interventie chirurgicala Clinicco Brasov

interventie chirurgicala Clinicco Brasov | Autor: CamiSol

Link direct la acest mesaj

Nepotul meu, in varsta de 22 de ani a fost diagnosticat cu Maladie congenitala de cord- Defect septal atrial- ostium primum. Medicul cardiolog din Galati i-a recomandat sa-si faca interventia chrurgicala la clinica Clinicco din Brasov la medicul Ortan.
Vreau si eu ceva detalii despre interventie, medic, clinica, tarife...

Multumesc!

Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onbux.com/?rh=c205ad8fbdf888285d05459c28a8fe11" target="_blank">A easy way to make some money

Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith

"When God was giving out talent, He gave all of it to Michael Jackson." Babyface

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

http://www.clinicco.ro/

Clinica e bine cotata, are medici pregatiti si motivati. Pretul ti se comunica dupa consult, ti se elibereaza chitanta si nu se da spaga.
Succes si multa sanatate tanarului!

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina86 spune:

O cunostinta de a mea s-a operat de curand acolo la inima, erau infundate partial arterele, totul a decurs ff bine si medicii destul de ok, iar el se simte ff bine, ce-i drept cam scump (3500eur) cu posibilitatea de a plati in 2 transe in 30 zile, dar a meritat.
Sanatate multa si succes!

Mergi la inceput