Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 19
andra_s spune:
Denisa in mesajul ala pierdut te intrebam cum faci sosul ala de usturoi, avocado si smanatana, parca
Pun si eu meniul:
- mango+para+cereale
- orez cu legume si carne vita
- creale cu iaurt ci branzica (i-am combinat mesele ca a papat la 17.30)
Meniu adulti:
- pui pe sticla cu mujdei
maine cred ca fac ardei, rosii si dovlecei umpluti
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Ramy77 spune:
Pana nu ma fugareste Andra, pun si eu meniul de azi:
-gutuie coapta+mar+branzica
-piure de legume( dovlecel, broccoli,gogosar,rosie) cu ficatel
-iaurt cu cereale si 1/2gutuie coapta
Azi a fost vreme buna la noi, soare si temperatura ok, am fost afara
OANA, User-ul OanaI a primit: 17 bucati ou, 5 litri vin, 6 kilograme carne, 10 bucati paine, era sa uit sa votez...
JENI, sanatate multa iti doresc
KOSSIR, imi pare rau de problema lui Mihai, sper sa se rezolve repede si fara mari batai de cap
carmickey spune:
azi am avut o zi mare... a spus bla bla bla si ta-ta-ta...
avem un dintisor sus in partea stanga...fericire mare pe mami...trebuie sa ii fac un cadou adelinei....
va urez o noapte buna si linistita
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
Ioanact spune:
Buna seara!
Sunt in urma rau cu cititul, insa m-am bagat' la vizionat poze, si-am vazut-o pe:
Silvana cea grasuta, si ce suparata era cand i-ati pus casca , Petala inainte de a pleca la Iasi cat si la Iasi, Adelina la sase luni, la Busteni si filmuletul diversificandu-se din tortulet , pe Codrin de Babyangel, Maria de nibi_niki, care deja sta in picioare, pe Geo cu tati si mami, pe Eric de Oanaiacovita in carutul din Auchan si Gia in costumasul de iarna si cizmulite (sa le poarte sanatoasa).
Cu totii sunt superbi.
Intre timp am dus-o si pe Ioana la somn, si-acum pot citi ce-ati m scris.
Azi am fost la bunica mea dintr-o comuna a jud Botosani. Ii luasem Justinei legumele in borcanel dar uitasem lingurita ..si i-am dat legumele cu o lingurita de la bunica, si de aia n-a mancat. A papat tot Justina mea.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
vladimirescu spune:
iliraluca bravo ca te-ai abtinut ! :)
De haine va ziceam pe dpam, ca unele erau reduse si cu 50%, ca restul de lucruri pt bebe sint scumpe, asa e, dar hainele sint ok la pret cele mai multe.
In tot cazul, am fost intr-o zi la kiabi ca am zis sa nu mai cheltui multi bani pe hainele copiilor si, dupa ce m-am enervat de harmalaia de acolo ca nu gasesti masura etc, am sfirsit prin a lua niste lucruri fix la pret de DPAM, unde calitatea in general e mai buna :)
Am vazut in kiabi si lucruri intr-adevar ieftine dar nu mi-au placut, asa ca am decis ca nu ma mai duc pe la ei.
Bref, in urma acelei zile istovitoare de shopping in kiabi si altele am ajuns la concluzia ca tot de la dpam online o sa cumpar, iar body-uri o sa iau din Carrefour de la Tex, ca sint extrem de ieftine si f civilizate ca design. (Recunisc ca eu ma enervez la shopping in magazine, nu suport mall-urile si nu suport magazinele franciza de la noi care vind totul mult mai scump ca in restul Europei, nu au toata colectia si in general nu au masura care-ti trebuie :))
Si mai recunosc ceva... tot am luat inca niste haine ca tot era transport gratis azi... am gasit jacheta si caciula din casmir 100% reduse la jumatate si nu m-am putut abtine, am mai adaugat nist esneakers pt Vladimir si niste maruntisuri si gata, am facut suma minima :))
Ina_3040 spune:
Seara buna,
Am vazut pozele cu dulcea Silvana si cu bebe Alexandru
Ioana28 controlor de trafic aerian? la cat urasc eu avionul parca mi s-ar potrivi
Ileana foarte frumos din partea sotului bravo lui!
Stanucel felicitari pt iepurica cu un dintisor!
Silvia inca ne mai trezim de cate 3 pana la 5 ori pe noapte. azi noapte de ex a plans pe reprize de la 11 la 1... nici nu stim la ce sa ne asteptam seara nici o noapte nu seamana cu cea dinainte. Il mai alaptez o singura data pe noapte in rest ii pun suzeta, ii dau un pic de apa ,etc. Voi cum mai stati la capitolul asta?
O noapte linistita tuturor!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
vladimirescu spune:
ina al meu se culca pe la ora 20-21 si se trezeste de tot in jur de 6 dimineata. In intervalul asta se trezeste de 4-8 ori, cum mi-e norocul :)
Din fericire a trecut perioada in care nu puteam sa-l linistesc decit plimbat in brate prin casa in toiul noptii.
Acum incepe sa miriie ori ca-l supara un pirt, ori ca s-a incurcat in patura / sac de dormit (nicicum nu-i bine, am de gind de acum sa-l imbrac mai gros si nu-l mai invelesc cu nimic!), ori ca a uitat sa se intoarca de pe burta pe spate (nu-i iese mereu din prima)...
La 8-9 cind se culca il alaptez. Daca simt ca nu a mincat suficient, la prima trezire (22-22,30) ii mai dau biberon cu LP - maxim 100 ml vrea. Dupa aia il linistesc cu ceai digestiv, mai bea cite 10-20 ml. Pe la 2 noaptea ii mai ofer sinul, dar nu prea maninca, in schimb adoarme la loc. Si tot asa, toata noaptea: intors pe partea cealalta, presat genunchii pe burtica sa mai scoata gaze, putin ceai, suzeta, mingiieri, somn.
Am ajuns sa ma consider fericita cind se scoala doar din 2 in 2 ore, mai ales ca in max 5 min il adorm la loc. (eu dorm cu el si mi-e mai usor, nu ma scol din pat deloc)
Ioanact spune:
irene sanatate multa, tuturor!
Am vazut-o si pe Maya la baita si alte poze cu Codrin mancand biscuite.
Denisa Justina avea la 5 luni, 7,300 kg si 67 cm. Acum cred ca o avea 8 kg.
Oricum, are bine si ea.
Roxana iar te-apuci de spalat covoare? :)))
Claretta bine ai venit printre noi!
Ramy felicitari pt dintisori!
Roxana am fost si noi, ieri in vizita la cineva si-am dus-o pe Justina intr-o camera, si-a dormit (in scoica)..dar la tine e vb c-au venit altii la tine.
Tb sa te duci cu ea in alta camera si le spui musafiriilor ca tb sa doarma..asa poate se simt sa plece.
marsy_baby da, e bun Calgelul, Dentinox..
sa-i iasa fara dureri.
erina santate multa si voua!
Ce scumpa e Daria la 9 luni.
Corimami bine ati revenit in Bucuresti!
Si multumim pt complimente.
Are Petala 2 parinti extraordinari.
elba tu esti cu baietelul nascut pe 30.04. Stiam eu pe cineva, dar nu m retineam numele. N-ai m scris demult.
Nu stiu daca esti in lista, poate te trec fetele, daca dai si datele.
Oanaiacovita ma stam pana Miercuri, Joi..nah, uitam si noi sa m plecam.:)) Mai avem de vizitat...oricum ea si Maria isi fac programul:papa, joaca, somn..ba chiar o 'ajutam' la masa Mariei, sunt zile cand abia papa. In plus asa bine se 'intelege' Maria cu Ioana..cand o sa plecam o sa fie casa 'goala'
miria_cristina pe langa sarbatoarea Cuv Parascheva, mai vizitam imprejurimile.
Am plecat sa ma culc(baietii sa uit la un film )
Noapte buna!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
vladimirescu spune:
din seria "in cautarea aspiraorului perfect" :))
tot cautind am dat peste site-ul samsung de unde am aflat ca acum exista aspiratoare care fac curat cind esti plecat de acasa, string par de animale, nu cad pe scari etc... mai, mai, se pare ca sint inapoiata rau, n-am auzit in viata mea de asa ceva!
cine e curios sa se uite la samsung la NaviBot , te crucesti nu alta ...
castelanaC spune:
Buna dimineata fetele!
va trimit ceva pentru a va binedispune!
Cum se formeaza caracterul la romani?
Prin educatie ?!!!!!
1. Prima poezioara pe care o invatam este... "Catelus cu parul cret"... care ne invata: "Fura rata din cotet / Si se jura ca nu fura..."
2. A doua poezie semnificativa pe care o invatam este... "Miorita"... care ne invata ca doi romani invidiosi se asociaza si-l omoara pe al treilea care era cel mai productiv in domeniul lor de activitate...
3. A treia poezie semnificativa pe care o invatam este... "Luceafarul"... care ne invatza ca tanara romanca de maritat il aduce pe geniul roman in pragul sacrificiului suprem dar il prefera pe un viclean baiat din
flori si de pripas...
Si ne mai si miram !!!
castelana mami fericita