Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (62)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

dap ellyshor parca suntem lei in cusca....mai ales ca eu sunt patita, mie mi-au zis ca intru la menopauza de anu trecut, apoi anul asta ca imi scot trompele, apoi ca oricum fara fiv nu prea am sanse...ehe dar sper ca intr-o zi sa pot ramane natural sau putin ajutata de vreo stimulare....

didi

Iubita mea, la 25 de ani viata iti poate oferii multe minuni din perspectiva fertilitatii.
Eu sunt convinsa ca va veni si momentul tau, ajutata un pic sau nu...dar vei reusi sa ai puiul tau.
Fiecare dintre noi va reusi. Trebuie doar sa luptam si sa credem in sansa noastra, asa cum am mai spus.

Eu de luna viitoare vreau sa incep naturistele ca dieta o tin deja. Cu putin ajutor de la Dumnezeu va fi bine!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

va multumesc din suflet pt ca ati sarit ca arse.
da, o proasta de doctorita mi-a facut punctie pe un chist endo fara sa stie ca e endo. pt ca aveam o vaginita, mi s-a dus microbul si dupa 3 sapt m-am terzit cu febra mare si toaat lumea imi spunea ca am infectie urinara. am ajuns la iasi la onofriescu care a zis din prima ca este endometrioza veche si urata si ca trebuie operatie urgent. a fost clasica operatia, a gasit infectie mare, a scos tot dar nu a umblat la ovarul celalalt pt ca.. zice el ca nu se poate printr-o operatie la amandoua. am o taietura cat china si am ramas cu un chist. trompa e buna, ca am facut mai de mult histero si se vedea bine.
si acum la 5 luni dupa operatie vine si imi zice ca mai am de chinuit pana sa am copii si ca nu scap de chist prin tratament si ca inca nu e indicata operatia.
eu il consider pe onofriescu un medic bun, am fost la atatia, m-am saturat.
a, uterul e ok, n-am treaba, menstruatii regulate, eu nici n-am visat ca am endomtrioza.
inca o data va multumesc pt sustinere

Mergi la inceput

Stiu ca sunt carcotasa, dar asa sunt eu pentru ca, din pacate, experienta cu medicii m-a obligat sa ajung asa.

Cum adica nu se poate in timpul operatiei sa umbli la ambele ovare?!!
Afirmatia asta mi se pare, de departe, o prostie imensa si nu pot sa cred ca este facuta de un medic bun! Refuz sa cred asta!

Iti repet, eu am avut chisturi de toate felurile (ca am zis sa nu se plictiseasca doctorul la operatie :))))) pe ambele ovare.
M-am operat laparoscopic si am scapat de toate. Pe mine m-a operat dr Niculescu, de la Giulesti.

Asa ca, in opinia mea, total neavizata ca nu am terminat Medicina, sansa ta exista, si este inca una mare.
Trebuie sa scapi de chistul ala, ori prin tratament ce induce o menopauza chimica de cateva luni, ori prin laparoscopie.
Apoi dieta, poate un tratament homeopat care sa ajute organismul sa ovuleze si...sansa sa ramai graviduta este mare.
Asta cred eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

Ellyshor drag sa fie cu 2II si somn usor

didi

Mergi la inceput

FILIPA scuze eu nu-l cunosc pr dr. asta si n-am auzit de el , dar mai profeseaza???????????????cum pusca mea sa nu poti curata la op clasica, dupa ce iti face un bunar cat toata burta nici nu te curata de endo....eu la prima operatie clasica m-a curata inclusiv pe colon si muschiul abdominal, unde aveam chistuletze de endo......bai schimba dr.
eu prima data m-am operat la herghelegiu si a curat tot a durat 3 ore operatia, mi-a reconstruit ovarele
si la un am si 8-9 luni de operatia asta am facut alta operatie pt aam facut adrente multe si m-a operat altcineva laparo pt ca alt buzunar nu-mi mai fac si e foarte bine.
si dc nu ti-a verificat tropa la operatie?asa se vede cel mai bine daca e permeabila , mult mai bine ca la HSG
daca vrei detalii, despre operatiile mele si doctorii la care am fost iti pot raspunde la toate intrebarile si in PM , aici am innebunit pe toata lumea

te rog frumos cauta si alta opinie, te rog nu-ti irosi ce ai acum pe parerea unui nu stiu cum sa-l numesc.....poate e un dr extraordinar, dar ceea dce ti-a facut tine nu se face ....sa tai un om si sa-i lasi endo de 2 cm acolo
scuza-ma dar ma enerveaza experimentele facute pe corpurile si mintiile noastre
te puuuup si ai grija de tine

didi

Mergi la inceput

aaa si scuze gresilile , m-am aprins putin si ma si grabesc sa plec acasa va puuup pe toate

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

didisor linisteste.te iubita ....o fi dereglare , firar a naibi de endometrioza ca numai sti cum reactioneaza de la luna la luna

filip elishor a punctat f bine .....cum adika nu sunt sanse ??? ei da ..sti ce mi/a zis mie dr dupa operatie cand am fost sa imi scoata firele ? ee ai 6 luni de incercari natural dupa aia fiv ca numai ai sanse ...mai pardon ..poftim , endometrioza gr 2 , fara o trompa ...e ca si cum nu ai nici ovarul ca degeaba ovuleaza ca nu are unde sa mearga ovulul , si uite ca numai cu ajutorul lui dd am ramas gravida si crede.ma ca imi pierdusem speranta si incepusem sa traiesc o tragedie .
Imi vine sa mor cu medicii astia ..nici nu stiu cu ce se mananca endometrioza si se apuca ei sa faca tot felul de interventii si cacaturi ........sincer va zic eu am ajuns la op din cauza unui chist de 6,5 cm si dureri infernale dar daca eram mai informata si stiam sigur ca era endometrioza ...... incercam cu trat naturiste , acupunctura etc si apoi ma operam ...
stiu ca poate am tot insistat pe chestia asta ...va intreb ceva la biserica mergeti ? cu un preot ati discutat ? ..va spun ca dd este singurul vindecator si cel care face minuni si cred ca lui tb sa ne indreptam inainte de toate , eu pana nu am mers la biserica , la
moaste , m/am rugat ,m.am spovedit nu mi sa intamplat minunea
nu mai speram ca sa obtin eu o sarcina cu o trompa si cu endometrioza
iar pana la adoptie draga mea mai ai....parerea mea .un fiv ceva ?
haideti ca m/am lungit ...sorry

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

aaa si inca ceva sunt de accord cu fetele ...mare tampenie spusa de acel dr ..cum sa nu poata curata si ovarul cel ??? poti curta orice atata timp cat deschizi jos acolo ..of doamne....poate poti sa ajungi in bucuresti si sa mergi la un dr bun care stie ce are de facut , din pacate un asemenea dr te nen pe viata si numai ai ce face apoi ...vb la general, stiu cazuri .

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

off.
ce sa mai zic asta e. a stiut din prima ca is 2 chisturi acolo, eu dupa operatie chiar am crezut ca m-a operat la amandoua.pana l-am gasit pe el am crezut ca ghinioanele cu medicii s-au terminat, ca in sfarsit am dat de un om care stie ce face. si acum voi imi spuneti asta?
sunt terminata, sincer dar nu o sa-l invinovatesc f tare ca mi-a salvat viata pana la urma, viata pusa in pericol de alta cretina. si daca n-as fi mers fetelor la atatia medici, si daca n-as fi citit. ceva imi scapa aici si nu inteleg ce.
da, stiu, asa cum doamne doamne a avut grija de mine de atatea ori nu ma va lasa nici acum, el e singurul care ne poate ajuta.
cum sa ma am eu incredere acum in vreun medic?

Mergi la inceput

Filipa, din cautarile mele am inteles ca Dr Tutunaru este cel mai informat pe endometrioza si cel care are rata de succes cea mai mare in tratarea bolii.

Eu inainte sa ajung la dr Niculescu am fost la doctorita Neamtu Corina, de la Parhon. Este medic endocrinolog.

Si eu sunt din provincie, dar ma saturasem sa tot merg la monitorizari si sa nu se intample nimic. Am zis gata, trebuie sa trec la alt nivel asa ca m-am decis sa merg la Bucuresti.

Dr Neamtu mi-a pus prima diagnostic de endometrioza in urma unei echografii si l-a sunat chiar atunci pe dr Niculescu si m-a trimis la el.
Restul povestii...ti-am zis cum s-a desfasurat.

Mergi la inceput