Fluturasi de martie-aprilie 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mi-am stramtat rochia pt nunta si arata superrrr bineee!!!! sunt multumita!!! e super mulata acum! sper doar sa ma mentin ok inca 3 saptamani, sa nu cumva sa pocneasca pe mine....

mamica fericita de printesa si baietzoi 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui millie

Yasmi si eu tot pe remi online dar nu am mai jucat de vre-o luna ,acum ca mi-ai amintit merg sa fac un joc doua mai ales ca a mika e la plimbare cu buni

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 12+

vorbim pe mess si jucam o tura dupa ce dorm copilasii diseara!!

Mergi la inceput

eu ii tin companie prietenei mele care imi face sarmale......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui millie

Yasmi si eu tot pe remi online dar nu am mai jucat de vre-o luna ,acum ca mi-ai amintit merg sa fac un joc doua mai ales ca a mika e la plimbare cu buni

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 12+

vorbim pe mess si jucam o tura dupa ce dorm copilasii diseara!!

eu joc pe joci.ro....e super acolo..:)

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

fetelor...ma doare burta..de fapt nu burta..ceva inauntru pe langa buric...simt cum se intinde ceva acolo tare si da sa se rupa...ce e asta?????????? si se intareste burtica..mi-e teamaaaa

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi ai o burticaaaaa este maricica. la sarcina trecuta era un pic mai mare dar si tu erai mai plinuta, se vede clar.

S-a intamplat minunea mult asteptata21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

stefy daca se intareste burtica inseamna ca sunt contractii. ia no-spa si stai intinsa. si eu mai patesc cateodata, dar stau putin intinsa si trece.

S-a intamplat minunea mult asteptata21+

Mergi la inceput

stefy si pe mine ma doare burta in mod special dupa ce stau mai mult timp in picioare sau dupa ce merg mult . ia un no spa si stai linistita. contractie e cand ti se intareste burtica si simti o presiune, ca te "strange" burta...

roxy ti-am zis ca a "explodat" burtica.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

salosama, e ok apa de mare la nas infundat, altceva nici eu nu stiu. sanatate multa

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Neata si de la mine
Eu am fost la biserica de dimineata, m-am miruit, am luat anafura si-am venit acasa infometata
Asa ca am executat o farfurie de salata de conopida cu maioneza, un crenvusti, 1 rosie, 1 ardei kapia si 2 felii de paine cu branza din aia cu masline verzi de la Tnuva. O tot vazusem in reclama la tv si eram curioasa, noi fiind fani masline. Mi-a placut, crede ca o inscriu in lista de cumparaturi.

Miki, mica ai si tu hemoglobina, dar daca asa ai avut mereu, ca si mine, nu are rost sa ne facem probleme. Asta e organismul.

In schimb eu am stat mereu bine la Ca. Desi nu pot sa beau lapte. Doar branza ce mai mananc si iaurt. Si totusi n-am probleme...

O duminica relaxanta va doresc!

P.S. Pisuc, felicitari pt schimbarea semnaturii. Cand ai fost la eco ultima data?

12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

da alina, nici eu n-am avut vreodata probleme cu calciul, desi lactate nu prea consum..mai deloc..doar acum in sarcina fac exceptii

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput