Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana84

buna dragele mele

eu de sambata incoace sunt foarte fericita.sambata am fost iar la dr si surprizaaaa...chistul meu de 7 cm are acum 36 mm.nu imi venea sa cred ca s-a resorbit atat de repede....dar de marti de cand am aflat de chist mi-am administrat eu singura un tratament naturist ....adica dimi si seara iau tinctura de mladita de zmeura,forever multimaca,ulei de primula si vital woman de la calivita si ceai de cretisoara cate 2-3 cani pe zi...si uite ca a dat rezultate super bune.

Dana ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la dr. Suuuper ca s-a absorbit chistul. Sa stii ca tinctura de zmeur este fff buna pt chisturi am luat si eu si a functionat.
Multa bafta in continuare!

O zi minunata sa aveti dragele mele!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

neata fetelor,
adita tu vrei cezariana sau trebuie? sa nu-ti fie teama orice nastere ai alege exista beneficii si neplaceri.....tu cum esti operata laparo parca, nu?....eu ce sa-ti zic am vazut mamici care s-au refacut foarte repede si dupa ceza si dupa naturala acum depinde de organism...oricum trebuie sa fi puternica , altfel ce exemplu ii dai ciucurelului....
aaaaa si cum il va chema?
dana felicitari, bun rezultatul
va puuup fetelor va astept la o cafea

didi

Mergi la inceput

neata ellyshor acum te-am vazut, am crezut ca vb singura pe aici

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

neata ellyshor acum te-am vazut, am crezut ca vb singura pe aici

didi

Eu sunt de la 7 la serviciu, dar zisei sa nu va dau trezirea asa devreme.

Pooop tare Didishor!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

ellyshorule ce trist de la 7 la munca, eu lucrez pe 2 programe si dimi si dupa-masa, il aleg pe cel dimi doar cand merg la doc si azi merg la stomatolog iarasi

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

[quote]citat din mesajul lui xdidi

neata fetelor,
adita tu vrei cezariana sau trebuie? sa nu-ti fie teama orice nastere ai alege exista beneficii si neplaceri.....tu cum esti operata laparo parca, nu?....eu ce sa-ti zic am vazut mamici care s-au refacut foarte repede si dupa ceza si dupa naturala acum depinde de organism...oricum trebuie sa fi puternica , altfel ce exemplu ii dai ciucurelului....
aaaaa si cum il va chema?
dana felicitari, bun rezultatul
va puuup fetelor va astept la o cafea

didi
neata dragelor

iubita ..fac cezariana ca sunt operata la ochi si altfel nu am voie sa nasc . Da am facut laparo in noimb 2008 si sa sti ca in urma ei m/am recuperat detsul de greu si am avut niste dureri ..ufff....de asta imi este si teama ca am un org slab ...dar asta e ce sa fac pt el indur totul
noi ne/am gandit la numele mihai , este nume de sfant si am cazut amandoi de accord cu numele asta ...intai ne gandisem la david ..dar pe unde mergi gasesti david , luca , matei ...

va pupik pe toate

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza30+

Mergi la inceput

adita iubita mea frumos nume, dar sa sti ca iti revi mai repede dupa ceza dacat dupa o operatie asemanatoare pt ca e sarcina care a regenarat pe acolo si te vor ajuta hormoneii buni sa-ti revi mai repede, eu cand te-am intrebat daca ai laparoscopiata ma gandeam sa-ti fac comparatia intre o operatie clasica si ceza, cezariana e mult mai suportabila si iti revi mult mai repede, am vaz asta la o buna prietena , care are un bebe de 9 lunisoare acum, a doua zi dupa ceza s-a ridicat si a mers o gramada pe jos sa-si vada puiutu , avea o forta in ea ... forta asta cred o au mamicile asa ca nu te speria sunt sigura ca va fi bine

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

AditaC...eu am operatie clasica si sa stii ca este suportabil.Eu am avut anestezie generala,cand mi-am revenit eram ok,am avut ceva senzatii de voma dar mi-au trecut de la un injectabil pe care mi l-au facut acolo..A doua zi dimineata te ridica,iti scoate firele...daca esti ok este posibil sa ramai doar cu un pansament mic acolo...Nu-ti fa griji,o sa vezi ce repede iti revii..

Dana..tu ai zis ca ti-a trecut chistul de la 7 cm..la cativa mm?Cred ca nu era endo..pt ca endo nu avea cum sa treaca.Eu am unul de 13 mm care nu a trecut nici cu injectiile de inhibare menstra..

15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

lalely firele cred ca ti le scoate mai incolo , cam la 7 zile de la interventie , mie asa mi le-a scos, si a fost foarte ok , chiar s-a vindecat bine am ca o zgarietura

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Xdidi...eu nu mi-am scos firele.Am avut din acelea care se topesc.Asa ca eu nu am avut si stresul firelor...
Si intr-adevar operatia arata ca un firicel..

15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput