Abdomen extraplat (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna dimineatza. Va invit la o . Eu azi am in plan sport si mancat sanatos. Va si sa aveti un inceput de saptamana frumos.

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata'...i wish it was sunday, ca-n melodie
mi-e somnnnnnn, dar nu pot sa dorm ca nesimtita pana la 12, ca tre' sa mai fac si alte treburi si mai ales sportul cel de toate zilele..dupa-amiaza merg si la munca

deocamdata cafeluta, dupa aia le luam pe rand..

o saptamana cat mai linistita sa aveti si Iulia, tie iti doresc 1 kg in minus, hai doua

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Hello!

Multu' de urari si muzic buna, Deus si Lumi

Sambata am avut prima curba ascendanta din ultima perioada asadar am mers la panou si am stat 3 ore. Am bagat o juma' de ora d eliptica pe fast forward apoi mi-am lucrat tricepsii si spatele si am bagat niste abdomene(pe placa aia de abdomene, care btw imi displace total, solicita spatele aiurea!), toate astea 1 ora. Restul de 2 ore am facut exercitii petru degete si m-am dat pe diverse teme de boulder pe panou inclinat. Am incheiat cu o tura lunga pentru a-mi antrena anduranta. M-am dat a muerte pana am picat a nu stiu cata oara. Cadeam si in secunda urmatoare eram la loc, evident cadeam la loc....nivelul de acid lactic din antebrat era maxim....am inceput pe panou vertical apoi am trecut pe panou inclinat, apoi pe o coloana apoi iar pe vertical. Am bagat vreo 60-70 prize.

Si cam atat. Azi am luat ultimul antibiotic si astept sa vad ce se mai intampla. Inca nu pot deschide maxilarul ca lumea.

Apropos, cat naiba dureaza blocajul asta de maxilar? E cel putin nasol...

Azi am iar panou in program, vreo 2-3 ore

gasca sportiva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

gata sportul...
am facut ceva mai usor azi ca nu ma tine muschiul sa ridic greutati mari si nici sa sar cu Shaun, asa ca, am executat 45 de min cu fetele astea Abs and Booty
http://www.youtube.com/watch?v=Mc4jtouPI

nu prea ma coafeaza ca-s cam usoare, dar decat deloc..

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Mergi la inceput

Luminita multumesc. Imi plac ce fac fetele alea. O sa incerc si eu.
Baby si sa iti treaca repede maxilarul. Eu azi habar nu am ce sa mananc; am facut niste piure si nu stiu cu cel sa il combin. Cred ca mai stau putin (cat sa termin niste seminte de rontait ) si ma apuc de sport ca pe urma ma apuca lenea si nu mai fac nimic.
Am uitat sa ma laud ca imi scriu in fiecare zi ce mananc si am vazut ca nu mai depasesc 1500 kcal, care zic eu ca imi sunt necesare pt. a slabi si pt. a nu lesina de foame.

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Revin dupa o pauza de vreo 2 sapt, 2 sapt de zugravit si facut curatenie Nasol de tot, am crezut ca nu se mai termina Dar acum e gata , e frumos, curat, mai mare dragul sa stai pe acasa si sa faci sport in casa proaspat zugravita Ca de cand m-am apucat de zugraveli, canci sport, in afara de sters, frecat cu carpa,apoi cu unghia, iar cu carpa, si pe cand era cat de cat curatel, ziua urmatoare ia-o de la capat, alta tura de mizerie, apoi alta tur de curatenie . Da intr-un final s-a gatat!

Am citit ce mi-ati scris de ficat, ca problemele mele s-ar putea sa vina de acolo. Si in primavara si acum 2 sapt mi-am facut toate analizele pt ficat(printre altele) si au iesit bine. Si in plus, din primavara iau hepatoprotectoare. La mine problemele au aparut inainte sa fac tratamentul cel puternic pt HP, care ar fi putut sa-mi afecteze ficatul. Oricum, iau hepatoprotectoare in continuare. SI sper ca tratamentul homeopat sa ma ajute, si pe partea asta si pe partea hormonala. Optimismul nu m-a parasit inca

De azi incep iar o saptamana fara ciocolata si alte dulcegarii. Sambata sau duminica o sa am verde si dupa aia sa vedem daca ma abtin iar.
Azi am mancat cumintel: un gref, apoi varza calita+carne la cuptor (am mancat de 2 ori din ea, o data la 11jumate apoi la 2 jumate), acasa ma asteapta o farfurie de supa de pui cu morcovi si bucatele de piept de pui, iar mai spre seara, dupa sport, o salata "adunare generala" Sport as incerca 20 minute de hiphop abs si apoi vreo 40 de bicicleta, sa vedem cat reusesc.

va

Mergi la inceput

Gata sportul: exercitii de pe linkul pus de Luminita si brate cu Tracy. Am si manacat (pana la urma am combinat piureul cu branzica, ardei si putina sunca presata) si acum vreau sa imi fac de frumusete.

"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

wow! ce plictis aici...

eu raportez ca am fost simbata la un b-day party si am mincat/ baut tirziu iar a doua zi m-am simtit ca un rahat...a fost faina alba si zahar in meniu (cica relativ sanatos dar... mna!)

am mincat de plictiseala
in rest, acasa nu mai prestez dulce deloc, nici ciocolata neagra ca am observat ca imi apar cosuri pe fata...nici lactate deloc, inclusiv kefir, aceeasi poveste.

sport in fiecare zi, aproape...cind cu unul, cind cu altul :)
sint stabila cu toate cele. inclusiv pofte.

la mic dejun am mincat quinoa simpla, snack un shake de proteine, prinz niste bok-choi cu pui facut la capac, o feliutza de paine de secara cu usturoi si ulei de masline.

ma duc in oras sa-mi caut blugi noi ca aia de ii am pica de pe mine grupa mare si sint nr 4

v-am pus neste poze noi facute la deruta ca imi placea de parul meu

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*

“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Seara buna:-))
azi mi-am facut niste suvite portocalii tare simpaticepoze este prea tarziu sa mai fac dar revin!

Allure ai dreptate, zaharul si faina sunt criminale:-)

va

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput