Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
n_a_n_a spune:
Wow! Tocmai naste o foarte buna prietena de-a mea! Si chiar azi are DPN-ul! Era hiper stresata sa nu nasca saptamana trecuta, ca medicul ei a fost plecat la ceva conferinta! Am sunat-o acum un minut, ca in fiecare zi, sa o intreb daca Anamaria are de gand sa vina pe lume azi, si ea imi raspunde flexi: "acuma imediat nasc, sunt in travaliu de azi noapte de la unu, mi s-au rupt membranele, m-am dilatat, tot" Doamne, am niste emotii, de parca mai nasc eu inca o data! Doamne ajut-o pe ea si pe micutica!
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
veronicach spune:
Doamne ajuta sa vina bebe repede si cu bine
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
remy_mv spune:
Vero, Nana, exact cu aceiasi "problema" ma confrunt si eu cu Ema. Saliveaza, efectiv, cand ne vede ca mancam. Din pacate nu am cum sa ma ascund mereu de ea... De sticla cu apa e fascinata de multa vreme...se opreste din tot, supt, jucat, plans, etc. sa se uite cum se plimba apa in sticla
Pediatra noastra mi-a zis ca putem sa incepem sa ne "jucam" si cu alte alimente, sa se obsnuiasca cu gustul, pentru ca la 6 luni sa inceapa sa manance. Ieri am ras un mar pe razatoarea de sticla si i-am dat un varf de lingurita. Nu s-a arata prea incantata, dar a deschis gurita. Azi am incercat din nou, dar s-a cam strambat, desi era un mar la fel ca cel de ieri. Eu o sa incerc in fiecare zi sau o data la 2 zile cate un gust nou, cu lingurita, cat vrea...ca e o lingurita, doua, ea va decide.
Nu stiu daca asta inseamna ca am inceput diversificarea avand in vedere ca oricum nu mananca mai mult de cateva varfuri de lingurita.
Oricum eu una o vad pregatita sa manance si altceva in afara de san, dar am sa-i respect ritmul.
Noua ne-a zis pediatra ca vom sari peste cereale...ca nu e cazul sa o indopam, a luat bine in greutate: are 7660g la 5 luni si cateva zile.
aleesicoo spune:
remy,si noi sarim peste cereale,ca suntem destul d grasane 8kg
in rest papa orice ii dau
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
nikolett2445 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana5255 Maria sa fie intr-un ceas bun. Tatyana casa de piatra, sa va traiasca mica crestina. Monyca curaj fata mea. Ieri mi-am luat consoarta in suturi. Deja ma duc cu nervii. Nu mai stiu pe care copil sa pun mana, mai ales cand e rost de plecdare, acum pe iarna sa imbraci 3 copii, el sta cu mainile in buzunar si se uita la mine. Plus ca noi plecam la fiecare sf de sapt din bucuresti, iar impachetatul si pregatitul copiilor este cosmar. el nu are nici o greata, asteapta sa fie gata toate la usa sa le duca jos. nu mai zic, ca, casa vesnic este un cos de gunoi, ma simt ultima servitoare, numai buna de crescut copii, de maturat, spalat, imbracat, sters la k si toate cele, iar el e atat de pasiv si de calm, incat sunt zile cand vb ta imi vine sa ma sinucid. Ma gandesc, ca vor creste si copiii astia si vom intra intr-o normalitate. Cat inca mai respir suntem pe drumul cel bun. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
de cate ori am trecut prin asta,o sa-ti amintesti cu nostalgie peste cativa ani,chiar o sa-ti fie dor
si eu ma oftic si am asemenea discutii,al meu nu are timp de noi ....ma oftic mai tare cand discut cu prietene de genul....femeie la calcat femeie la curatenie,femeie sa aiba grija de copilul mic.... si-mi mai spune ca eu nu-i fac baie bb decat cand e sotul acasa sa ma ajute....,iar eu toate astea le fac sssssssssssssssiiingurrrrra
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
aleesicoo spune:
fetelor,eu dak n-as fi stat c mama sunt 100%sigura k nu as fi putut sa ma ocup si de ksa si de copil,asa ca le admir pe cele kre pot si mai au si 2 copii
remy_mv spune:
Ale nevoia te invata, crede-ma . Eu habar n-aveam cat de multe lucruri pot face cu o mana...sau cum e sa faci un dus in 5 minute cu tot cu spalat pe cap
aleesicoo spune:
aaa pai de un dus fugitiv stiu si eu si un pipilik la fel
ca de dim pana la ora 4 -5 stau eu cu Karina
ma refeream k nu am treaba cu bucataria
noroc k masina spala singura
si mai apuc si cate un mop asa
nikolett2445 spune:
Sabina poate organizezi o intalnire la Azuga cu Floricelele de liliac dupa revelion
Tare mult mi-ar placea,un weekend de joi-duminica,nu ma mai fost la munte de cand eram gravida cu primul copil, hai propune o oferta
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
ck_29 spune:
hei hei...ce frumos povestiti voi acolo!!
si mie mi-ar placea un ajutor...o mama sau o soacra..ceva acolo!!
eu sunt singura cu fata toata ziua...si seara cand vine sotul, intra el de tura, si eu mai fac restul chestiilor prin casa (mancare, curatenie, calcatul care ma omoara)...am noroc ca ma ajuta la baia fetei, mai baga si el aspiratorul in zilele "fierbinti", face cumparaturi / piata singur etc
ale undei ai vazut ca vor sa scada indemnizatiile? asta ne mai trebuie acum
fericita mamica de bebita Teodora 15.06.2010