copilasi asa mici ? Stiam ca e indicata dupa cateva luni...

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput