Prietene la bine si la greu - 64

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Sa revenim. Salutare la toata fulgusorimea! Nu am vrut sa-mi fac intrare teatrala, doar ca am uitat ca daca fata doarme si se trezeste plangand, doar eu pot alerga, pana acum era si buni care fugea la ea. Asa ca am incercat sa scriu, dar se trezise. Bine va regasesc. Nu am reusit sa citesc din urma decat ca David, Timis si Soricel sunt bolnaviori, imi pare nespus de rau, banuiesc ca e vorba de raceala? Noi ne-am simtit minunat, desi daca ma intrebati ce am facut 10 zile, nu stiu sa va zic. Am dat iama in magazine, bucuroasa de toate bunataturile care se gasesc acasa, am facut vizite de protocol, nu am vazut oameni dragi, nici pe Miany , nici pe colegi, am dormit mult, tricotat, filme, malluri, na, chestii care imi lipsesc. Ne-a vizitat super pediatra, m-am intors cu tolba plina de hrisca, mei, tapioca, quinoa, mazare bio, migdale, chestii. Am primit de la ea sfaturi extrem de bune, pe care promit sa incerc sa le scriu aici. Printre altele, i-a verificat incaltamintea, mi-a zis sa o tin si in casa tot cu ghetute cu talpa ceva mai inalta pana isi formeaza mersul, sa ii pun o frunza de busuioc cand ii dau ceva care baloneaza, gen fasole, cartofi, sa nu amestec multe alimente la aceeasi masa, sare nu, putina miere se poate, Osciloccocinum jumatate de tubulet pe saptamana, timp de 2 luni, apoi cate un tub pe luna, pana in martie, pentru imunizare, fluor nu, multe fructe de mare, pentru ca sursa cea mai putin poluata. Cam atat imi vine in minte acum. Copila mea a suportat exemplar drumul, vizitele, cu exceptia avionului, unde am avut probleme pentru ca nu am putut s-o tin intr-un loc si au fost turbulente multe. In fine, de o saptamana merge bine, singurica, a ajutat-o cred covorul de acasa, mai baga cateva trante, dar stie sa-si fereasca capul. Super pediatra a zis ca ii pot cumpara o cascuta de aia de protectie pentru linistea mea, nu pentru ea. A zambit la toata lumea, a povestit cu toti, am senzatia ca imi mosteneste simpatiile si antipatiile. A facut de cateva ori o figura tare ciudata noaptea, se trezea urland si nu reuseam sa o calmam cu nimic, peditra mi-a zis ca e ceva sindrom de adaptare, instinctul meu a fost ca viseaza ceva, insa de cand ne-am intors nu mai face asa, deci probabil a avut femeia dreptate. Mi-a facut iritatie de la ceva la fatza, niste bube tare urate, incerc sa descopar cauza si pana atunci trebuie sa o dau cu balsam de catina. Cam asta ar fi rezumatul, mi-a fost dor de voi si va pup sa prind o cafea pana se trezeste. Ce noutati sunt oare pe aici? Tare as vrea sa pot citi, dar stiu ca nu o sa apuc. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Neatza si de la noi!
De ieri avem si al treilea dinte... se vede si al patrulea...deci am depistat cauza mofturilor.
Ionela se pare ca si tu ai parte de acelasi gen de mofturi
Lumi_c stiu ca in Barlad e o firma care face torturi de nunta si le livreaza gratuit si in Vaslui... poate fac livrari si la torturi mici.
Noi mai avem pana la mot cam luni deci nu ma stresez inca...doar adun informatii.
[Lavi] poate intri si ne zici pe scurt cum a fost la dr.

Mami fericita de strumfita

da la Toporas bun tortul. Am facut la ei la botez tortul. FFF bun. Stiu ca aduc daca au vreo nunta torturi mici, dar nu sunt sigura ca fac si de astea aniversare. Poate sun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Andrecluj- bine ai revenit si sa iti fie de bine "concediul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

trec eu in spatele canapelei in locul lui Andre (pe care o pup tare), ca nu pot scrie, dar v-am citit si va imbratisez cu drag

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Fac capitol nou.Mai mult nu pot inca.

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

am reusit!!! 65

dupa cateva incercari...mai greu e cu link-urile

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Strumfy eu nu l-am facut.Ramane cel facut de tine.

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput