La Dovlecelu' Vesel (10) La multi ani Santo !!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'neatza

Nush de ce ,dar si eu am o stare aiurea ...motive nu gasesc,atat numa' ca nu ma multumeste nimic .

Ralucule,minunate pozele si petrecrea si tortul si tot .Felicitari !

Pup fetele dragi....va urmaresc de pe canapea.

Uitasem sa raportez o vreme ...

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Uka, nici nu ma gandeam ca nu ai sti ceea ce am zis. Ma gandeam doar ca uneori e bine cand auzi unele lucruri de la o alta persoana. A dormit bine Carinuka?

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Uka, nu am apucat sa-mi iau aparat (a se traduce "inca ma tot stresez cum sa il scot mai ieftin "). Dar stiind ce nashpa ies pozele facute in casa cu aparatul meu de amatori, si stiind ca pe vremea asta nashpa stam in casa, l-am chemat pe tipul care l-a pozat la Botez. Ca am stiut ca pozele de la Botez mi-au placut. Bine, si aici stres, cand sa-l chem, ca eu credeam ca al meu va dormi pe la vreo 2 dupa masa, si socrii voiau sa plece la 3 acasa . Si mai bine il chemam mai repede, ca piticu era deja marait de oboseala. Dar ma bucur tare mult ca au iesit bine pozele, macar la 1 anisor sa aiba puiul poze frumoase. Si partea super faina e ca la sfarsit, cand sa-l plateasca Relu, a zis ca e cadoul lui pentru Alex . Si s-a si grabit, sa ne aduca dvd-ul cu pozele duminica dimineata.

Lili ai mare dreptate , ba chiar problema e ca multi au mai multe probleme si mai importante . Uite cat iti e si tie de greu, cu doi pui, cu noptile grele, cu serviciul... . Al meu se trezeste noaptea urland, dar acuma noaptea trecuta a fost de putine ori, asa ca sunt fresh .

Uka multumesc, dar sa stii ca meritul nu e al meu, eu voiam sa-i refuz, pentru complicatiile astea cu Alex . Si stiind ca mai au putin pana la nunta, ne gandeam noi sa se ofere ai mei sa mearga, daca nu au pe cine chema. Mirele e verisor primar din partea mamei mele. Dar cand i-am intrebat daca e nunta de zi sau de noapte, ei mi-au raspuns ca de noapte, eu am inceput sa ma codesc si sa le explic cum sta treaba, lui Relu i s-a facut mila cand i-a vazut speriati, asa ca a sarit "om face noi cumva, acceptam!" .

Sabina am dat link la poze si pe FB

Si eu ma gandesc mult la Iulia, chiar daca uit de fiecare data sa intreb oare ce mai fac? Parca Hepi voia s-o sune...

Techila esti super bestiala! Hai ca-ti povestesc ce i-am zis intr-o zi la Uka pe mess, cum ma greseam eu cu ferestrele de mess, si in loc sa-i scriu colegei mele, sa-l barfim pe sef, i-am scris din greseala chiar lui, si-l faceam in toate felurile . Seful din conversatie si-a dat seama si de colega mea ca si ea a zis cate una alta, asa ca s-a suparat pe amandoua o buna bucata de vreme . Mai dupa un an, catre alt sef am scris dupa o sedinta, iar voiam sa scriu altcuiva ceva de genu "no si asta..." bla bla bla. Cand mi-am dat seama ca lui i-am scris, am incercat s-o dreg ca ma refeream la altcineva . Te-am facut sa zambesti?

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Liliacule drag, tu pe unde infloresti azi? Muncesti cu spor?

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

'neatza

Nush de ce ,dar si eu am o stare aiurea ...motive nu gasesc,atat numa' ca nu ma multumeste nimic .

Ralucule,minunate pozele si petrecrea si tortul si tot .Felicitari !

Pup fetele dragi....va urmaresc de pe canapea.

Uitasem sa raportez o vreme ...

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Vrei un diagnostic? Mamicie acuta dubla agravata de meteodependenta. E o boala incurabila, dar merita sa te tratezi. Ia o doza de DC.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

my dearest techi (= o muscata)
poate o dau in bara
poate n-are sa razi
poate o sa zici ca-s triviala
da-s disperataaaaa, nu stiu ce sa gasesc repede repede ca sa razi

uite, io zic ca www.rascuplans.ro/futem-grase/" target="_blank">am slabit degeaba.. nici nu era scump ..

she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo

multumesc...m-am ras suficient pe dimineata asta

afacerea asta intra in categorie cu a fi dansatoare in videoclipurile manelistice. mereu sunt oameni care apreciaza

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Vai, Raluk, si eu care credeam ca sunt gafista sefa la serviciu. Cu pataniilea astea m-ai detronat! Dar, dupa cum ma cunosc, voi concura si in anul urmator la titlu.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Techila esti super bestiala! Hai ca-ti povestesc ce i-am zis intr-o zi la Uka pe mess, cum ma greseam eu cu ferestrele de mess, si in loc sa-i scriu colegei mele, sa-l barfim pe sef, i-am scris din greseala chiar lui, si-l faceam in toate felurile . Seful din conversatie si-a dat seama si de colega mea ca si ea a zis cate una alta, asa ca s-a suparat pe amandoua o buna bucata de vreme . Mai dupa un an, catre alt sef am scris dupa o sedinta, iar voiam sa scriu altcuiva ceva de genu "no si asta..." bla bla bla. Cand mi-am dat seama ca lui i-am scris, am incercat s-o dreg ca ma refeream la altcineva . Te-am facut sa zambesti?

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

vai multumesc, ce-mi place cand sare lumea in ajutor uomului nevoias. da, m-am inveselit, acum o sa am forte proaspete ca sa primesc cu drag mancarea scuipata de pui.

si sa stii ca ti-am admirat si eu pozele, adica mai mult puiul din poze, am vrut sa iti scriu un mail cu treaba asta, dar m-a apucat lenea cea mare.

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

deci care mi-ai luat capsatoru si nu te prezinti cu el imediat are va sa vada capcauna dezlantuita

hai, ca nu va fac nimic! da fiti cinstite!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

deci care mi-ai luat capsatoru si nu te prezinti cu el imediat are va sa vada capcauna dezlantuita

hai, ca nu va fac nimic! da fiti cinstite!!!

Promiti promiti ca nu ne faci nimic?

_

Mergi la inceput