Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(132)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

felicitari Corina pentru nasterea usoara! Bine ai venit bebe Patrick!
vezi, pana la urma ai nascut prima dintre pacientele dr H, ca tot te intrebai cum o sa fie cu atatea nasteri programate la un loc . inca o data felicitari si acomodare usoara acasa in 4!

Alina, n-am mai putut intra ca am un bebe bolnavior de mai multe zile, cu febra, tuse urata, tot tacamul. suntem chiauni de somn amandoi.

celesta, si pe mine tot la fel. dr ma sperie ca am lichid putin, moasha spune ca n-are a face. pana la urma daca dr va veni cu vreo afirmatie de genul "prea putin lichid => cezariana de urgenta" (ca la noi asa se practica trebuile) o sa merg la un alt doctor si am sa cer o a doua si o a treia opinie inainte sa fac vreun gest pripit .

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Alinushca, imi pare rau ca treci printr-o perioada urata impreuna cu bebe mare.

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Dana sau fetele care aveti costumase/scutece Wallaboo, cum le spalati? Le spalati? Ca au si pielea aceea intoarsa si chiar nsh cum se vor comporta odata scoase de la mas de spalat.

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata fetelor!

Vin de la ciuruit (anticorpi de grup de sange) - m-am intalnit acolo cu Andreeacc - acu sunt ciuruita si in mana si sus in brat, ca venele mele refuzau sa coopereze

Beatrice, eu l-am spalat de mana, mi-a fost frica sa il pun la masina. E ok dupa spalat, nu a avut de suferit.

Miruna, sa ne pui si noua poze cu camera, cu tabourile, dulapiorul, ursuletii, totul

s37 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Buna dimineata,burtici!
Azi am intrat in sapt 38,mai avem asa putin!
Am mai umblat un pic pe la semnatura...
Ne-a atins si pe noi "sindromul cuibului"...azi splalam perdele+geamuri.
Un inceput de sapt minunat tuturor

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

37+SANDRA-GABRIELA
AMR 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata si noi

am vazut ca ati avut un weekend minunat

FELICITARI, CORINA ! BUN VENIT PE LUME PATRICK !

eu am intrat la atelierul de croitorie, fac lenjerii pentru printese, nu-mi ajunge materialul si sper sa mai gasesc la fel
cum aud cate o veste de la voi cum intru in trepidatii....ideea e ca nu ma tine mult si am impresia ca mai e o vesnicie pana nasc

va pupacesc !

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Buna dimineata!!!!

In primul rand: Bine ai venit pe lume,bebe Patrik

Am facut si noi ochisori si acum ne pregatim sa mancam....
mirunaasa am dormit si eu aseara,cu no-spa la cap..pai de, ieri m-am plimbat pe la Bucuresti....Am avut un moment cand am zis,clar, o scap pe bebe in chiloti... imi venea sa pun mereu mana jos...sotul se speriase,iuar eu eram ingrijorata ca n-am parul spalat...azi am program de leneveala totala!!! pupici la mamica, harnica si neastamparata

ana esti minunata!!! te admir pt puterea ta de a trece peste toate!!

sugubina multa sanatate tie si la Pufice!!!

symo mai sunt 2 zile!..ne punem sa scoatem agitatele!!!!

va pup pe toate, fara exceptie

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

neata barlog!

raportam schimbare de semnatura fix peste 2 saptamani, cu voia bunului Dumnezeu, o sa-mi tin puiutul in brate!!!

acum ca au inceput sa apara ursuletii am intrat si eu in panica. azi ma apuc de calcat si tot azi mergem la dr sa vedem daca data nasterii ramane 1 noiembrie si sa-l vedem pe bebica la eco

Corina, Patrick e taaaaaaaaaaaaaare dragalas
Sugubina, tine te bine pe pozitii sa se ingrase frumos puficele pufoase
Ana, cum a ramas cu internarea ? Se amana putin?
Tre sa mai iau sac de dormit.. Voi de unde ati luat si cat a costat?

Pup

Ana, 37+, mami de Matei

AMR 2 s

Mergi la inceput

Ma doare foarte rau in partea stanga, jos, nu cred ca are de-a face cu contractia. Sunt ca niste intepaturi puternice pe care le simt la orice schimbare de pozitie a corpului. Iar le voi spune la doctori!

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

geniusamb saculet de dormit gasesti la Kiabi...acum sunt si la oferta..costa in jur de 44 de lei..eu cand am luat am dat 87 lei..

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput