La Dovlecelu' Vesel (10) La multi ani Santo !!
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
biaz29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
De mult ma tin sa-ti dau un raspuns la "problema". Deci, ca sa stii cu exactitate, eu nu te dau de gol ci fac lobby ![]() Si...chiar trebuie sa stie toata lumea ce talent ai tu (nu ca n-ar sti deja ![]() Asa ca astept cu sufletul la gura sa NE anunti cand este gata cartea de povesti pentru copii scrisa de tine ![]() ![]() ![]() Abia asteptam sa le invatam pe derost dupa ce o sa le citim seara, la culcare ![]() Liliana, ![]() ![]() Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
![](icon_smile_blush.gif)
Ah scuze, doamna director de marketing. Ce rusine din partea mea sa nu-mi dau seama ca asta era prestatie profesionala.
Daca imi ceri si procent din profit
![](comoara.gif)
![](icon_smile_big.gif)
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
NelaM spune:
Va salut!
La multi ani, Tudorita!
Sa cresti mare, sa fii sanatos, sa cresti frumos, sa te faci om!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
NelaM spune:
Miha, te pupa Anastasia!
I couldn't have said it better myself!
Ce faine sunt pozele de weekend cu Joshulinu... super super!
Ma, da' sa adoarma el in leganus, ma?
Asa cevaaaaa...
Mai, dragelor (va rog sa vizualizati fata iliesciana... Diamar, nu sunt de nicio orientare, da? ) eu scriu unde imi pofteste inimioara. Punct! De regula, unde mi se pare mai interesant, unde ma simt bine!
Sau sa zic... mai bine primita?! Nu, ca ma ia Lali la suturi!
Lali draga, no offence, da' eu nici nu stiu unde sa ma uit de cate ori a fost accesata pagina comparativ cu mesajele... asta apropo de mesajul tau bolduit cu rosu din capitolul trecut! De fapt nici nu ma intereseaza, sincera sa fiu.
Again, nu va suparati, insa de cand cantitatea mesajelor are atata importanta? Decat sa scrii mult si prost mai bine putin si bun... sau deloc! Eu una citesc in fiecare zi, fara exagerare! Nu pot sa scriu zilnic si nici n-am de gand vreodata sa o fac! Ca doar nu semnez condica, vorba lu' Kemsy!
Anyway... ca ma lansez si sigur spun mai multe decat vroiam.
Elle, stii cat de mult tin la tine si te apreciez... am o mare rugaminte: let it go! Citesti, te deranjeaza, iti faci suflet rau... ai doua optiuni, ori ignori ori confrunti! Te rog din suflet... altfel eu ma simt tare aiurea. E ca si cum as vedea doi prieteni buni buni divortati. Pana la urma ajung sa nu ma mai vad cu niciunul decat sa ii vad nefericiti si cum isi zic unul altuia de dulce!
Acuma, aporpo de calitatea mesajelor... ca air revin la asta, ma obsedeaza! Eu citesc in ambelele parti si tin ta va zic ca apreciez faptul ca ne sustinem, ne spunem o vorba buna, aflam chestii interesante! Asta imi place la forumul nostru!
Cititi, va rog, cu mintea deschisa!
Uite, apropo de activitati, Uka a postat la un moment dat un link cu un site tare dragut, cu activitati pentru copii, este tare interesant!
http://www.activitaticopii.ro/
A, si imi place sa vad un link postat, o info utila, chestii din astea, stiti voi. Sa ma rad iarasi imi place...
Hai ca ma lungesc! Revin, sper!
NelaM spune:
Doamnelor, va salut!
Sunt obo, am postat aici, vroiam sa o fac in partea ailalta!
Ce fac, sterg mesajul tanti Uka?
Sau il las sa curga... fara numar?
NelaM spune:
Techi, draga, faza cu gafele fu tare rau!
Recunosc ca esti modelul meu!
Eu am facut-o de oaie ceva gen Raluka, da' pe mail... adica a zis o colaboratoare de-a mea o chestie si in loc sa dau forward am dar reply cu ceva de genul "uite si la asta...desteapta pamantului!". Nu imi dadeam seama nici in zi de astazi daca nu imi venea un mail inapoi cu: "Da, sunt despteapta, asa e!" ...
Ma, cred ca ma culc!
Vroiam sa zic mai multe, of course, dar e tarziu!
Miha, asa zici, ti-ai luat laptop? Niiiiceeee! Sa il folosesti cu placere!
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Doamnelor, va salut! Sunt obo, am postat aici, vroiam sa o fac in partea ailalta! Ce fac, sterg mesajul tanti Uka? Sau il las sa curga... fara numar? ![]() Nela si ![]() ![]() |
ma, habar n-am
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
editez ca sa adaug - spre nu a fi inteleasa gresit
![](icon_smile.gif)
te pup, mami de iaurtica (auzi, cat pe ce sa ramana fata fara iaurt in aeroport..tztz..mereu imi amintesc faza asta
![](icon_smile_big.gif)
eu zic ca prea filozofam mult .. mai bine radem !
![](icon_smile_big.gif)
va pup pe toate, ploioase si ne
![](icon_smile_big.gif)
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
mary_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka .. mai bine radem ! ![]() va pup pe toate, ploioase si ne ![]() she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Uite aici ceva de rasu'-plansu'
![](icon_smile_big.gif)
Nela ,especially for you !
![](japonez.gif)
dam fetei ce-i place,nu? Chestii utile,interesante si mai ales care o fac sa se rada.
![](icon_smile_big.gif)
Mely
![](hippi.gif)
![](bonjovi.gif)
![](bici.gif)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
anamaria1979 spune:
Buna seara!
Kawaichan nu ai fost la nunta bine
iar m-a pacalit cetitul in diagonala cu fimiu atarnat de craci
. Te pup si poate ar fii momentul sa mergi la o nunta cautam una prin romanica daca vrei
. Se marita sora mea in vara, uite ca te-am si invitat e oficiala treaba
.
Alex (05.09.2009)
iulia0807 spune:
Buna seara la toata lumea!
Noi speram sa fie buna inclusiv la noi!va pupam si vca auntam ca suntem acasa.Va multumim din sufletele noastre ca v-ati gandit la noi chiar daca nu ati scris despre asta.stiu ca v-ati gandit.Nu am citit din urma ca n-am timp,poate de maine
Copilul nostru speram sa fie spre bine.Asa pare.fara febra de saptaman atrecuta de joi,fara mari probleme,acum reparam ce s-a stricat Dumnezeu stie cand....Diagnosticul a fost de adenofaringita insa ne-a internat pentru nemaernca aia de febra prelungita si pentru analize de sange proaste-adica leucocite duble decat normal.nimeni nu-si explica ce s-a intamplat.va pup si va dresc sanatate multa.scuze de greseli si promit sa revin cu amnanute.VA DORESC DIN SIUFLET SA NU AJUNGETI NICIODATA UNDE AM FOST NOI 7 ZILE.
LILI pup tare!
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
mary_07 spune:
Iulia ,va imbratisez mamica draga,imi imaginez prin ce ati trecut ...multa sanatate lui Ucu ,sa se faca bine repede.
Mely ,mamica implinita de
Alexandru (2 noiembrie 2007) si
Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."