Pe fetita mea am internat-o in spital pt 2 zile atunci deoarece mi=a zis dr. ca nivelul TSH e relevant daca se recolteaza sange pt analize atunci cand copilul doarme. Nu mai stiu exact valorile, cert e ca o suspectau datorita faptului ca trecea luna dupa luna si nu se modifica nici in inaltime, nici in greutate.
Imi amintesc ca a luat mai mult timp alfa alfa un produs recomandat de o homeopata f. buna din orasul nostru, cat despre cum au decurs lucrurile dupa ce a inceput sportul nu mai stiu exact cati cm dar a fost vizibil saltul:crestea ca din apa
Sigur ca nu poti sta relaxat cand stii ca e posibil sa fie o problema cu sanatatea copilului dar gandeste pozitiv, repeta analizele.
Ne zisesera si noua de radiografiile pt nucleii de crestere dar nu a mai fost cazul si sper sa nu fie nici la voi.
Va pup.
si eu am un baietel de 3,6luni care este sub tratament cu hormon de crestere de la 3ani.la 1 an si 10 luni am fost la endocrinologie si s-a depistat ca are lipsa de hormon.igf-ul il avea de 25.pana la 3 ani a fost sub supraveghere medicala si inainte sa implineasca 3 ani i s-au facut niste teste si rmn apoi am inceput tratamentul.am crescut 6cm in 6 luni.sanatate la micut si tine-ne la curent cu evolutia lui