Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(456)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo: 1) am patit-o la Stefan, nu-i a buna, hidratare buna, fibra multe si sa sperati ca se regleaza in viitor.
2) al meu e dreptaci.
3) nu, nu-si aminteste.
4) nu pra foloseste verbe. El este omul descrierilor bla-bla-bla. :D

A, si Matei vrea sa manance singur! Singur!!! Si nu din scaunelul lui, no way! De pe scaun de om mare. Pfiuu, ce iese uneori! In seara asta insa a mancat TOT (branza cu smantana si mamaliguta). Nici nu am asistat! Mai avea putin si ii dadea si lui frate-su care, virusat fiind, era mai catinel cu de-ale gurii...

Sanatate tuturor! Si noua!

Va pup si va mai scriu maine, din Ubahn :D!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Mimo:
1. a spus Nico ce era de spus. Mai multe fructe si legume proaspete in alimentatie si lichide, iaurt. Al meu face asa numai cand are febra, deci e deshidratat.
2. teo le foloseste pe ambele. mi-ar place sa fie ambidextru. alex a folosit NUMAI stanga pana acum 2-3 ani. acum foloseste ambele.
3. daaaaaaaaa. zilnic!!! chiar a dat comanda ca Mosul sa-i aduca multe "mocicoteci", care de 2 zile sunt "motociclete" ...si mai vrea un catelus viu, dar tind sa cred ca asta i-a bagat-o in cap alex. . dar nici nu avea cum sa-l uite pe mosu, ca la noi in casa sunt zeci de jucarii cu mosi, reni, toale de mosi, mai mici, mai mari, mijlocii...plus ca l-a "halit" pe mosul din plastic si i l-a aruncat tat-su la ghena de gunoi si de juma de an jeleste dupa el. i-am zis ca vom merge la magazin si luam altul. la 2-3 zile ma baga in magazin si cu o fatza jalnica o intreaba pe aia daca "are mosi" . pe aia o buseste rasul si ii promite ca mai la iarna si asta urla "e iarna!!!! am caciula!"
4. nop. le ordoneaza bine, le conjuga, le declina, le articuleaza, ba chiar corecteaza, mai nou. dar verb la sfarsitul propozitiei e si la latina si cum e roman verde baiatul tau...a mostenit
cat despre intrebat si turuit, am ditai capul!!! azi m-a intrebat ce inseamna "nord vest" si sa vezi ce incurcata eram ca nu stiam cum sa-i explic ce e ala punct cardinal. in alta seara m-a intrebat cum se fac fulgerele pe cer...l-am trimis la tat'su si cand l-a luat asta cu particulele... . in fine, imi face ditai capul, ma capiaza cu intrebari, acum injura in soapta si o zbugheste (azi a intrebat ce inseamna "moasta pe gheata" .... se vede ca a fost in we la tara ). daca aude pe cineva ca injura pe strada il opreste si ii zice ca nu e frumos, sa nu mai zica asa ca il da mama lui afara din camera si nu mai vorbeste cu el .

am vb ieri cu misha. m-a topit alex al ei cat de istet e!!! a intrebat-o cine il protejeaza pe el si ea i-a zis ca: mami, tati, buni...la care el:aaaa, ma protejeaza FAMILIA! minunat pici!!!
misha va pupa pe toate, va mai trece si ea candva pe aici, cand isi va gasi un minut liber, caci e luata pe sus de toti si toate.

ma tot gandesc de cateva zile (nush' ce m-a apucat asa obsesiv) ce mai face Ioana, ce mai face David, cum e burtica si ce mai "zice" Iris :).

miha de bm, baiiii, las-o mai moale cu jobul 1, 2, 3, fara numar, de la nashul mare! ca nu-ti face nimeni statuie acolo!

clau , va dura ceva timp sa ii treaca trauma asta. dar cu voi alaturi va depasi momentul. brrrr, sa va mai zic inca o data cat urasc masinile, condusul si tot ce e legat de asta?

simo, cate unul pt fiecare pici si pt tine! ma gandeam azi la voi...peste 1 luna cred ca il va opera pe sluan, nu? sau va mai dura de cand va internati?

sov, sanatate maxima! eu am renuntat la natursime cu viroza asta, ca prea e data naibii. acum ma "dopez" cu rofedex, o porcarie mare, dar e singura chestie care imi calmeaza tusea si pot si eu sa dorm. nu-ti zic ca ma simt ca naiba dupa ce-l iau, caci eu cam bifez efectele secundare, si la asta ma ia somnolenta, ameteala, de parca as lua somnifere...dar macar am dormit si eu azi noapte 4 ore legate si inca 2 dimineata si 2 la amiaza.

stelutz, teo e fixat la ora exacta cu somnul. daca depasesc ora 14.30 cu el e jale. si daca nu doarme macar 2 ore la amiaza, la fel, jale!
poate ca tea are prea multa energie si trebuie sa i-o consumati cumva...

gudinde, mi-am amintit ca ziceai de gogosica si burtica. incearca sa-i dai un link cumnatei tale cu prospectul de la colief. poate asa se convinge. chiar ieri vorbeam cu o prietena care a avut la baietel ceva asemanator. dupa 2 luni de colief l-a reparat.

am si eu un of...piciul meu se scoala zilnic, dupa 2 ore de somn la pranz, in hohote de plans si nervi? plange rauuuuu si se zbate, da din picioare, din maini, nu-l pot linisti in niciun fel. si asta de vreo 3 luni incoace, zilnic! azi mi-a zis ca a visat urat: un crocodil care il papa de burta. mi-a mai zis de asta si acum 2 saptamani, insa am crezut ca l-am facut "curea" si l-a lasat in pace.... nu stiu cum sa-l linistesc, sa-l conving ca nu exista in realitate. i-am explicat azi ca nu exista crocodili in oras. ca sunt numai la zoo sau la tv sau in alte tari, departe. a acceptat ideea, apoi mi-a zis sa ii scot eu dintii si sa-l fac "curea" iar, sa nu mai vina...ufffff.

acum fug, ca e randul lui alex sa viseze urat si ma tot bazaie de 1 ora sa o iau cu mine in pat...o iau, ca al meu tot nu e acasa si mi-e urat si mie singura. numai ca tusesc ca o capra si mi-e sa nu o deranjez...

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ma, va mai dau o cafea ca pe-aia de la miezul noptii au baut-o Nico,Zoze si Ariel si au avut insomnii
Am inteles eu ce ziceti voi acolo doar ca:
1) mananca fibre zilnic sub forma de cereale integrale la micul dejun ; o cana, nu o lingura Fructe e drept ca doar banana si aia constipa dar daca-i dau alte fructe nu mai mananca deloc
2)imposibil sa fie deshidratat, bea o tona de apa zilnic, mananca supa/ciorba zilnic...nu cred
E drept ca nu a mancat in viata lui legume proaspete ca nu mesteca Deci nu e fenomen generalizat, e de la el Merci
Am uitat sa spun aseara ce mai zice :
"wow, mucio" adica MISTO Si nu asa oricum oricand, doar la extaz total ...adica la vederea motorului masinii, cand ridica ta-su capota e mucio!
Si cu articulatul cuvintelor e teroare : boiuteieieie (bilutele), popiceieieie [popicele],abuieieie (aburii) si toate celelalte ieieie
In schimb foloseste corect eu-tu, meu-tau, mie-tie....e dulce foc oricum !

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Am inteles eu ce ziceti voi acolo doar ca:
1) mananca fibre zilnic sub forma de cereale integrale la micul dejun ; o cana, nu o lingura Fructe e drept ca doar banana si aia constipa dar daca-i dau alte fructe nu mai mananca deloc
Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

din ciclul "cat traieste omu'nvata", am aflat si eu de la o bowel nurse (da, exact asa ii zice...asistenta de matze) ca banana e recomandata in constipatie...caci contine fibre echivalent la 5 prune, aduce apa in intestin, apa ce creste motilitatea intestinala

in rest...
- foloseste dreapta pt toate cele dar mi-ar place sa foloseasca stanga...ca e mai trendy
- de mosul nu isi aminteste si nici nu-l cunoaste ca nu i l-am prezentat...dar scoate si el din vremurile de mult spuse si trecute
- topica frazei o amesteca ceva de groaza. Acum foloseste topica romaneasca in exprimarea in engleza: train mine, car yours

PS Va imbratisez pe toatelelele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Iote ca vin sa consum cafeaua lui Mimo! Ne-am frichinit toata noaptea, si eu si P si Rebecca, ce-o fi foat oare?

Mimo, si eu am intrebat-o pe Anca de ce nu ii lasa acasa, dar se pare ca dupa atatea cazuri ciudate cand copiii se intorc ulterior mult mai grav , nu mai vor sa riste. Tare Dudelu'! Si Rebi ma intreaba de Mosu' dar cred ca i-a mai soptit Razvanici de el ca aduce daruri, e bun si bland. Dar Rebi zice ca-i e frica de Mosu! In rest, turuie frate de ma doare capul! Zice poezioare, canta, iar seara spune: mami, hai sa povestim! Si-mi zice ce-a facut ea in cursul zilei. E mortala, dar cand vad ca ne apuca ora 23 la povesti ma apuca disperarea.

Naty, o imbratisare si pentru tine , simt ca ai nevoie.

Simo, sanatate multa. Sper ca George e bine acum.

Aoleoooo, ce-i afara, vant si ploaie, combinatia ideala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, duminica ma gandeam si eu ca a revenit sezonul dovleacului iar Rebecca il manca cu mare placere. Asa ca iti urmez exemplul si ne apucam si noi de dovleac cu mere, miere si scortisoara. Super!

Gata, acum la ale mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata.
Mimo,ce sa mai raspund ca mor de ras...ma laud doar ca eu sunt ambidextra..si imi amintesc ce bine desenam pe la 6 ani cu mana stg de o inspaimantam pe mama...dar si acum imi place sa desenez cu stg..parca iese mai frumos desenul,insa dreapta e de baza.
Face Vladucu la olita?
Iar misto=ul lui Vladut seamana cu "mamaaaa" al Teodorei...ma amuz tare.
Iar la fraze nu ma bag,ca noi abia legam propozitii si fara predicat cateodata..
Cuscra,tin de ieri sa te imbratisez strans strans si sa ma rog sa aveti putere multa si sa fiti sanatosi toti.

O imbratisare mare mare cui are nevoie si sanatate maximaaaa!

PS.Naty,s-a potolit taximetristul?

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata si de la noi...ce fac fetele???

La multi ani cu intraziere Lucutzilor

Gekco interesanta teoria cu banana...si eu tot timpul am crezut ca ea constipa....o pozica mica ,mica cu frumosii se poa'????

Mimo chiar daca este stangaci sa lasi copilul asa.....sora-mea de felul ei este stangace, si la scoala o tampita de doamna invatatoare a obligat-o sa scrie cu dreapta, i-a dat instructiuni clare mamei cand face lectiile acasa sa scrie cu dreapta, si are sor'mea un scris de-ti vine sa fugi, nu intelegi mai nimic...in schimb treburile le face cu stanga.....si una dintre verisoarele mele gemene este stangace.....chair erau haioase ca stateau amandoua in banca(uite aici este un inconvenient) si sora-sa scria cu dreapta si ea cu stanga si se loveau mai mereu una de mana celeilalte cand scriau.....

sunt si eu prin preajma.....

chair asa Clau..ce vreme urataaaaaaaaaaaaaaaa......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Neata hai sa traiti!

Azi n-am mai dus-o la gradi, ca dimineata a facut un pui de febra, asa ca diseara ma duc direct la doctor cu ea! Am ramas inca speriata de la ultima internare, asa ca nu mai risc nici un 3 zile stat acasa cu febra poate e viral. Doctor, hemograma daca e cazul, si gata. Mama lor de viroze si bolesnite. Uffff!
Si cand ma mai uit si afara pe geam, ma apuca

Si sa raspund si la intrebarile zilei
1 - nu stiu. Eram de aceeasi parere cu Nicoleta, dar zici ca e si fibrat si hidratat.
2 - doar cu dreapta le face pe toate. Nu am obligat-o in nici un fel, asa si-a ales ea.
3 - habar n-are de Mos. Nu cred ca tine minte ceva. Sau daca da, nu s-a manifestat pana acum
4 - verbele pe pune in ordinea corecta. Dar pana la conjugare si declinare mai e muuuuuult

In rest nu mai stiu ce mai vroiam sa zic...

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Vreau spre sfarsitul saptamanii sa vad neaparat "Eat Pray Love" - http://www.imdb.com/video/imdb/vi2996176409/
Tenteaza pe cineva o iesire de fete la film?

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput