Prietene la bine si la greu - 64
Raspunsuri - Pagina 13
lylyana.ion spune:
Bancul zilei
Stimati alegatori!
Guvernarea trecuta a adus tara pe marginea prapastiei!
Noi va promitem ca vom face un pas inainte!
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
ariadna33 spune:
Ramona, mai bine mergi cu soricelul la spital... sanatate multa!
Lyly, tare bancul!
Fetele, stiti cumva priorixul asta (in caz ca ma hotarasc sa-l fac) e gratiut? adica se da gratuit de la medicul de familie?
mai face cineva prevenar acum la un an?
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariadna33 Ramona, mai bine mergi cu soricelul la spital... sanatate multa! Lyly, tare bancul! Fetele, stiti cumva priorixul asta (in caz ca ma hotarasc sa-l fac) e gratiut? adica se da gratuit de la medicul de familie? mai face cineva prevenar acum la un an? ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** mamy de gemenasi dragalasi |
Noi facem, de fapt mai avem doza 3, dr. noastra ne-a recomandat la 8 luni 10 luni si un an si 2 luni si asa am facut.
mami de Vlad (29.10.2009)
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui ariadna33 Ramona, mai bine mergi cu soricelul la spital... sanatate multa! Lyly, tare bancul! Fetele, stiti cumva priorixul asta (in caz ca ma hotarasc sa-l fac) e gratiut? adica se da gratuit de la medicul de familie? mai face cineva prevenar acum la un an? ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** mamy de gemenasi dragalasi |
mie mi-a zis dr ca nu e nevoie sa-l cumpar ca il are ea de la stat (deci banuiesc ca e gratis) de priorix vb
poz(n)e
many_bani spune:
Ptr. un an noua ne-a spus dr. sa cumparam INFANRIX, priorixul il primim gratis de la cabinet si este cabinet particular.
mami de Vlad (29.10.2009)
dana n. spune:
Salutare!
David iar a facut febra mare noaptea trecuta. Am scazut-o cu nurofen sirop si baita cu 2 grade mai scazuta ca temperatura lui. Astazi m-am dus cu el la pediatru. La prima vedere mi-a spus ca nu arata a fi rau. I-au luat putin sange...a fost de groaza. L-a intepat de doua ori in degetelul de la piciorus saracutul ce mai urla...eu plangeam, cumnata mea plangea iar asistenta isi cerea scuze la el si lacrima si ea. Nu stiu ce fel de analiza a fosta asta ca in cateva minute ne-a adus rezultatul. Se pare ca are o bacterie. Ne-a dat antibiotic Podomexef(administrat de doua ori pe zi, recomandat amestecat cu mancarica...are un gust oribil). Pana joi ar trebui sa dispara febra...
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
Rony spune:
Buna,
dar de ce nu-i pui un supozitor cu glicerina daca este constipat!?
citat din mesajul lui DORIS_71 Mi-e si rusine sa mai intru. De fiecare data sunt doar pe fuga, nu mai reusesc sa tin pasul cu voi, si chiar daca mai citesc cate ceva pana sa scriu ori trebuie sa-l iau pe Matteo ca scartaie, ori nu mai tin minte cui aveam ceva sa-i spun si tot asa. Va invidiez pe cele care sunteti active pe aici, zau nu stiu cum reusiti, ori aveti copii super cuminti, ori sunteti super organizate. Rusine mie. Acum sa multumesc ptr. comentariile de la poze. Nu mai stiu cine intreba a cui a fost idea cu pepenele, a fost a mea si tati a executat. Mi-a parut rau ca nu am facut-o cand era mai micut si ca nu am gasit un pepene mai mare. Noi azi am facut al 3-lea vaccin asa ca toata ziua a fost marait. Bine ca nu avem febra. Mai e si constipat mititelul si s-a chinuit o multime pana a iesit un dopulet tare. Mi se face asa mila de el cand il vad ca se chinuie si se inroseste tot la fata de durere. Acum ma retrag sa-mi iau puiul in primire ca sta buni cu el in brate si nu prea poate ca o doare spatele. Va Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009 .. poze |
raluci_b spune:
citat din mesajul lui dana n. Salutare! David iar a facut febra mare noaptea trecuta. Am scazut-o cu nurofen sirop si baita cu 2 grade mai scazuta ca temperatura lui. Astazi m-am dus cu el la pediatru. La prima vedere mi-a spus ca nu arata a fi rau. I-au luat putin sange...a fost de groaza. L-a intepat de doua ori in degetelul de la piciorus saracutul ce mai urla...eu plangeam, cumnata mea plangea iar asistenta isi cerea scuze la el si lacrima si ea. Nu stiu ce fel de analiza a fosta asta ca in cateva minute ne-a adus rezultatul. Se pare ca are o bacterie. Ne-a dat antibiotic Podomexef(administrat de doua ori pe zi, recomandat amestecat cu mancarica...are un gust oribil). Pana joi ar trebui sa dispara febra... ------------------------ Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) |
Imi pare tare rau, sper sa dati de cap si sa treaca repede
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
lylyana.ion spune:
Dana, sanatate multa puiului tau! sa scape repede de tratamentul cu antibiotic
poz(n)e
DORIS_71 spune:
Rony asta am si facut pana la urma, aici medicii considera constipat dupa 3 zile cand nu face, el era a 2-a zi. Pana la urma i-am pus supozitor ca ma durea inima la cat se chinuia mititelul. Acum suntem ok.
Ramona, Dana, mititeii si sa se faca bine mai repede.