Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(456)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Randunici,
Din miile de poze facute vara asta am selectat pentru voi special 95, un mic rezumat al perioadei 14 aprilie-16 august 2010. Sper sa va faca placere
http://family.webshots.com/album/578803763wvBKmU
Cam asta facea Adrianu' nazdravanu'
Dupa 16 august am plecat in Ro si mi-au ramas pozele pe laptop la tata dar o sa le primesc curand si o sa le pun si pe ele.
Un weekend fain si linistit. si fug sa fac bagajul ca plecam ....in vacanta...again

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

mama ce-am dormit!
ce bine a fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

somnorica, woooow, super!!!!!!

mingea la mine la fileu

acum, ca am fost la cata acasa (superba casuta, copii superbi!!! imi place la tine :)), am balit de pofta la porumbul lui adrian, nu ca m-as omori dupa porumb, insa, efectiv iti face pofta cu pozele alea....mai fac si eu ceva treaba pe siteul ala al meu, nu?

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ariel, multumesc!
Mai avem multe de aranjat, mobila de facut....dar e bine!

Adriutza, ce mare si scumpel e Adrian!
tu slaba si draguta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Adriuta, faine tare pozele! A crescut piciul tau! Barbatel in toata regula! Si la fel de frumos ca totdeauna!

Cata, imi place muuult tare casa voastra! Sa fiti fericiti in ea! Bucataria e superba cu geamul ala spre verdeata. Nu mai spun de living!! Lasa, ca mobila vine si ea... Felicitari pentru casuta, deci!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cu ochii la casa am omis sa-ti laud copiii, unul mai frumos si mai zambaret ca celalalt! Au crescut! Si Ilincuta e asa dulcee!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Adriutzace a crescut puiul tau, e un scump !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cata ce mi-a placut la voi, arata fain, spatios, aerisit,bravos!! aaa, am vazut si-o Sophie, la sueta cu Seb:))am vazut si Adrienii, voiosi si in plina actiune! A crescut Adrianul, e haios tare!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Moamaaa,ce casa si-a tras Cata!!!Superbissima!!Misto,misto!S-o stapaniti sanatosi pan' la adanci batraneti!!Moamaa,ce dormitor romanticos!!Placut totul!Ce a crescut Seb!s-a maturizat..

Mai am sa-l vad pe Adrien.

Cam mult romantism azi p'aicicred ca de la ploaie ni se trage...Moamaa,Blanka,ce melodie ati ales la nunta!!!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput