Prietene la bine si la greu - 64
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
Da io dau o cola mare sa imi spal pacatele Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
laurairina13 spune:
Ancutzuleee, te-ai mutat, dai si tu o cafia la fete?
Monica, hai ca ai ajuns la Romanica de ceva zile, baga nasucu si zii la feti cum e acasa la mami!
Andreeee, haidi vino sa ne povestesti cum ai petrecut la Romanica, ce mai faceti..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
Neata!
ma prezint cu ua in dinti
pup fetele si ne citim mai tarziu!
sanatate puilor si mamicilor!
edit: Many, noi facem tortul la Cofetaria Alice de pe Mihai Bravu si va arata cam www.cofetariaalice.ro/index.php/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=502&category_id=15" target="_blank"> asa cu compozitia www.cofetariaalice.ro/index.php/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=369&category_id=10" target="_blank"> asta
dar cum mai este destul timp pana atunci, poate ne mai sucim
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cory_B/Cory_B.jpg)
Cory_B spune:
NeataMany
1. Lumanarea este cea de la botez si cu ceara de la ea a lipit nasa parutul taiat de un banut de argint-care a fost in cadita la baita de a doua zi(la noi fiind putin par a fost numai bine,pe banut
) Alte amanunte nu prea stiu, nasa mi-a zis sa aduc lumanarea de la botez si banutul de argint
2. Tortul l-am facut la cofetaria Alice(modelul cu maimutica il gasesti la ei pe site,au f multe modele super iar cel mai important amanunt este faptul ca sunt DELICIOASE!
), noi l-am facut tiramisu si a fost o alegere perfecta
Cea mai fericita mamica de
Andrei Nicolas (21.10.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
Am luat si noi aseara masiutza de 33 de lei din Cora. Nu stiu cum sunt ale Ariadnei, dar asta se cam dezmembreaza, rotile din spate ies mereu, am sa va pun poze. Alexul insa foarte incantat de ea, mai ales de roti
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
douradoudou spune:
si eu pe aici..am azuit de prajituri asa ca am aparut ..licurici eu m-am uitat pe net la reteta si nu e cu frisca sau smantana..am gasit una cu crema de lapte si una cu crema de lapte condensat (din ala crema..indulcit)..anyway si eu cred ca o sa o fac ..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou si eu pe aici..am azuit de prajituri asa ca am aparut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
deci is cea mai rea de pe aici
![](drac.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Uite www.lalena.ro/125-reteta-tort-medovik.html" target="_blank">aici am gasit eu reteta cu smantana. Pare iamy oricum
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
Sa ne zici cum ti-a iesit
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
douradoudou spune:
mie asta mi-a placut..ai de unde sa alegi..stai ca nu fac azi ..azi ma duc sa iau si eu mobila pt bb finally ca pana acum am tot amanat
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Cory, Lyly, multumesc de informatii, am descoperit si eu cofetaria Alice, multumita Liloasei , si sunt in cumpana, intre Piticot si Alice. Ce stiu sigur este ca nu vreau un tort 3D, mai cautam.
Am vazut si noi masinuta, dar nu am mai luat, din motive spuse de Lyly, am urcat copilul in magazin pe ea si parca statea sa se darame, cred ca si Vlad ar fi fost incantat de o roata, doua dar am zis pas.
mami de Vlad (29.10.2009)
lumi_calin spune:
Buna ziua!
am citit tot , retinut mai nimic.
Am un copil super alintat. Zilele trecute, cand a fost mai bine afara, am iesit la plimbare, cu carutul. toate bune si frumoase la dus, dar la intors chin frate. Nu mai voia sa stea in carut si pace si sa ma vedeti cu copil in brate, care voia si el sa inpinga carutul si cele 11 kg ale lui se fac 15 si eu eram varza inpingand carutul si carand grasanu'. cand am ajuns pe o banca, cica sa imi trag si eu sufletul, tremuram ca o frunza. Deci cred ca nu mai ma aventurez in plimbari mai departe de casa. Ies prin zona si fara carut sa nu mai am si grija lui.
Faine torturile de la cofetaria postata de Lyly.La noi nu gasesti asa ceva. Stau in dubii sa il fac eu acasa, sa comand unul la cofetarie si sa ma multumesc cu modelele urate pe care le au????Mai este o luna vad eu ce fac. Cert e ca nu fac nimic pompos, ci acasa doar cu familia si nasii.Vedem daca facem vineri chiar de ziua lui, asa inseamna dupa ora 6 ca nasii nu sunt din localitate, sau lasam pe sambata.
Vad o raza de lumina afara poate iesim si noi un pic dupa ce se trezeste pitikul.
legat de decalotare. Am citit o gramada de parari, cand era mai mic Calin. Unii zic sa faci, altii sa nu faci. Noi am fost la un chirurg cand avea Calin 1 luna( din alte motive) si dr. a zis sa nu umblam noi ca oricum nu am reusi sa il curatam bine, dar sa ne ducem la el pe la 8 luni ca rezolva el. Eu nu am fost si nici nu cred ca ma voi duce ptr. asta.
Eu il curat cand ma lasa, dar nu la baie ca nu se poate atunci, ci cand il schimb de scutec. Trag de putulica cat imi permite si scot de acolo ce se aduna cat pot. Am citi, acum mai recent, ca sunt de fapt celulele moarte ce se formeaza in urma desprinderii chestiilor pe acolo si sunt absolut normele si ca se elimina ele nu trebuie neaparat indepartate fortat. Eu am prietene cu baietei care nu au umblat pe acolo niciodata si sunt ok putele lor.
Par de mot nu avem nici noi prea mult, dar poate ne descurcam ptr. cateva fire de lipit pe banut.
Sanatate fulgusorilor bolnavi sa se faca bine mai repede.