Rimel bun??

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Si eu votez pt Max Factor Masterpiece, dupa multe "lancoame si dioare" testate. Mi-a placut mult si 2000 calorii tot de la MF

Insa sunt de acord ca rimelul este o chestiune de potrivire personala, se prea poate ca ceva ce mi se potriveste mie sa nu se potriveasca si altcuiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

A inceput sa imi placa rimelul d ela Rimmel, Lash Accelerator!! Mi le face lungi, dar acum am o noua obsesie . Vreau gene intoarse si mi-e cam naspha sa mi le fac cu aparatul ala de ti le intoarce ca am auzit ca ti le-ar cam rupe. Exista cumva si un rimel care sa iti faca genele intoarse?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Truc:
Cand te dai cu rimel, inchide ochiul si trage de coltul exterior al pleoapei. Pana ai ochiul ca de chinez Tine pleoapa asa cu un deget.
Aplica rimelul cu miscari verticale si un usor "wiggle", sa vibreze un pic periuta. Adica nu da ca la varuit, agita un pic. Ca sa se separe genele.

Mie imi ies mai curbate asa. Doar ca ma murdaresc pe pleoapa uneori, deci sa ai si un betisor cu demachiant / ulei de masline la indemana (da, folosesc uleiul ala cam peste tot )sa cureti ce stropi sar.

22 +

Mergi la inceput

Eu evit sa trag de pleoape sau pielea din zona prea tare, ca sa nu fac riduri. Mi se pare periculos sa faci in fiecare zi ce zice Ina...

De ceva ani nici nu ma mai demachiez cu dischete demachiante, ca tragi tare de piele cu ele si in timp pielea se rideaza, mai ales cea fina din jurul ochhilor. Eu aplic direct demachiantul pe ochi si fata ca si cum ar fi sapun, frec usor si clatesc cu apa. Evident folosesc demachiant care se preteaza la asta.

Mergi la inceput

Ina saru'mana de sfat. O sa il incerc desi cred ca o sa ma fac ca purcelul de rimel.
Carolinah folosesti demachiant spuma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Nu tragi mai tare decat atunci cand zambesti, razi sau faci grimase :)
Edit: Dar desigur, paza buna trece primejdia rea asa ca poate e bine sa nu aplici sfatul meu.
In schimb sunt de acord ca aparatul de curbat genele - pana si cel cu incalziere - le deterioreaza in timp. Rezultatul e spectaculos dar si nr de gene cazute sau friabile dupa o vreme tot spectaculos e.

Si da, si eu ma demachiez tot ca si Carolinah, aplicand demachiantul fara discheta.

Eu am noroc ca mi se regenereaza gene, sprancene, par foarte rapid, la ce experimente am facut pe ele.

Ah, si stii ce e inamicul nr 1 al genelor dupa parerea mea? Nedemachiatul rimelului. E groaznic pt ele.

22 +

Mergi la inceput

Iulia, nu spuma ca aia usuca, am folosit pana nu demult o emulsie de la Eucerin: http://www.efarma.ro/products.php?id=1287 si acum folosesc laptele demachiant de la Balea (DM): http://www.ciao.de/Balea_dm_Reinigungsmilch_sanft8297900 .

Ambele se clatesc cu apa.

Mergi la inceput

Carolinah Balea ne e din DM? Ca mi se pare cunoscut numele. Tu ce tip de ten ai ca vad ca la Eucerin scrie pt. toate tipurile de ten, dar nu stiu cat de adevarat e.

Mergi la inceput

Ina stiu ca nedemachiatul genelor e rau de tot!!! Din experienta stiu ca daca nu ma sterg rimelul seara diminetza cand il iau imi cad o groaza de gene. Mie parul pana imi creste mi se lungesc urechile, dar la gene si la sprancene nu am probleme... cresc repede asa ca la 3 zile trebuie sa ma pensez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Si mie si celei mai bune prietene ale mele ne place AVON - SuperShock.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput