Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (410)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salutare fetelor!

Azi am dus-o pe Adelina la gradinita, abia astepta, a mai ramas un pic cu tuse.

Teo am vazut pozele, super tortuletele si locul de joaca (ai ales bine si mie imi place ca e totul nou), iar protagonisti ce sa mai zic. Am remarcat pe proaspata mamica si pe frumoasa burtica. Mihnutzu tau e un frumos, iar tu o mamica super. Iti multumesc cred ca in numele tuturor fetelor pentru vorbele frumoase.

Am vazut si pozele cu frumoasele de la Cluj.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Annisia bine ai revenit pe meleagurile noastre. Imi pare rau ca trebuie sa treci printr-o asemenea incercare, sincer cand am citit mi s-a strans inima. Iti doresc tot binele din lume pt tine si puiul tau.

Mergi la inceput

Multa sanatate bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pauza 15 min ca am obosit deja.

M-am delectat cu Suri, vai ce scumpica e, chiar are gurita Mariei.

Cat despre ursuletii elvetieni, am vazut petrecerea pe cinste, cu geamuri pictate (si comestibile? ) si program de circ. De torturi nu zic nimic, imi jucau bombonelele alea in fata ochilor sa ma reped la ecran si alta nu. Cat despre Fulger, nu mai zic nimic, aia e opera de arta.

Cam asta. Eu ma relaxez cu o www.trilulilu.ro/petreradu1/914d083231cbba" target="_blank"> selectie de muzica , de fapt mai mult ascult iar si iar prima piesa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Cam asta. Eu ma relaxez cu o www.trilulilu.ro/petreradu1/914d083231cbba" target="_blank"> selectie de muzica , de fapt mai mult ascult iar si iar prima piesa.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Se pare ca seful azi si-a uitat ghearele acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Salutare si de la noi. Dupa 10 zile de bronsita si mucisori iata- ne sanatosi. Si Luca si David sunt ok. ieri am facut si vaccinul de 6 luni si rotarixul. David a fost ok dupa. Eu sunt tare obosita, bona e bolnava si sunt singurica cu ei. dar speram sa vina repede si seara ne ajuta si tati. Va citesc zilnic si am vazut poze minunate. Luy sper ca ai primit banii. Sa stii ca te invidiez cu cititul. Mie cand sunt singura cu ei nu prea imi iese. Am o groaza de citit ca fac un curs online, dar apuc doar daca e si bona la noi. Sabina ce mai faci? Sper ca esti bine. Anisia vei lua decizia cea buna in ceea ce te priveste pe tine si Yanni, ai forta ca doar esti berbecuta ca si mine. Gabriela superbe zanele tale iar Picea ursuletii tai sunt de vis. Ma enerveaza rau vremea urata ca nu putem iesi afara. Va pupam ca plecam la somn. Mada28 mami de Luca si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxana, suoperba selectia de muzica!In stilul Chris Spheries.

Eu am fost putin ingrijorata cu Filip dimineata ca tusea destul de rau fata de ieri. Ieri l-a vazut dr de familie, ca venea pt controlul de 3 luni si a zis ca e o viroza usoara, nu are nimic la plamani si nici rosu in gat. Si ieri si azi i-am desfundat nasucul cu ser si i-am facut aerosoli cu ser iziologic, + 5 picaturi de vit C. Cu dr pediatra, am reusit sa vorbesc abia pe la 11 azi dimineata dupa ce a tusit destul de mult dimineata. Dr m-a sfatuit sa ii pun sare in tifon pe piept si vad ca a functionat, de pe la 11.30 pana acum a tusit f putin, am mai cumparat si Eurepsal sirop in caz ca tuseste rau, va primi o doza foarte mica, doar daca e nevoie, sper sa nu fie cazul. Mi-e tare mila de el ca tuseste, dar bine ca nu are temperatura si ca e tare vioi si zambaret.

Antonia a fost super incantata de piesa de teatru cu Pinochio unde a fost cu gradinita, imi tot povestea aseara de nasul lui Pinochio. Am inteles ca a stat tare cuminte si a aplaudat. Azi aveau program de jucat cu sarea la gradinita, le punea doamna sare in tavi si se jucau cu manutele prin sare, mi s-a parut tare dragut.
Antonia s-a acomodat bine la gradi, are fetite care o pupa la plecare, ma topesc cand le vad asa. Doamna mi-a zis ca s-a integrat foarte bine, mananca bine, doarme , se joaca frumos si are multa personalitate. Dimineata cand o duc mai imi cere sa stam amandoua pe bancuta pana sa intre, are nevoie de cateva momente cu mami.

Poze

Mergi la inceput

Mada, vad ca au fost si puii tai bolnavi, tare greu e cand sunt amandoi bolnaviori. La noi de fiecare data cand e Antonia racita, Filip avea doar secretii in nasuc mai abundente, dar de data aceasta vad ca au luat o viroza mai serioasa. Pe Antonia am luat-o joi de la gradi cu ceva mucisori si tusind si nu am mai dus-o vineri, cand mi-a tusit toata ziua si i-acurs nasucul la greu, iar sambata nu mai avea nimic, cred ca mi-a tusit de 2-3 ori toata ziua. La ea functioneaza foarte bine ridichea neagra la tuse si siropul din muguri de pin.

Am admirat si eu pozele:
Suri e o dulce, m-a topit in poza in care e imbracata in pijamaluta cu trandafirasi. Am o groaza de pijamalute roz de la Antonia pe care le mai poarta si Filip, sa nu radeti, ca noaptea nu il vede nimeni in roz, si chiar ii sta tare bine, ca el e brunetel.
L-am vazut si pe superbul Micha si pe fratiorul lui scump, mami felicitari pentru asa petrcere si pentru maiestrai in cofetarie-torul arata superb.
Sa inteleg ca peste 2-3 ani o sa va cer retete cu tort McQueen pentru Filip.
Am vazut si familia Oliviei, imi place poza in care sunteti toti 4, ofamilie superba! Si Olivia si Alex sunt deosebit de frumosi.
Am admirat-o si pe Erina cu noul look, te prinde tare bine, iar copiii sunt adorabili.
Am vazut si pozele cu Gabriel de adriana30, ai un baietel tare dragut mamico!

Poze

Mergi la inceput

Si le-am admirat si pe frumoasele de la Cluj, ce haioasa e Sofia in cos!
A, si am mai vazut-o si pe printesa cu ochi albastri, Adelina de greyeras, scumpa foc!

Poze

Mergi la inceput

Apropo de frenul lingual, noi avem niste prieteni acre au o fetita de varsta lui Filip, si mamica mi-a zis ca i-au taiat frenul in maternitate, la Euroclinic, la 3 zile dupa nastere, ca nu sugea bine, si dupa aceea a putut sa se alimenteze mult mai bine. Asa ca probabil sunt mai multe cazuri cand e nevoie de aceasta procedura.

Poze

Mergi la inceput