Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(132)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Ratusca m-am gandit la tine!
Am facut si eu fidea cu lapte si era sa nu ma mai opresc din mancat.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

37+SANDRA-GABRIELA
AMR 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Ratusca m-am gandit la tine!
Am facut si eu fidea cu lapte si era sa nu ma mai opresc din mancat.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

37+SANDRA-GABRIELA
AMR 10 zile

deci v-am molipsit pe toate cu fideaua..ce putin m ai ai si tu...abia astept sa merg si eu la control,lunea viitoare, sa vedem ce zice domnul dr. pupici

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

si eu vreau fidea dar sunt la lucru

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

fetelor, si eu nasc la Filantropia cu Peltecu!
programul de vizite este intre 15 si 17!in rezerva daca vrei,bebelu va sta cu tine!

preturile de 1000-1500euro sunt exagerate!
cel mai mult dai daca nasti cu Peltecu.....
la Filantropia au inclusiv aproape tot timpul si trusa de peridurala....rar se intampla sa ramana fara!

da rezerva te costa 300ron pe noapte...si nush ce sa mai scriu deocamdata

eu va mai intreb o data de fasha de buric....poate ma lamureste careva

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui onniex

Buna dimineata, fetele,

Ce vesti bune in acest we. Felicitari, BraveGirl, sa iti traiasca micutzul, sa fie sanatos si norocos. Zici sa suntem ursitoare

Amelia, am vazut ca ai un motanel. Si eu am o pisica. Tu cum intentionezi sa procedezi dupa nastere cu motanul? Eu ma gandesc ca nu este bine sa fie lasat, la inceput macar, cu BB-ul. Nu se stie cum poate reactiona.

Noi am incheiat 34 de saptamani, am intrat intr-a 35-a.

O saptamana buna tuturor.

Va pup pe toate, fete curajoase!
34+

Felicitari pentru semnatura!
Cu motanila, eu una n-am cui sa-l dau si nu l-as da si pentru ca ne iubim de la prima vedere (l-am primit cand avea 2 anisori) si inca nu ne-am saturat unul de altul. E un soi de pisi-cutzu, de multe ori (de cele mai multe ori) e attachment la piciorul meu. Adica na, nici la baie nici in alte parti nu mergem decat impreuna . De stat cu bebe nu cred ca va sta, de-asta eu caut sa cumpar un videomonitor sa pot supraveghea bebelina care va sta mai mult in dormitor (cand sunt eu in alte camere as tine usa inchisa la dormitor). Sper sa ne descurcam si cu bebe si cu pisi. oricum al meu a mai trecut printr-o experienta cu un baietel - l-am primit cand baietelul avea vreo 9 luni si incepuse sa-l jumuleasca, iar asta nu facea nimic, sta ca o papusa la jumulit. Si au zis parintii ca ar trebui protejat motanul impotriva atacurilor bebelui. De-asta l-am capatat. Sper de data asta sa nu fie cazul de protectie si sa ne intelegem bine toata familia.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Una din fetele care a dat mult spunea ca i se cereau bani de la obraz, alta ca a dat din proprie initiativa pt ca lumea era atat de dragutza... Dumnezeu stie cum o fi! Tu, Crisuletz, ti-ai stabilit niste tarife, tinand cont ca vrei sa nasti natural: cat lui Peltecu, cat anestezistului, cat moaselor si cat neonatologului, ca astea sunt cheltuieli mari, in rest, pt una alta, dai cate 5,10,20 RON.

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

fetelor, si eu nasc la Filantropia cu Peltecu!
programul de vizite este intre 15 si 17!in rezerva daca vrei,bebelu va sta cu tine!

preturile de 1000-1500euro sunt exagerate!
cel mai mult dai daca nasti cu Peltecu.....
la Filantropia au inclusiv aproape tot timpul si trusa de peridurala....rar se intampla sa ramana fara!

da rezerva te costa 300ron pe noapte...si nush ce sa mai scriu deocamdata

Kitty

33+

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

refuz sa cred ca la Filantropia a cerut cineva vreun leu!Adevarat ca peste tot personalul este exagerat de lacom! dar eu am auzit ca nu se face diferenta intre aia care a dat o carutza de bani si aia care a dat o suma modica! am inteles parca ca cele mai ciufute sunt tipele de la neonatologie....

am vb cu Peltecu si i-am zis ca nu vreau sa nasc cu anestezi...iar el a zis ca pt orice eventualitate anestezistul va fi acolo.....inca nu stiu exact cat am sa dau.....
pe timpul unei sarcini Peltecu castiga de pe o gravidutza in jur de 5000ron! doar din consultatii....

oricum sunt dezamagita si trista pentru ca a ajuns sa fie un lux sa nasti!

Kitty

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Am venit cu smiorcaiala...

Ma doare soldul drept, spre spate, de nu mai pot . Merg ca si cum as avea probleme, stramb rau de tot... Ma gandesc, in prostia mea, nu cumva apasa ceva pe vreun nerv. Zau daca pot identifica un alt motiv.

Beatrice, eu ma gandeam ca va stresez pe tine si pe Ratusca dar acum mi-ai atras atentia ca nastem in aceiasi perioada. Oricum daca nu nasc inaintea ta astept sa fiu bombardata!!! Bafta la eco!!!

Ral_eli, te facem mesager principal. Tu te-ai oferit . Ce ne facem insa daca nastem noaptea... nu o sa avem galerie . O punem pe Madanic sefa galeriei nocturne

cu cel mai mare drag, sunt mesagerul vostrucall-centerul e deschis 24h//24 , 7 zile din 7.buna ideea cu madanic = sefa galeriei nocturne

dureri de spate am si eu, f greu , eu ma duc zilele astea la doctorita si o rog sa-mi dea ceva

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Citat:
citat din mesajul lui onniex

Buna dimineata, fetele,

Ce vesti bune in acest we. Felicitari, BraveGirl, sa iti traiasca micutzul, sa fie sanatos si norocos. Zici sa suntem ursitoare

Amelia, am vazut ca ai un motanel. Si eu am o pisica. Tu cum intentionezi sa procedezi dupa nastere cu motanul? Eu ma gandesc ca nu este bine sa fie lasat, la inceput macar, cu BB-ul. Nu se stie cum poate reactiona.

Noi am incheiat 34 de saptamani, am intrat intr-a 35-a.

O saptamana buna tuturor.

Va pup pe toate, fete curajoase!
34+

Felicitari pentru semnatura!
Cu motanila, eu una n-am cui sa-l dau si nu l-as da si pentru ca ne iubim de la prima vedere (l-am primit cand avea 2 anisori) si inca nu ne-am saturat unul de altul. E un soi de pisi-cutzu, de multe ori (de cele mai multe ori) e attachment la piciorul meu. Adica na, nici la baie nici in alte parti nu mergem decat impreuna . De stat cu bebe nu cred ca va sta, de-asta eu caut sa cumpar un videomonitor sa pot supraveghea bebelina care va sta mai mult in dormitor (cand sunt eu in alte camere as tine usa inchisa la dormitor). Sper sa ne descurcam si cu bebe si cu pisi. oricum al meu a mai trecut printr-o experienta cu un baietel - l-am primit cand baietelul avea vreo 9 luni si incepuse sa-l jumuleasca, iar asta nu facea nimic, sta ca o papusa la jumulit. Si au zis parintii ca ar trebui protejat motanul impotriva atacurilor bebelui. De-asta l-am capatat. Sper de data asta sa nu fie cazul de protectie si sa ne intelegem bine toata familia.

31+

Si eu la fel planuiesc. Motanul sa nu aiba acces la bebe nesupravegheat. Asa o sa il las sa intre la bebe in camera, dar doar cu mine de fata.

Al meu daca miroase rost de smotoceala se face nevazut deci nu imi fac griji ca va fi smotocit de bebe mai incolo...

Noi avem si caine, dar cred ca nu vor fi probleme. Le-am facut la amandoi control medical + toate analizele, acum in ultima luna, sa nu fie vreo problema ascunsa (nu atat ca ar avea ceva transmisibil, dar sa nu aiba vreo criza de ceva, cat e bebe mic, si sa imi fie greu sa am grija de 2, daca era ceva vroiam sa previn cat de cat). Planuiesc sa toaletez ca la carte motanul saptamana asta. Pe caine l-am dus la tuns. Sper ca suntem pregatiti de viata in... 5

s37 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

nu stiu ce spui tu de fasa de buric, e prima data cand aud. am fost la cursuri de ingrijirea nou-nascutului si ne-a recomadat sa stergem bine zona si apoi pampersul peste buric

34+

Mergi la inceput