Imi e dor de viata
Raspunsuri - Pagina 8
tinatache spune:
stardust, boala ta de piele este neurodermita? Te-ar ajuta daca ai primi ceva medicamente? se dau doar pe reteta?
in alta ordine de idei: cum ii merge piticului la gradi? crezi ca ar fi o idee sa incerci sa te socializezi cu mamici de acolo? Sa chemi pe cineva la o cafea in ideea sa se joace piticii si sa mai stai si tu cu cineva de vorba? aici se practica asta .. cu succes...
numai bine!
Stardust spune:
Afectiunea pe care o am se numeste ihtioza, este o hiperkeratoza eritrodermica. Da, m-ar ajuta extrem de mult sa pot primi medicamentul care imi face bine si cremele care ma ajuta foarte mult, pentru ca au un efect pozitiv.
Nu se dau neaparat pe reteta, se pot lua la liber oricand fara probleme. Doar ca sunt cam scumpe...
Stardust - Suflet de mamica
ilia_99 spune:
Stardust, trimite-mi si mie PM cu cremele si medicatia care-ti trebuie, daca ai deja un diagnostic si o schema de tratament de la doctor. si adresa ta, te rog, sa vad daca te pot ajuta.
tin pumnii sa-ti fie mai bine!
Stardust spune:
Nu merge sa trimit PM... incearca tu te rog sa imi scrii mie poate pot da reply apoi.
Stardust spune:
Nu ma simt deloc bine. Obosita fizic si psihic. Aseara am avut parte de "show" la care, ca de obicei, piticul a asistat speriat.
Dupa ce a trantit, aruncat si tipat, a schimbat brusc tonul de parca nimic nu s-a intamplat si ca si cum el e oricum indreptatit sa faca cat scandal vrea. Dar nu-i bai, am tras adanc aer in piept, am luat tonul rece, distant si o atitudine total indiferenta. Ma amuza tare mult sa vad cat de ranit se simte in orgoliu atunci cand femeia indrazneste sa il trateze cu indiferenta. Insa mi-a ajuns si mie.
Ba imi spune ca el ma iubeste si eu nu apreciez asta, ba ma jigneste cum ii vine la gura si imi spune ca sunt un nimeni. Macar intr-un lucru ramane constant: ca ma va distruge dupa divort. Dar i-am spus ca nu prea mai are cum, pentru ca imi doresc mult prea mult sa traiesc si am un barbat adevarat langa mine: pe pitic.
Zilele trecute mi-am sunat fostele colege de munca si ne-am gasit la o cafea. A fost super bine,sunt fete de nota 10 si nici nu mai stiu de cand nu am mai ras asa de mult. Mi-am recapatat imediat pofta de a glumi si zapaceala care m-a caracterizat pe mine mereu si ne-am pus pe depanat amintiri. Cele mai haioase, desigur.
Mi-am propus asadar sa reiau vizitele si iesirile cu fetele mele, cum imi place sa le alint, si in felul asta sa ma mai rup si eu de nebunia de acasa. Vorba aia: pana si aia din puscarie se chinuie sa evadeze, eu de ce nu as face-o?
Pupici
Picky_toto spune:
Stardust ai un PM de la mine din partea unei fete de aici care din pacate nu mai poate activa pe forum. Vad ca nu l-ai deschis asta poate pentru ca nu l-ai vazut sau ptr faptul ca mesageria ta a atins capacitatea maxima de 20 de mesaje si trebuie sa mai stergi din ele pentru a le putea primi pe cele noi. Valabil si ptr outbox. Fata doreste sa ia legatura cu tine dar nu are adresa ta de mail, asa ca in pm ai adresa ei. Sper sa reuseti sa iei legatura cu ea.
Cat despre problema ta eu iti doresc din toata inima putere sa treci mai departe alaturi de puiutul tau. Vei reusi, pentru ca esti mama si o mama lupta ptr al ei copil
Numai bine
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 19+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
danaangel spune:
Suflet de mamica ,sper sa nu ti se fi intamplat ceva.
Ai evadat de tot si de aici?
Toate cele bune tie si puiului tau.
Stardust spune:
Nu am evadat, doar am avut cateva zile putin mai agitate. Si nici nu prea am vesti bune sa va dau...
A! Ba da, am una :) Acum cateva zile am mai adaugat un anisor la cei pe care ii aveam deja, si chiar as vrea din suflet sa multumesc fetelor care mi-au tinut de urat si mi-au facut urari atat de frumoase. A fost un gest care m-a uns pe suflet. Multumesc fetelor
Din pacate bucuria nu a durat prea mult. Ieri mi s-a intamplat un mare necaz: mi s-a stricat masina de spalat, fara de care sunt terminata. Din cauza bolii pe care o am nu am voie sa spal la mana pentru ca imi crapa pielea si ... e groaznic. Nu stiu ce voi face... nu-mi permit una noua, nici macar una second hand.
Am deja doua saptamani de cand nu mai am nici un fel de crema si ma simt din ce in ce mai rau. Pielea mi se usuca tare, este o senzatia foarte deranjanta... e din ce in ce mai greu de suportat.
Inca nu am rezolvat toate problemele legate de piticul meu, avem nevoi chiar mari, cu mult peste puterile mele. Nu vreau sa ma gandesc ca mai e putin pana la sarbatorile de iarna, pentru ca ma apuca o stare de panica si tristete in acelasi timp.
Atata pot sa spun ca, dincolo de toate aceste incercari, cum bine le denumea chiar aseara cineva, prin care trec acum, imi este putin mai usor cand stiu ca va am pe voi fetelor. Va pup.
nikole spune:
iarta-ma, nu am apucat sa raspund la pm.
Ramane cum am vb.
Cand a fost ziua ta??esti scorpiuta
La Multi Ani mult mai buni, mai frumosi alaturi de puiul tau