Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

neata,

Apar si eu sa savurez cafeluta data de Stanucel!

Child, stai linistita ca nu doarme lumea..pe rand , uite ca aparem. Eu de ex. nu am sanse sa stau pe laptop cand e Codrin treaz pt ii trebuie aici la tastatura..Acum doarme, si am venit sa recuperez

Am vazut-o pe Maya vorbareata si pe Daria in premergator

Erina, vorbind de Revelion, daca iubiti traditia cu mancare traditionala, obiceiuri si oameni f. ospitalieri, va recomand un Rev. in Maramures la agro-turism! Noi am fost la Barsana acum 2 ani si ne-am simtit extraordinar! Exista si o manastire superba acolo, pt vizitat sau petrecut timp in aer liber, ca are o curte imensa..Am fost si cu trasura (sania) trasa de cai, pe un traseu frumos...
A fost ceva de genu "all inclusive", deci mancare am dus doar pt copii , ca ei sunt mai pretentiosi.
Noi preferam acest gen de locatie , rustica, decat locuri pretentioase.

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata!

Intru sa fac capitol nou.

Irina (8 martie 2010)

"O conversatie buna este ca un balansoir: fiecare urca si coboara la rindul lui!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Capitol nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Neata,

Am vazut si eu papay la Metro dar nu stiu daca e copt cum trebe. E mare si verde deschis la culoare si destul de tare. Cum trebe sa fie ?

Joy a dormit chiar fain azi noapte, asa ca ma declar fericita!

Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010)

Rspund mamicii fericite de Joy,
papaya trebuie sa fie cu coaja galbena, ca sa fie copt.
Il poti lasa la temp camerei sa se coaca.
Cum se curata acum ( in caz ca nu stii, scuze)
poti taia in jutate pe lung sau in 4, cum crezi ca va fi consumat, ce nu se consuma imediat il acoperi cu folie alimentara si bagi la frigi.
vezi ca la mijloc are nicte seminte ( mie imi fac scarba cand le vad, seamana cu cacareze, scuze pentru imaginatia mea rurala)
alea le cureti cu o lingura, incercand sa le iei bine, chiar cu o parte subtire de fruct.
apoi cureti de coaja, stropesti lime peste, si in cateva minute este un vruct foarte savuros!
Fructul in interuior este de culoare portocalie, rosiatica.
Proprietati: bogat in fibre, antioxidanti, ajuta la digestia alimentelor datorita unei enzime ( papaina) si am mai zic ca e bogat in vit C
Papaya iau introdeauna cel mai mic fruct, de fapt mai bine incepi cu unul mic, este posibil sa nu placa si este suficient de scump...

Mango isi improspateaza aroma cu cuburi de gheata deasupra, lasate chiar 10-15 min la frigi cu cuburi cu tot ( eu cand servesc masa pregatesc si desertul si deja il curat, il tai felii si gab la frigi cu cuburi)
Proprietati: ajuta la digestia alimentelor, mai ales celor grase!
Bogat in antioxidanti ( chiar este considerat ca reduce semnificativ cancerul de col uterin), in betacaroten, bun pentru ca intareste sistemul imunitar!

de ananas nu vreti?

castelana mami fericita

Mergi la inceput