Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (89)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

da Laura ...atunci suntem 2:)))

24 + Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157423&whichpage=7 uite aici babyleeks

Mergi la inceput

da ... e o scumpete ..la voi se vede calumea bebe in poza(echo)...la mine din cauza ca a intors fata si a stat la pozat a iesit ciudatel...zici ca e alien

24 + Claudiu

Mergi la inceput

babyleeksptr 2 mame denaturate

Mergi la inceput

da...oricum parea ca lu bebe ii placea in clubsi dimineata pe la 8 era treaz...ii dadea suturi lu tasu sa-l trezeasca ...bebele asta e mai cv ca un ceas...

24 + Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Carmen, carucioarele sport sunt pentru copii de la 6 luni in sus. Ca sa fie pentru nou-nascuti, carucioarele care nu au landou separat trebuie sa se lase total pe spate. Ar fi trebuit tousi sa specifice pentru ce varsta este ... De pe site-ul mititel sigur sunt pentru bebe de la 0+ cele de la categoriile: carucioare nou-nascut, carucioare cu landou, cele 2 in 1 si cele 3 in 1.

Multumesc Madalina !

carmen
26 + cu Andrei

Mergi la inceput

eu pana sa raman gravida,sambata eram in pub ,acum de cand sunt gavida nu am mai fost delocca am avut probleme de la hematomul ala,bn ca am scapat de el

Mergi la inceput

eu nu m-am dat in vant niciodata dupa cluburi si agitatie...(am nevoie de spatiu meu ) dar de cand cu sarcina e a 3 oara cand merg......
ms de link

24 + Claudiu

Mergi la inceput

mie imi plac pub-urile dar sotului meu nu prea,el bea ceva si pleca acasa si eu mai ramaneam cu colegele(i) mei, ca de obicei cu ei mergeam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Eu ieseam inainte, dar rar.Faceam iesiri in club doar noi fetele ! ah ce dor imi este de o seara ca fetele in club. Sunt prima din cercul nostru de prieteni care face bebe, si fetele abia asteapta sa nasc ca sa mai facem o bauta. Nu cred ca o sa mai am eu chef de cluburi cand o sa il am pe bebic acasa

carmen
26 + cu Andrei

Mergi la inceput