America (213)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Irina, cum mai esti?? Tot spre mai bine?

Happy Halloween!!! :)) Noi iesim la trick or treat dupa bbq cu Mirela&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Happy Halloween!!! si noi mergem la Trick or Treat cu o monstruleata si o police woman :)).

Eu nu pun nimic deoparte; trebuie sa invete si stie asta.

In sfarsit ne am cumparat casa la Las Vegas (7 luni a durat totul la aceasta short sale). Este cu tot cu chiriasi, chiria ce ne o dau depaseste un pic mortgage ul :).

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Boo tot eu singura pe aici...

Chris imi pare rau.

Sanzi sa pui poze; merge si catelul??

Irina sanatate, sa ti treaca durerile.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Happy Halloween si distractie placuta la adunat si mincat bomboane!
Noi primim, ca in fiecare an. Al meu e ocupat acuma cu sortatul, gen "asta pt trick- or treaters, asta pt mine". Asa face in fiecare an .

Voi shopaiti la Trader Joe's? Eu ma chinui de o saptamina sa pun mina pe al lor "fleur de sel caramel sauce", am inteles ca zboara efectiv de pe rafturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

M-am uitat aseara la un calculator pt. "college savings" si mi-a iesit ca pt. college "in state" si public, tb sa strang 556$/luna. Voi puneti atat de mult? Eu pun 200 doar.

Si noi tot $200...pt Belle nici nu am inceput

Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Felicitari Corina!!sa o stapaniti sanatosi!

Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Noi nici atit, punem $100 pentru amindoi! Vorba Corinei, sa invete.

Felicitari Corina, chiar ca a durat. V-am zis ca am facut si noi refinance, a durat exact o luna si a fost foarte usor.

Iulia, noi n-avem Trader Joe's. Ii stiu de la NY si mi-e dor de ei... Am fost si eu shopping pentru Halloween, am fost tentata sa cumpar Almond Joy, le-am pus inapoi in raft si am ales alte chestii care nu ma tenteaza. Dar parca vad ca aleg diseara din colectia copiilor! Am luat si un sac de lollipops organice de pe Amazon.

Chris, sanatate si mult succes sa vina bebe.

Sinzi, n-ai facut poze in Jamaica? Mai, mai!

Sanatate Miere!

Iube, felicitari pentru carnet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Corina, felicitari pt. casa.

Eu nu prea sunt la curent cu scholarships, din ce stiu eu sunt mai mult pe baza de "need", noi sigur nu ne vom califica la income. Mai putine am auzit ca sunt de "merit". Parca d'astea de sport ar mai fi, fi-miu nu o sa faca fotbal sau ceva de performanta. Voi stiti mai multe cand ziceti "sa invete", sau de fapt ziceti asa la general, "sa se descurce" si asta include si invatatul? Si eu zic sa invete, dar nici nu as vrea sa iasa din scoala cu datorii. As zice mai degraba "sa munceasca sa se intretina in facultate", dar m-as simti mai bine dc. as strange eu banii. Doar ca mi se pare cam multisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Gata, am inchis shopul. A fost mai fain ca anul trecut (si mult mai cald), n-am recunoscut toate costumele, dar m-am distrat cu cei mici. Am avut inclusiv un Jason. Noi nu avem prea multi copii in neighborhood, dar vin din alte parti.
Foarte multi parinti costumati si ei, vreo doua wenches foarte sexy.

Un pusti de vreo cinci ani, cind sa-i dau ratia de dulciuri, imi spune foarte hotarit "nu, nu astea, eu prefer x, y, z". M-am executat, ca parea foarte sigur pe el .

In afara de bomboane, am vazut ca s-au impartit cutii de suc (mere), pungute cu popcorn, cutii cu sos de bostan sau de mere. Asta apropos de healthy stuff.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Boo!! Happy Halloween!

am vrut sa duc si eu mandra la trick or treat, dar nu prea am avut succes ca nu prea am vazut pumpkini pe la usi, asa ca ne-am lasat pagubasi si a ramas cu trick-ul de ieri de la Library .. dar oricum a fost tare incantata mandra!
aici

din ultima vreme
sau pe FB..

Corina felicitari pt casa! ce v-ati scos si cu mortgage-ul la ea! asa case cu chiriasi sa tot ai..

mai nici noi nu am inceput cu college fund..

www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!

Mica dansatoare

www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

Mergi la inceput