Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 4
nibi_niki spune:
Neata.
Eu sunt la a 2-a cafeluta ca ieri am umblat creanga toata ziua apoi am avut si musafiri care au ramas peste noapte la noi.Trezirile Mariei de peste noapte nu le mai tin socoteala ca deja m-am invatat(vb lui Rammy).
Irenne,multa sanatate la toti
Roxy feeder cu capac am si mi se pare foarte practic ca il mai luam cu noi la plimbare ca de fel Maria nu sta in carut...si cu asta isi mai ocupa timpul.
Vazut pose cu frumoasa Maya inconjurata de ratuste
Vazut si filmulet cu Eric dansatorul
Ma duc pe contul comun sa vad noutatile si bineinteles sa vad poze si cu ginerica
honeybaby spune:
Neata !!!
Ramy - de jucarii ziceam ca sunt din Auchan. Scaun de baie parca in Carrefour am vazut....
Nici mie nu mi se pare slaba Maya dar pt greutatea ei parca arata prea pufoasa.De ex Mara nu are manutele asa grasute si are degetelele mai lungi. Nici Silvana nu are manute grase desi are cu un kg mai mult..
Elba - frumusel si scump Filip.
Anca- Codrin e un dulce si e mami tot.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Nici Silvana nu are manute grase desi are cu un kg mai mult.. Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
cu 700 sau 800 grame :)
cred ca e vorba de conformatia fiecaruia, nici eu la 60 de kg nu arat ca rebiana de exemplu , chiar daca avem aceeasi inaltime, sau alta la fel
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
cristina30 spune:
Hi Vladi,
Dyson-ul e destul de usor iar daca vrei informatii in engleza poti sa mergi pe site.ul lor.
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
dayanara spune:
cristina da cred ca e bun si usor dysonul, are o prietena de-a mea aici si ea are casa cu 3 nivele si merge ok cu el
POZE
oanaiacovita spune:
Neata!
Intrebare(ca sunt pe fuga): de unde ati luat covorase tip puzzle?
Mergem pana la tati la serviciu, intru pe seara.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Neata! Intrebare(ca sunt pe fuga): de unde ati luat covorase tip puzzle? Mergem pana la tati la serviciu, intru pe seara. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI |
nu stiu, dar bine ca mi-ai adus aminte sa.l spal pe-al meu:)))
POZE
babyangel spune:
fetelor, nu mai stiu daca am intrat dimineata sau nu, asa ca va invit la cafeluta..Niki, chiar daca e a 3-a...la mine merge!
Vorba ta, la cat de des se trezeste plangand noaptea nici eu nu mai stiu de cate ori s-a trezit....Off dintisorii astia!
Denisa si nu mai stiu care din fete a mai zis , fac o cinste mare ca asa ma bucur cand cineva vede totusi ca seamana si cu mine piticu..ca de obicei din cauza ca e brunetel, toata lumea zice ca e leit tati... Dar uite o poza cu Codrin si tati...ca pe mine ma stiti!
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/CodrinDeBabyangel?locked=true#5528935578562446434
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
dayanara spune:
anca mie imi pare ca seamana cu amandoi, dar trage spre tine mai mult
meniul de azi
mar+mango+banana+cereale
la pranz inca nu stiu
POZE