Buna ziua !Sunt insarcinata in 20 saptamani si de o saptamana am dureri de burta in zona pelviana.Am mers la eco si mi s-a spus ca nu e de la sarcina fatul avand bataile bune si colul nu este deschis nici contractii uterine nu sunt..Dar durerile au continuat si medicul m-a vazut pe masa .A constatat ca am sarcina foarte jos si mi-a recomandat sa iau no-spa si salbutamol,repaus cat se poate.Nu a folosit termenii placenta praevia sau risc de avort .Pe 1 noiembrie sunt programata la morffologia de 23 saptamani si d-na d r a zis ca mai vorbim dupa rezulate.Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in aceasta situatie daca mai trebuie facuta vreo investigatie pana atunci sau ajung doar repaus si medicamentele prescrise
daca ti-a zis sa iei no-spa atunci asa sa faci ca durerile pot fi mici contractii. si sarcina mea este situata jos dar daca ai colul inchis nu ar trebui sa fie probleme. nu uita de repaus la pat. asta inseamna sa te ridici doar la toaleta, dus, masa si eventual o mica plimbare. sarcina usoara in continuare.