Prietene la bine si la greu - 64
Raspunsuri - Pagina 10
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Flavours am pus si pozele promise cu botezul... mamica lui Tudor (04.11.2009) |
sa va traisca, sunteti frumosi
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
DORIS_71 spune:
Mi-e si rusine sa mai intru. De fiecare data sunt doar pe fuga, nu mai reusesc sa tin pasul cu voi, si chiar daca mai citesc cate ceva pana sa scriu ori trebuie sa-l iau pe Matteo ca scartaie, ori nu mai tin minte cui aveam ceva sa-i spun si tot asa. Va invidiez pe cele care sunteti active pe aici, zau nu stiu cum reusiti, ori aveti copii super cuminti, ori sunteti super organizate. Rusine mie.
Acum sa multumesc ptr. comentariile de la poze. Nu mai stiu cine intreba a cui a fost idea cu pepenele, a fost a mea si tati a executat. Mi-a parut rau ca nu am facut-o cand era mai micut si ca nu am gasit un pepene mai mare.
Noi azi am facut al 3-lea vaccin asa ca toata ziua a fost marait. Bine ca nu avem febra. Mai e si constipat mititelul si s-a chinuit o multime pana a iesit un dopulet tare. Mi se face asa mila de el cand il vad ca se chinuie si se inroseste tot la fata de durere.
Acum ma retrag sa-mi iau puiul in primire ca sta buni cu el in brate si nu prea poate ca o doare spatele. Va
strumfy_12 spune:
Tina te invidiez pt cele 2 ore de somn ale piciului de la pranz. Andra doarme maxim 1 ora parca fura somnul offff bine macar ca si-a revenit cu somnul de noapte
Mai am de vazut pozele de la botez dar maine ca mi se inchid ochii.
Pupici la toata lumea
Mami fericita de strumfita
Lidia74 spune:
Fetelor care ati avut stafilococul auriu cum ati scapat de el? Scrieti-mi pe PM ca sa nu fim offtopic aici.
Pupici la toate mamicile si bebeii. Nu-mi vine sa cred ca deja ati inceput sa sarbatoriti un anisor.
crissa13 spune:
Buna seara,
Imi e foarte dor de voi!!Reusesc din cand in cand sa mai citesc randurile de aici, dar cu scrisul mai greu, din cauza lui Robert care e calare pe tastatura cand ma vede.
Felicitari Andra, Rares, Maya pt primii pasi!!!Sunteti niste scumpi!
Robert a inceput sa isi dea drumul la manute, sa stea singurel in picioare, inca nu are foarte mare stabilitate dar are o evolutie foarte rapida.Acum cateva zile isi dadea drumul din greseala, adica daca vroia sa ia cate o jucarie, iar acum isi da drumul la manute constient si aplauda, sau se bucura cu manutele in sus si dupa aia cade in fundulet.
La multi ani cu o foarte mare intarziere fulgusorilor aniversati David, Maya, Anabelle!!!
La multi ani RamoX!!!Vacanta placuta la Timisoara.
Insanatosire grabnica puiutilor bolnaviori!!
Licuriciu foarte frumoase desenele din camera Amaliei!
Strumfy Robert a salivat excesiv la toti cei 6 dintisori aparuti, acum vad ca nu mai saliveaza asa mult, si nici nu mai e umflata gingia pe undeva.Iar noua cand ne-au aparut dintii de sus au aparut cate doi odata - are 4 sus.
Simina, felicitari ptr turta fetei. Frumoase poze.
RamoX multa sanatate lui Dominic, sper sa nu ajungeti la spital sa isi revina repede!
Lavi succes la doctor!!Sarcina usoara!
Legat de putzica, noua dr de familie ne-a spus ca are fimoza din nastere si ca in timp poate sa isi revina fara operatie daca il decalotez la baita cu vit A. Si la noi dimineata e in erectie sau cand incepe sa traga Robert de ea cand il schimb.
Flavours superbe pozele!
Lidia multa sanatate, sa scapi repede de stafilococul ala nesuferit!!
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
mami.ilinca spune:
remember us?
Revin si eu printre voi,va citesc din cand in cand ,mi-e dor sa stiu ce mai faceti dar am prins cateva noutati asa in goana calului ,asa ca::Lavi felicitari pt bb2,sa ai sarcina usoara si incredere in Bunul Dumnezeu, Laura:camera Amaliei a iesit super,felicitari pt casuta voastra gata;Dankutza: progresati cu kineto,bravo;Flavours:felicitari pt botez si pt poze.....offf nu mai am timp si nici nu-mi mai amintesc mare lucru,ma iertati.
Ca o concluzie optimista:
-SE POATE sa impaci si serviciul si bb,stiu ca nu va vine sa credeti dar e ok,culmea in cele 2-3 ore cat stau cu ea(un pic dimineata si de la 19-21) am infinit mai multa rabdare ,ne jucam,ne iubim etc desi sincer acum sunt cu adevarat obosita ,nu cand eram acasa.
-cel mai greu mi se pare sa ma trezesc dimineata ,pe la 6.30-7 sa-i pregatesc fructele ,pranzul si masa de seara (eu ii dau doar lapticul dimineata si seara)
-cra-cra-:toata ziua merge prin casa ,sprijinita cu o manuta de canapea,dulapuri etc si cand e preocupata face si cativa pasi singurica(1-2m),chitaie non stop si striga/zice ta-ta pt orice obiect de la carti la jucarii,toate-s ta-ta.
va pup,deja am intarziat,
ps:multumim pt felicitarile de 11 lunite!
ps2:CAFEAUA sa traiasca!Va ofer cu drag in dimineata asta !
lylyana.ion spune:
Neata!
suplimetez ua de la mami.ilinca si va urez o zi linistita!
in bucuresti cel putin e o vreme de-ti vine sa te dai cu capu' de pereti
mami.ilinca, crissa, ma bucur ca va recitesc. felicitari pt progresele puilor vostri!
lidiutza, parca lalu si monica au avut de tras cu stafilococul ala nenorocit (sper sa nu gresesc), poate intra ele si iti spun. sanatate!
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
raluci_b spune:
neata,
Lyly buna cafeaua, dau si eu lapte cu capucino de cioco. ce zici tu de vremea din Bucuresti...hmmmmmm sa o vezi pe asta de la camp, Lili ne poate confirma, cred ca nici cainii nu se mai aud
Azinoapte am visat ca avea bubu toate maselele
hai cu bb2
raluci_b spune:
scoateti nasucurile de sub paturici
hai cu bb2
raluci_b spune:
Ati vazut, CMU fuzioneaza cu Euroclinic
hai cu bb2