NU VREA ALT LAPTIC

NU VREA ALT LAPTIC | Autor: mariana_alex

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor. Scriu in numele prietenei mele care are un baietl de 1an si 3luni si care nu reuseste sa-i schimbe lapticul NAN3 CU JUNIOR.Baietelul a fost racit si dr. ei i-a spus sa nu-i faca nici o schimbare in alimentatie dar dupa ce a trecut raceala a incercat treptat sa-i schimbe lapticul dar nu vrea sa pape junior.Chiar daca ii pune 4 masuri nan3 si 1 de junior tot ii simte gustul si nu papa, daca ii da in schimb numai nan3 papa tot. Dr. ei i-a spus sa il lase sa mai pape NAN3 ...voi ce parere aveti.Specific ca alt lapte inafara de NAN3!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

De ce se cramponeaza de Junior? Mai exista si alt fel de lapte. Eu i-am trecut pe ai mei, dupa 1 an pe lapte de vaca uht, dar tot asa, treptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

De lapte de vaca nici nu se pune problema pana la 2 ani, iar alta formula de lapte nu vrea, de la nici o alta firma: humana, milupa..etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raton spune:

Ia te uita, un fan infocat Nestle! la mamica ma refer... Nici eu nu inteleg de ce se cramponeaza de nestle junior, sa fiu sincera... Poate incerca linitita si de la alte firme, pe de-o parte, iar pe de alta, hai sa fim seriosi, nu-i ca si cum laptele de vaca ar fi toxic! presupun ca iaurt sau branza de vaci (catre din lapte de vaca unt, nu?) ii da copilului. Problema e de continut de nutrienti, teoretic e bine sa-i dai copilului un lapte cat mai aproape de cel matern, daca nu e alaptat la san, pana pe la 3 ani. Dar diferentele astea intre laptele de vaca si cel matern se pot echilibra din restul alimentatiei, poate sa discute asta cu pediatrul, daca copilul prefera laptele de vaca, introdus treptat, de consistenta recomandata de pediatru. (In paranteza fie spus, mi se pare usor caraghioasa obsesia cu laptele junior pana la 3 ani, in conditiile in care alaptarea pana la 3 ani e inca foarte rar intalnita...).
In cazul prietenei tale, daca in ruptul capului n-ar pune mana pe alta marca, poate sa-l mai lase pe baietel pe NAN3, dar intre timp sa se mai imprieteneasca ea cu ideea altei marci sau a laptelui de vaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

Cred ca nu m-am exprimat eu bine:lapte de vaca nu vrea prietena mea sa-i dea DAR a incercat si formula si de la alte firme de ex.:humana, milupa, aptamil...si NU VREA BEBELE SA PAPE...asta e problema ca nu vrea bebele sa pape alt laptic decat NAN3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Aici se recomanda trecerea pe lapte de vaca din comert dupa varsta de 1 an. Laptele sa fie cu grasime integrala.

My reason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raton spune:

Scuze, Mariana, acum am inteles! dar raspunsul tot ala ramane: sa-i mai dea NAN3 pana isi asigura prietena ta confortul psihic pentru a incerca si laptele de vaca. Sa citeasca exact care sunt motivele de nu se recomanda lapte de vaca. Din cate tin eu minte, astea ar fi in principal doua: procentajul mai mare de proteine si lipsa de fier, iar astea se compenseaza simplu - mai tai din proteinele animale de alta proveninta (de ex. carne) si incerci sa ai aport de fier din alte alimente. Sau sa mai incerce din cand in cand cu formula Junior, poate isi schimba ...juniorul parerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

uite asa cum are fata, prietena ta pitici pe creier, cu laptele de vaca, asa are si piticul cu formula... nu vrea, nu vrea...care e baiul??? merge pe ala in continuare si gata...daca nu ar bea deloc atunci ce ar mai face???
offtopic...e o impresie a mea sau nestle da dependenta??? ca nu e primul caz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Copila mea,care are 4 ani,bea dimineata si seara lapte hipp din cel care se da la 6 luni.Si nu de oricare ci doar ,,sticla buna dimineata,,cea cu buna seara nu o prefera.
Eu nu vad unde-i problema,sa-i dea de care ii place.

Mergi la inceput