Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(132)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Scuze ca ma bag in discutia voastra...eu am intrat sa mai citesc despre Corina si puiutul ei si am vazut discutia despre buric.
Si eu am avut aceeasi teama ca si voi.Cand a venit acasa, dr mi-a spus sa sterg buricul cu spirt si sa dau cu Baneocin pudra, sa pun o compresa sterila si apoi sa leg cu fasa de jur imprejurul mijlocului, astfel incat sa nu fie deranjat de pampers.Cand a cazut buricul, a venit asistenta acasa, l-a dat din nou cu spirt si nitrat de argint si abia a 2 a zi am putut s-o spalam pe bebelina.
Sa aveti nasteri usoare si puiuti sanatosi si papaciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Asa a facut? A splat gresia cu periuta? Mie mi-a scapat propozitia asta!Doamne!!!!Maniaca a curateniei!!!

Corina, ce faci? Cum se comporta sanisorii?Dor?Ai furia laptelui?Esti obosita? Cred ca tu te gandesti acum deja la....shopping.

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna, de gasit as gasi sa mai fac cate ceva, dar chiar mi-e teama sa mai fac,ca sa nu ma ia contractiile...

Am vb pana acum la tel cu o prietena,care a nascut acum 2 luni prin cezariana. Mi-a explicat pas cu pas cum decurge anestezia si cezariana...parca mi-a mai trecut din sperietura...acum sa vad cat ma tine....

beatrice felicitari pt vestile bune

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

da Ramo...ce spui tu se mai apropie de realitate! adevarul este ca mai demult nu te lasa acasa din spital pana nu pica buricul la bobo!

apropo, faceti capitol nou!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

si mie imi merge internetul f greu...am incercat sa fac,capitol nou,dar mi se incarca paginile...ufffff

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Fetelor, va rog, sa-mi dati parola sa incerc sa fac un capitol nou

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sorina, Beatrice, da, cu periuta, dar numai rosturile, placile in sine nu si numai in baia de jos, in bucatarie si la intrare, fix unde se murdaresc . Acum intelegeti de ce nu am gasit femeie la curatenie corespunzatoare

Eu am spus de la inceputuri ca sunt obsedata de curatenie si de ordine.

Ratusca inseamna ca e site-ul, desi la mine orice site merge greu...

Cu buricutul eu zic ca indiferent pentru ce metoda optati doua aspecte sunt universal valabile: sa nu aiba umezeala si sa respire. Indiferent daca il puneti in pampers sau pe langa trebuie favorizata uscarea.

AMR 4 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Prestez eu capitol nou si pe urma fug la dus si la eco. Moment....

Cris mami de Teodora si 37+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

Gata! POFTITI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Da Beatrice,ai dreptate cu programul de vizite.Am intrebat-o pe cumnata mea acum.
Daca colega de salon nu vrea sa-si ia bebele in camera,eu ce fac?
Banuiesc ca ar deranja-o un bebe care nu-i al ei
Imi fac griji inutile?

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

37+SANDRA-GABRIELA
AMR 10 zile

Mergi la inceput