Salutare tuturor!
Ma bucur ca pleaca Muffy acasa
Gecko, uite ceva ce n-as uita orice ar fi
-frunza, atza, cum or fi, e chestie psihica nene, tre sa stea acolo o chestie peste fofo
-da' tu sa fii sanatoasa!![]()
Nico, eu nu te "call crazy" deloc, am avut maaaari ezitari sa-mi fac si cont pe FB si poze...am pus acolo f putine, din concediu si de atunci nici ca am mai pus. In continuare nu pricep de ce ii apar la Noutati tot felul de mesaje/poze dintre cunoscutii mei si diversi necunoscuti si nu stiu ce/cat se vede din ceea ce scriu eu altora,ca nah...am tot soiul de cunoscuti pe lista si chiar nu vad de ce toti tre sa stie ce-i scriu eu lui X
In fine...
Am venit acasa cu plansul in gat de nervi si oboseala. Undeva/candva cred ca o sa plesnesc. Prea ma cred toti, peste tot, puternica. Nu sunt!!
Olgu, sper sa nu plesnesc pana nasti si, cu Radu-fara Radu, stii bine ca eu sunt acolo,da? Si daca nasti, las naibii toate cele si vin cu zeama inaintea Zozelei si a tuturor
; cu zeama, cu pampersi, cu chiloti, cu tzoale, cu orice ai nevoie daca nu apuci sa faci bagajul!![]()
![]()
Ma duc sa vad ce face copchilu de doarme atat. Nu de alta, dar daca diseara imi va juca tzontzoroiul pana tarziu, mor!
Nu mai radeti fetelor, Gecko nu avea diclogesic si cum sa se racoreasca si ea ?
Pozele sunt 

Ma bucur ca Anca si Mufy sunt acasa si sunt bine si ca lumea e mai vesela.
Sovi-cuscra cum sunteti, ce face Ana, mai are febra?
Clau vreau si eu la Galapagos. Da mai multe detalii, cand, unde, poate ne cuplam.
As vrea si cu fetele la film, dar doua invoiri consecutive nu cred ca pot obtine.
Fug acasa la pitici, as avea multe de spus, dar mereu sunt pe graba, citesc, uit ce-am citit, mai oftez la cate o poza... de-astea.