Minunatele Scorpiute *74*
Raspunsuri - Pagina 7
mihaela77O spune:
dragele mele,va multumesc!
ma scuzati,de abia acum am vazut mesajele voastre!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
Ana68 spune:
Multumesc , dragelor , de urari si cantari!
Mihaela 007 , iti zic si eu de la multi ani,cu intarziere si imi cer scuse pentru asta....iti doresc tot binele din lume...si ceva in plus: tot ce-mi doresc mie bun , sa ti se implineasca tie! te imbratisez cu mult drag!
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
celor sarbatoritilor zilelor acestora!
all
O zi minunata si numai bine
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
miraklucker spune:
Dragelor, Ana, mihaela va doresc din suflet La multi ani cu intarzire sa fiti sanatoase si fericite toate viisele sa vi se implineasca.
.......noi obisnuit, suntem bine. Azi am trabaluit de abia ma mai tin pe picioare. sunt in plin proces de schimbat geamuri. acum pe vremea asta si azi. Dar, na asta e, supravietuim.
......Daria s-a culcat in seara asta tare fericita a inchis ochii si a zis "in noaptea asta cresc"
mihaela77O spune:
Mira,sa-ti traiasca Daria,sa-i dea Dumnezeu,sanatate si mult noroc!
sa petrecti frumos!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
Dodo-pui spune:
Mira sa-ti traiasca puiutza /puii sa fie sanatosi.Daria La multi ani sanatosi si norocosi!
Minunatelor las cu drag
Si "horrror"scopul
Exista tendinta sa devii foarte stricta si sa incepi sa dai sfaturi si indicatii tuturor celor din jurul tau.
Trebuie sa accepti ca exista momente in care esti la fel de obosita si frustrata ca toata lumea si ca poti face si tu greseli.
Un wk placut si numai bine va doresc
dod-participarea noastra in concurs
Dumnezeu imposibilul!
Anina_n spune:
Craciun minunat, cu pace in suflet si liniste in gand, scorpiutele mele dragi !!!
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
miraklucker spune:
Dragelor, va urez din suflet un An nou fericit, cu multe sanatate, bucurii si impliniri. Sa ne revedem cu bine in anul care vine!!!
.....chiar daca numai scrieti sa stiti ca sunteti mereu in gandurile mele.
Nina multumim
Noi......bine obisnuit fara prea mari noutati. copii cu scoala, gradinitele, eu cu serviciul, barbatu si el cu mai multe. Nu am avut deloc liber de sarbatori, sunt tare obosita dar pe linia de plutire.
Maine mergem pentru prima data cu copii la revelion. din pacate sotul meu lucreza in noaptea de Revel asa ca voi merge numai eu cu copii. O parte din romanii de pe aici impreuna cu preotul roman (el slujeste in 3 parti) au inchiriat o sala undeva in Austria. Abia astept.
Va povestesc la anul cum a fost.
Craciun 2010
Dodo-pui spune:
La multi ani!
Multa sanatate ,impliniri si realizari in anul 2011!
Dumnezeu imposibilul!