Fluturasi de martie-aprilie 2011 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
koko_1 spune:
Salutare burticutze!
Ieri n-am reusit sa mai intru sa ma conversez cu voi ca m-a durut toata ziua burta si am stat la orizontala....eh daca m-a mancat de dimineatza sa frec gresia si faianta din bucatarie si baie...
Pentru raceala, la primele simptome oscilo e foarte bun si mai e paragrippe, ambele sunt homeopate si nu au contraindicatii. Eu la prima sarcina m-am tratat numai cu homeopate.
Anaxena, super sfaturile pentru carucior.
Mai voiam sa scriu dar nu mai stiu ce...
Va pup si va doresc o duminica pe placul vostru
----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar - 22 aprilie 2009 si 18+
alina06st spune:
Neata si de la mine
Eu am fost la biserica de dimineata, m-am miruit, am luat anafura si-am venit acasa infometata
Asa ca am executat o farfurie de salata de conopida cu maioneza, un crenvusti, 1 rosie, 1 ardei kapia si 2 felii de paine cu branza din aia cu masline verzi de la Tnuva. O tot vazusem in reclama la tv si eram curioasa, noi fiind fani masline. Mi-a placut, crede ca o inscriu in lista de cumparaturi.
Miki, mica ai si tu hemoglobina, dar daca asa ai avut mereu, ca si mine, nu are rost sa ne facem probleme. Asta e organismul.
In schimb eu am stat mereu bine la Ca. Desi nu pot sa beau lapte. Doar branza ce mai mananc si iaurt. Si totusi n-am probleme...
O duminica relaxanta va doresc!
P.S. Pisuc, felicitari pt schimbarea semnaturii. Cand ai fost la eco ultima data?
12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
lalely07 spune:
Salo_sama asa am patit si eu ca tine.In timpul zilei mai stranutam si seara m-am trezit ca-mi curgea nasul si ochii si nu stiam ce sa mai fac.Eu m-am tratat cu:2 oscilo pe zi+1 paracetamol simplu in primele si zilei si Vitamina C,iar apoi nu am mai luat paracetamol ci doar oscilococium si vitamina C.Daca poti bea cat mai multe ceaiuri cu lamaie,pt nas am facut infuzie de apa cu otet,pe mine ma linistea ce-i drept pt cateva ore...
Si am stat in casa pana cand mi-a trecut.....
Bafta si multa sanatate!
Eu stau in casa,iarasi am greturi si stari de voma,as dormi toata ziua.Voi sunteti la fel de obosite?Eu am stat toata saptamana acasa si tot nu mai in pat stau...
13+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
bb_yasmi spune:
am "executat" si eu azi 3 pozici cu burtica din sapt 22 . sa vedeti ca nu exagerez si e multt mai mare si am mai pus 2 pozici cu burtica din sapt 22 din sarcina trecuta/. cum vi se pare??? mie multtt mai mare!!
va rogggg faceti abstractie de vergeturile de pe burtica .....sa nu spuna careva ceva ca pic de tot in butoi....:((((((
mamica fericita de printesa si baietzoi 21+
bb_yasmi spune:
am fost la carnagerie si mi-am macinat carne macra pt sarmale.... iar diseara vine o prietena sa imi faca!!! doamneeee nu stiu ce am cu sarmalele in sarcina asta.... poate pt ca nu e mami aproape sa imi faca.....:((
bb_yasmi spune:
roxy pana la urma mi-am facut alta pofta pe care o aveam de vreo 2 zile spanac cu ou ochi si cremvursti prajit...
millie, da joc online pe remi online.
stefy eu folosesc blugii cei vechi, inca merg inchisi la capse. dar sunt de cand aveam 63 kg ,,,apoi slabisem la 55-56 kg. probabil de asta.
salo multa sanatate.
pisucmic spune:
Alina draga
am facut ultima eco acum "marti vor fi 2 saptamani". Dar rezist pentru ca la cateva zile am pus sonda de la spital pe burtica sa vad ca e bine bebele, si inima batea zglobie si dadea din maini si piciorute. Dar saptamana viitoare cred ca tot ma duc, sau cel tarziu cealalta (ca incerc sa ma educ ) sa vad iar cu mai multe detalii.
Morfofetala o am pe 29 noiembrie la dr Pop.
Analizele au iesit toate bine, mai putin ca iar am bacteriurie asimptomatica, acum cu E.coli, adica banal, sensibila la aceleasi antibiotice (adica inclusiv la Augmentinul pe care l-am luat 1 saptamana acum vreo luna) Nu inteleg de ce si cum, n-am avut decat poate o data in viata infectie urinara... Acum am de gand sa beau multe lichide , si sa iau poate ceva Urinal sau ce ziceati voi fetelor ca luati? Homeopat nu exista ceva? Voi intreba si la farmacie.
Roxy, de la IKEA multe n-as lua (paturi de exemplu) dar au
- patuturi de bebe de lemn din care si-au luat cateva prietene si au fost foarte multumite (eu nu vreau colorate, vreau sa-i fac o camera pe lemn, cu accesorii dragute)
- canapele faine si practice - eu nu le suport pe astea in L care sunt la moda acum; in plus mi s-a zis ca in primii ani ai bebe e bine sa nu avem o canapea pe care sa plangem daca sare sau o pateaza etc. Mi-au placut Kivik si Ektorp (poti vedea pe site), avem dificultati in a ne decide intre ele... Azi iar ne-am razgandit
- multe accesorii foarte faine (tip bara de bucatarie cu chestii de agatat, lumini sub corupurile suspendate, singurul dulapior de baie care ne-a placut in Bucuresti, etc etc)
Va pup, ma duc sa fac niste cascaval pane, am o pofta!!!
Si diseara la filmul "Mananca, roaga-te, iubeste" ("Eat, pray,love") care cica e genial. Mi-era dor de Julia Roberts.
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 15+
pisucmic spune:
Dragele mele,
si o intrebare: aveti idee de unde se poate cumpara si care este cel mai bun pret pentru imunoglobulina anti D ?
Cica trebuie sa mi-o injectez in saptamana 28 (mai am deci 12 saptamani ) dar e bine sa gasesc din timp.
Multumesc
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 15+
alina06st spune:
Pisuc, sa-mi spui si mie daca afli de ceva homeopat pt infectiile urinare. Si eu am fost la eco "luni sunt 2 sapt" si am programare lunea viitoare la Buc. Dar maine il sun pe dr. de aici, cel care mi-a dat medicalul cand am avut hemoragia sa ma duc la el la o eco cand o fi de garda. Am rezistat bine pana acum, dar de ieri am inceput iar sa o iau pe aratura.
Fetelor, fratele meu a luat o canapea pt living de la Ikea, acum vreo 2 ani sau 3 si a fost foarte nemultumit de ea. Nu mai stiu eu de ce, adica ce probleme avea, dar stiu ca mi-au zis de atunci: sunt multe lucruri misto, mai ales cele de design, dar mobilierul nu e ok. La patuturile de copii nu cred ca e valabil, acolo, ce probleme pot fi la un patut simplu de lemn. Si totusi:
un coleg de serviciu a mobilat camera baietelului de la Ikea cu mobila alb-albastru. Patutul era albastru. Cand a crescut baietelul si se agata de marginea patului, avea si vreo cativa dintisori, l-au gasit intr-o zi rozand lemnul. L-a ros pana nu se mai vedea vopseaua albastra in zona respectiva, plus ca luase ceva si din lemn . Noroc ca mamica e stomatolog - a analizat bine situatia si a concluzionat ca nu patise nimic la dinti sau la gingii.
12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
alina.n spune:
bauuu!!!
roxy scumpa timpul mi-l ocupa pitica care dealtfel nici nu ma lasa sa stau pe calc , cum ii dau drum cum tabara pe elasa ca evit de multe ori sa-l deschid.
Poze nu am reusit sa fac inca, sper sa nu uit si sa apuc sa fac macar una .
Azi am pofta de niste eclere de papa am facut ieri muschi intreg la cuptor cu mirodenii si cartofi o bunatate app s-a terminat.
mami de Maria Natalia(10.04.2009) si 22+ cu Rares Alexandru