Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(131)
Raspunsuri - Pagina 18
bebelu86 spune:
FELICITARI CORINA1!!!!
BINE AI VENIT BB PATRIK!!!!!!
ce frumusete de baietel ai. sa va bucurati de el si sa fie sanatos.
refacere rapida si muuult laptic pt ursulet
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria
Ioana_Mami spune:
Bine ai venit ursulet!!!
Bravo Corina!!!
Mamici ati retinut???Asa se naste...trebuie sa fim conectate la odisee NON STOP!!!
Fericita 37+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?
Elfica spune:
Asa si eu, mi-e somn, dar nu ma culc pana nu aflu vestea! Parca nici nu pot adormi pana nu se incheie reality-ul . Acum e si tati prins de moment, ii multumim pt vestile date pana acum, sigur nu ne uita la final... Oare dureaza mai mult expulzia, ca e inca sub anestezie, ca i-a facut-o recent? Si daca nu simte nimic, nu stie cand sa impinga si chiar daca are dilatatie maxima, bebe nu iese inca? Oricum, dupa anestezic, tare rapid s-a ajuns de la dilatatie 5 la maxima! Daca ar fi la toate la fel... ce bine-ar fi!
Hai Corina! Hai Bogdan! Hai Patrick! Asteptam si noi vestea cea mare!!!!
37+
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Sunt in rezerva. Astept sa-mi aduca zanicul. E superb! http://db.tt/jvk0Z7W Cracra! Are 3210g,apgr 10 ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 37+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Bine ai venit pe lume bebe Patrick! Refacere usurica Corina si laptic din belsug pentru bebelinul tau!
30+
crisuletzul spune:
ce cute eee!!!! toti parca sunt la fel imediat ce ies din barlog!!!!
sa-ti traisca!!!Dumnezeu sa il creasca mareeee si sanatos!!!!!
Kitty
31+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!
K.A.T. spune:
citat din mesajul lui BraveGirl Sunt in rezerva. Astept sa-mi aduca zanicul. E superb! http://db.tt/jvk0Z7W Cracra! Are 3210g,apgr 10 ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 37+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Felicitari Corina!
Bun venit pe lume Patrick!
_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T
crisis81 spune:
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!
FELICITARI!!!!
BINE AI VENIT PE LUME PATRICK!!!!
REFACERE RAPIDA MAMI !!!!!!!
Cris mami de Teodora si 37+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie