Abdomen extraplat (47)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Acum am aterizat acasa....

De la urgente orl m-au consultat si trimis la infectioase unde m-au mai cosnultat o data. Diagnosticul a fost angina acuta eritemato pultacee si otalgie reflexa la urechea stanga...si ganglioni umflati la gat. N-a zis nimeni nika de trismus si nici yo n-am considerat ca era cazul sa deschid vorba...chiar nu era. Cert e ca am puroi pe amigdale, mai ales pe aia stanga. Si nu poci descgide maxilarul decat f putin. Am primit din pacate antibiotic si inca vreo cateva medicamente

Va pup si va doresc spor la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

baby, multa sanatate

asa cum am zis, am mai executat si un Pure cardio cu Shaun boy..il iubesc pana la moarte ca uite asa ma ajuta el pe mine sa dau cu raceala de pamant

ma duc sa fac o baie lunga si fierbinte cu saruri si uleiuri si apoi imi fac un ceai de soc pentru raceala, sau ce a mai ramas din ea

pusi, hai sa va faceti bine toate ca nu avem timp de raceli

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Baby, oh, oh, multa sanatate! Ai grija si doftoriceste-te sa te faci bine repede! Trismus-ul e o complicatie a bolii, inflamatia provoaca paralizia temporara a muschilor mandibulei. O sa treaca pe masura ce infectia cedeaza. Incearca sa faci exercitii usoare (sa fortezi un pic deschiderea)cind iti mai dispare durerea, dupa vreo zi doua.

Nikole, sanatate piticului tau! Cum mai e? Bolile copilariei le-a facut? Ca si astea mai debuteaza cu febra mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

am vazut poze, allure, ai maini si mai frumo acum
tras sport, dushuit. mancat mei cu curry, fructe de mare,ulei alune, legume.
Baby, sanatate multa!!!
io-s cu un ceai de fructe de padure langa mine si o sa mai iau 2 paracetamol ca ma doare iar capul. vad ca nu sunt asa rau racita, doamne ajuta
va pup, fug la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Venit si noi de la doctor, Kevin are pungute de puroi pe cerul gurii, ce coboara in jos , le-am vazut si eu, horror...aseara la urgente, medicul nu a vazut nimic, probabil nu erupsese, astazi e plin...

i-a dat antibiotic, antiinflamator, antitermice...
arata jalnic, nu-mi permit sa nu-i dau tartamentul, si asta ar fi o varianta, sa asteptam sa treaca de la sine, adica in 7-10 zile, e totusi, zic eu traumatizant ptr copil, si f stresant ptr corp..

il pun acusi la culcare, ceaiul si yoga ma asteapta, reflexo daca ma mai tin puterile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hello all
imi pare rau sa vad ca aveti diverse problemute de sanatate ...nikole, pt piticul albastrel , baby , lumi ..sanatate multa multa
baby , am patit si eu o chestie asemanatoare , de eram la un pas de internare la ORL,cu blocat de maxilar , urat de tot,cand colo ce sa vezi era o masea plina de puroi

allure , cred ca lipsa dulcelui din alimentatie se vede cu varf si indesat ... multa vointa , bravos tie

eu ma zbat pe uscat , la pragul de 65, dar scad eu sub el , de asta sunt convinsa , si cu ajutorul vostru care sunteti ca un motoras pt mine , voi ajunge si la cele 58kilisoare visate

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby-boom

Acum am aterizat acasa....

De la urgente orl m-au consultat si trimis la infectioase unde m-au mai cosnultat o data. Diagnosticul a fost angina acuta eritemato pultacee si otalgie reflexa la urechea stanga...si ganglioni umflati la gat. N-a zis nimeni nika de trismus si nici yo n-am considerat ca era cazul sa deschid vorba...chiar nu era. Cert e ca am puroi pe amigdale, mai ales pe aia stanga. Si nu poci descgide maxilarul decat f putin. Am primit din pacate antibiotic si inca vreo cateva medicamente

Va pup si va doresc spor la toate

http://www.youtube.com/watch?v=90xfWYnz9KM

albastru de metil pe amigdale, propolis...imi pare rau ca esti accidentata

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

eu chiulesc de la raport ca am inca 2 zile agitate:-)
cumnatul este in vizita (cel din California) si atunci dupa job ma ocup de el

aveti mare grija de voi

nu uitati vit C doza mare si ZINC!

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BABY, sanatate din plin! Wow dar chiar ai suferit nu gluma! Sper ca tratamentul sa isi faca efectul cat mai rpd! Te-am vazut in poze, arati super! Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LUMI, cum te mai simti?
As dori si eu pe PM linkuri cu Chalene exercitii pt picioare,umeri si ce mai ai, te rog frumos, cand se poate.

ALLURE, ai un fund tare apetisant, care exercitii simti ca te-au ajutat? Cele cu Tony cand ai inceput sau cu butt lifting?
Am auzit de zumba ca ar ajuta mult la slabit. Aveti ceva linkuri cu zumba sa descarc si eu?

AM si eu o rugaminte (alta! ) mare la voi: imi puteti scrie in mare cam ce papati voi sanatos? Ma intereseaza papa fara sare , ce consumati fara zahar....dar sa se gasesca si in RO.
Multumesc anticipat.

Mergi la inceput