Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (89)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

am papat si eu spaghete carbonara..si nu sunt obisnuita cu mezeluri..si prajite...imi vine sa vomit..cum nu mi-a venit deloc toata sarcina...oricum daca mananc de 2 ori pe an carnaciri si alte asemenea e de inteles..

am terminat si primul volum din shogun..deci o realizare dupa atata stat la pat...

fluturas 23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Laura le gasesti uite http://www.ikea.ro/product/show/code/30167574

Foxy presupun k le gasesti si acolo
le-am luat de la raionu de copii.

nu imi vine sa imi mai iau ochii de pe perete..
imi place asa de mult cum se vede
abia astept sa pun si cosu si sa aranjet totu cum trebuie

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

bebelu dar cum sa fac ca l-am gasit dar nu se comanda de pe site cred?
canu gasesc nicaieri cumpara mi-am facut si cont

Mergi la inceput

asta nu stiu.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

am trimis un mail la ikeea sa vad ce raspuns primesc ca nu are rost sa fac un drum de la sinaia la bucuresti ptr atata lucru desi mor ce imi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

buburuze am aici o adresa unde va pute-ti uita de modele http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/categorydisplay10A_820_10751_15552_-114056_14056_10001_14056 sper sa mearga

Cu ajutorul lui Dumnezeu26+ Cea mai de pret Comoara

Mergi la inceput

poate aveti vreodata drum p aici si treceti si luati si asta..
ti-as lua eu si l-as trimite prin posta..dar nu stiu nici eu cand mai ajung p acolo
si nu vreau sa-ti promit k iau si sa nu ajung.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

ce frumoase sunt

laura vezi k se gasesc si in brico, obi, sau alte mag din astea ..dar sunt super scumpe..sub 70 ron nu prea gasesti

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

bebelu lasa ca vedem cum facem,poate iti trimit bani prin posta si tu poate cand ai timp ma anunti.

eu sincer si sa nu radeti de mine, nu am fost la bucuresti decat de 3 ori in viata mea, din astea3 ori,o singura data la ikeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Burtici eu a-si dori sa stiu cum e cu vopsitul parului????au am un blond oribil de care vreau sa scap vreau un saten natural dar nu prea asi vrea sa ma vopsesc stiti cum zice toata lumea nu e bine sa te vopsesti asi rezista eu pana dupa ce vine bb dar oare chear nu e bine?

Cu ajutorul lui Dumnezeu26+ Cea mai de pret Comoara

Mergi la inceput