Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(132)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

eu va mai intreb o data de fasha de buric....poate ma lamureste careva

nu stiu ce spui tu de fasa de buric, e prima data cand aud. am fost la cursuri de ingrijirea nou-nascutului si ne-a recomadat sa stergem bine zona si apoi pampersul peste buric

34+

Au la CHICCO un mini kit ombilical. E tot ce am vazut aproape de notiunea de fasa de buric

Pampersul peste? Eu am luat de alea de la HAPPY, cu buricu dezgolit... Tocmai sa nu stea sub plastic, si sa se usuce repede. Prea multe teorii

s37 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

eu va mai intreb o data de fasha de buric....poate ma lamureste careva

nu stiu ce spui tu de fasa de buric, e prima data cand aud. am fost la cursuri de ingrijirea nou-nascutului si ne-a recomadat sa stergem bine zona si apoi pampersul peste buric

34+

Au la CHICCO un mini kit ombilical. E tot ce am vazut aproape de notiunea de fasa de buric

Pampersul peste? Eu am luat de alea de la HAPPY, cu buricu dezgolit... Tocmai sa nu stea sub plastic, si sa se usuce repede. Prea multe teorii

s37 Lucas Petru

da , asa ne-a zis neonatologul, ca mai bine sa fie prins de pamapers ca dc e lasat liber se freaca hainutele de el si nu e bine.
vb doctoritei: e plina piata de produse de bebei , acum ramane la atitudinea parintelui ce cumpara, ce considera el ca e mai bine pt copilul lui

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ma duc sa intind niste rufe

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ana, telefonul meu m-a lasat este in service (nu cred ca ma rezolva pana la nastere) si acum ma ajut de unul vechi, fara camera video/foto/net.

Rezultatul de la eco: foarte bine, zic eu. Placenta are gradul 3,localizare posterioara, dar banuiesc ca este normal sa fie asa acum, ma rog, nu ar fi cazul sa ma panichez, lichid normal, bebe are 3 kg(cu marja de eroare aferenta), e intors cu capul in jos. Iar placenta mea praevia totala cred ca a devenit acum partiala, s-a mai ridicat un pic. De ce zic cred, pt ca nu mai scrie ca acopera in totalitate OCI, ci scrie marginea inferioara la nivelul OCI. Abia astept sa ajung maine la dr!Nu scap de cezariana, asta este clar, ca nu cred ca vor sa se riste din cauza ca la nastere naturala se poate declansa hemoragie, dar macar sa nu-mi afecteze uterul.

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Beatrice felicitari pentru rezultatele de la eco. Bebe e cum mai bine: 3kg. Asa sper sa aiba si Luca, in jur de 3,3Kg cand se naste.

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

mama mea m-a batut la cap cu buricul...pt ca ea a invelit o moneda in tifon si ne-a legat bine la buric(cu scutecele "made by hand" de pe acea vreme) .....

stiti ca mai demult mama nu pleca din spital pana nu ii pica buricutul la copil si etc.....si acum m-a innebunit si pe mine cu acea fasa de buric!

pampersul nu mi se pare o alegere prea buna ....acum nush....asa direct pe burci pampers?....
am sa cumpar acele de la CHICCO...ori astept sa vad ce o s spuna doctorul in spital!
pfuai, nu mai pot de durere de cap....probabil e vremea

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Vasari, pai scrie ce vrei sa stii referitor la spital. Deci nu mai are rost sa-l intreb pe dr cand este plecat in perioada SArbatorilor de iarna ca vad ca ti-ai gasit pe cineva.

Miruna, maine aflu exact data nasterii. Si atunci vedem daca ne potrivim.

Da, Elfica, cezariana va fi la Filantropia!M-as bucura sa treci sa ma vezi!Ia in calcul ca in prima zi voi fi la Reanimare.

Crisuletul, eu stiam ca buricul trebuie lasat sa "respire", dupa ce il ungi cu betadina, unii spun ca nici absorbantul nu trebuie sa-l acopere

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Vasari si eu tot la Filantropia voi naste.
Am fost o singura data acolo,in vizita la cumnata mea cand a nascut.
Era salon de 2paturi si arta foarte bine.De fapt tot spitalul(interiorul)arata foarte bine si e curat.
Stiu insa ca programul de vizite era foarte strict(parca intre 14-17).
Despre tinut copilul in camera iar nu prea stiu...nepotul meu a facut fototerapie mai multe zile si oricum cumnata mea a avut o nastere grea(bebe a avut 4150g,cu cordon de gat iar ea are bazin ingusr)cu epiziotomie mare.Ea si-a dorit foarte mult sa nasca natural iar greutatea micutului nu a fost apreciata corect.De fapt ultima ei echo a fost pe la 34 de sapt,ea nascand la 38.
Eu as vrea sa mi-o aduca pe micuta cat mai carand in salon,sper sa se poata.Nu vreau rezerva,as inebuni singura acolo.Daca ar putea sa stea si sotul cu mine,atunci poate...

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

37+SANDRA-GABRIELA
AMR 10 zile

programul de vizita este intre 15 si 17, doar 2 ore.
La rezerva nu te lasa cu insotitor, ca atunci nici n-as fi stat pe ganduri si m-as fi luat rezerva.
Da, daca vrei, poti sta cu bebe in camera din prima secunda, indiferent daca esti la salon sau la rezerva

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Crisuletul eu lui Ema i-am pus doar cateva comprese sterile intre buricut si Pampers, cat sa il tina mai bine dar oricum sa respire. Nu stiu daca este fasa de care vorbeai.Beatrice, felicitari pentru bebe grasunel si placenta cuminte!!!

Ratusca, eu as conduce Bucuresti-Cluj-Bucuresti. Acum ca nu mai am contractii la condus numai asta as face. Te invidiez ca e prea curat si nu ai ce face. Eu si cand e prea curat gasesc ceva de facut.

Sashenka, sindromul cuibului amestecat cu obsesia curateniei sunt o combinatie grava! Nu mai spun ca deja as livra mai devreme ca ma plictisesc. Primii doi scorpioni dorm si sforaie la unison de doua ore iar eu ma uit pe pereti.

Ral_eli pana nasti tu ne revenim noi si o sa iti facem galerie.

Ukume, sotul probabil se va schimba dupa bebe o sa vezi ca o sa isi doreasca sa stea mai mult cu voi, o sa se gandeasca de doua ori inainte sa plece la fotbal etc. Nu e rau, doar nu intelege de ce te plangi cand stai acasa si nu faci nimic . Al meu ar fi fost fericit sa fie in locul meu iar eu in al lui. Ah, si dupa ce apare bebe deja nu o sa te mai intereseze pe tine daca merge la fotbal, o sa ai super companie

Edit: am vrut sa produc capitol nou dar s-a impotmolit netul. e vreo cunoascatoare prin zona? Daca nu incerc un pic mai tarziu.

AMR 4 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 + [/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Buna ziua burtici si mamici

Felicitari, Corina si iti doresc ca bebe Patrick sa fie sanatos sanatos si mancacios ca sa creasca mare repede!

Emotionanta relatarea nasterii live!

Legat de tipul de scutece care trebuie folosite, sa acopere sau nu bontul ombilical, pana la urma care este raspunsul corect? Parerile se pare ca sunt impartite si eu chiar as vrea un raspuns exact, nu bazat pe ceea ce crede fiecare medic.

30+ viitoare mami de

Mergi la inceput