Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(132)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Beatrice, s aduci vesti bune de la eco.

Fetelor eu tot racita sunt. Mi-am luat niste homeopate de la farmacie ieri, le-am luat cam indoita ca scrie pe ele ca nu sunt testate pt noi dar farmacista mi-a zis ca sunt safe. Paracetamol nu avea dar mi-a dat Panadol ca cica are numai paracetalmol in el si tot asa nu l-am luat dar acuma as lua unul ca ma doare capul de mor.
Voi ce ziceti?

Syl, mami de Ati si acum 30+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Sashenka, bafta la eco azi si la programarea cezarienei !
Incearca la Sasha cu homeopate ( osccilo, septilin, vitamina c...).Cel mai bine ar fi sa-l vada un medic hoemopat care sa-i faca o schema de imunizare .Eu am incredere in tratamentele astea .

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blankar

Cris ce ma bucur pentru tine ca vei avea 2 copilasi!
nu cred ca ma mai stii
ne-am intalnit un pic la Fiv szeged
felicitari si ai sa vezi ca o sa te descurci cu
amandoi!
sanatate!

http://community.webshots.com/user/blanka75

Acolo este sufletul meu. Nu voi uita pe nimeni niciodata si traiesc fiecare reusita ca si cum ar fi a mea.

Cris mami de Teodora si 37+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Syl eu am luat sirop de tuse stodal, pastilute homeogene si osciloccinum. si in primele zile paracetamol. iar pt nas pinosol.
de vineri pana azi mi-am revenit.
ma mai harjaie un picut gatu, dat mi-e bine in rest.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Eu am luat oscilo (o fiola de aia de praf pe zi) si mi-a recomandat farmacista un ceai care se numeste Hapciu. Asa ca am baut si din ala la greu... dupa 3 zile eram ca noua!!

s37 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Sashenka tare... naspa... visul cu sotul si cu bona. Hormonii isi fac rau de cap in perioada asta dar cica nu trebe sa-i bagam in seama. Greu, greu....

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

si eu iau Stodal si nu mai tusesc asa tare. Dadusem in tuse magareasca.

Dar ma doare capul. Creca iau totusi un Panadol, fie ce-o fi

Syl, mami de Ati si acum 30+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ia panadol k nu face nimic o pastila.
macar sa te lase capu.
medicu mi-a zis paracetamol sau panadol. deci nu e probl.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

BURTICI, INCA ASTEPT PM-URI DE LA VOI CU NUMERELE VOASTRE DE TELEFON!!!!

Apropo....saptamana asta s-ar putea sa dau pt carnet.....ma pun sa fac ceva chestionare!

cand ma vede nenea politist cu ditamai burtoiul.....

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Sashenka tare... naspa... visul cu sotul si cu bona. Hormonii isi fac rau de cap in perioada asta dar cica nu trebe sa-i bagam in seama. Greu, greu....

ieri am fost toata ziua ciufuta si cu sus

dar ce nu am incercat la copii si tot nu merge..

Mami Andreea 35sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput