Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(132)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Ma doare foarte rau in partea stanga, jos, nu cred ca are de-a face cu contractia. Sunt ca niste intepaturi puternice pe care le simt la orice schimbare de pozitie a corpului. Iar le voi spune la doctori!

36+
37 ecografic

Exact asa am si eu, dar in dreapta. De 2 zile Zi-mi si mie ce afli ca e, eu de abia luni ajung la dra mea...

s37 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Ma doare foarte rau in partea stanga, jos, nu cred ca are de-a face cu contractia. Sunt ca niste intepaturi puternice pe care le simt la orice schimbare de pozitie a corpului. Iar le voi spune la doctori!

36+
37 ecografic

intepaturi mai simt si eu,dar in partea dreapta!! nici eu nu prea stiu de la ce sunt...Te asteptam cu vesti bune,diseara!!!

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

geniusamb - eu am luat 2 saci de dormit, unu de la KIABI (cu dinozauri), si unul de la IKEA (cu niste animale neidentificabile ). Ala de la KIABI e mai smecher, are niste capse in partea de jos pentru a il ajusta pe dimensiunea copilului... Nu mai stiu cat a fost ala de la IKEA, ala de la KIABI a fost aprox 40ron.

s37 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Am terminat bucataria cu tot cu ordine in dulapuri, curtat frigider, ster plante si plantute si spalat gresie cu periuta

Din seria se desteapta omul cand e prea tarziu, toata gresia are rosturi albe, care intr-o luna devin gri...si dai si freaca.

Dana, astept cuiele pentru tablouri si pun pozici.

Lorin spor la cusut!!! Acum pe ultima suta de metrii m-am gandit sa ii fac si lui Emanuel ceva, tot cu Winnie the Pooh (suntem toti fani ursulet)... ma tot vede ca ii fac lui bebe si lui ii cumpar. Astept pozici cu creatiile.

Ratusca, ce dezmat pe tine . Asta cu parul imi suna cunoscuta. Ieri am avut program. La cat de rau imi fusese cu o zi inainte am zis sa ma asigur ca sunt curata pe par...mai si usuc la el o jumatate de ora. Azi ma duc sa ma tund ca are deja o lungime muuult prea incomoda.

AMR 4 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetele, eu plec la dr acum la eco..am emotii, n-am putut sa mananc nimic si am dat si in diaree, ma doare stomacul
Ma tot intrebam la ce va trebuie voua chiloti"moarte pasiunii", ca eu pana acum am putut purta chiloti mai maricei, este adev, dar tot mai sexosi. Insa ma gandesc acum ca dupa operatia de cezariana, ce fel de chilotei sa port, ca sa nu vina cu elasticul exact pe operatie.
Ana, tu vei fi in spital sapt viitoare, deci nu voi putea apela la tine telefonic, nici la Miruna ca tot 37 de sapt are si ne asteptam din moment in moment, cred ca o voi bombarda cu smsuri pe Ratusca

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Eu i-am luat lui bebe si cateva biberoane, si vreo 2 suzete. Si am luat si aparat de sterilizat. Si pompa. Pe toate le-am asezat frumos pe raft

Asa ca intrebare: trebuie sa ma apuc sa sterilizez ustensilele astea inainte de venirea lui bebe? Cum procedez? Intai le spal bine, bine, si apoi le bag in sterilizator? Sau doar le spal acum, si le bag la sterilizat cand o fi cererea pentru ele?

s37 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

beatrice, astept sms-urile cu mare drag!!!

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Beatrice, bafta la eco!!

s37 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Eu i-am luat lui bebe si cateva biberoane, si vreo 2 suzete. Si am luat si aparat de sterilizat. Si pompa. Pe toate le-am asezat frumos pe raft

Asa ca intrebare: trebuie sa ma apuc sa sterilizez ustensilele astea inainte de venirea lui bebe? Cum procedez? Intai le spal bine, bine, si apoi le bag in sterilizator? Sau doar le spal acum, si le bag la sterilizat cand o fi cererea pentru ele?

s37 Lucas Petru

eu zic sa le speli si sa le sterilizezi doar atunci cand vei avea nevoie de ele...daca ai nevoie de ele. cel putin eu asa am facut

Mami Andreea 35sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

ok! Kiabi ramane. Maine ca azi nu e timp.

Fetele , nu a pus nimeni pozele de la ultima intalnire? Ma tot uit in album si nu gasesc.. Sau caut eu prost?!

A, si pe mine ma intereseaza cum se face cu sterilizatul. Ca am luat bibe, suzete, pompa, sterilizator insa nu mi dau seama care e procedeul.. Daca le sterilizez acum, nu raman sterile deci cred ca trebuie executata operatiunea exact inainte de folosire. Corect?!
Beatrice, BAFTA la echo!!!!!!!!!!!!

Plec la calcat ca imi piere incet dar sigur cheful

Ana, 37+, mami de Matei

AMR 2 s

Mergi la inceput