Minunatele Scorpiute *74*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani sanatosi si fericiti alaturi pe sotul si printesa ta;draga Nina!

Ps: o zi mununata ca voi si numai bine

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

dod-participarea noastra in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Mihaela, Gabi, va multumesc frumos !
Sanatate si tot ce va doriti si voua !
Poftiti la www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/5528407/2/istockphoto_5528407-coffe-and-cakes.jpg" target="_blank">prajituri si cafea !
La noi se anunta o zi superba !
O zi cat mai frumoasa, tuturor !

Multumesc ca m-ai instiintat de concurs, Mihaela !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Multam' de tratatie Nina

si la noi e o zi frumoasa ...dar si o zi MARE....

PS: si eu am un colaj in concurs DOD...il am la semnatura

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani, nina.tot ce-ti doresti.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

La multi ani Nina, multa sanatate si fericire. Sper ca ai avut o zi minunata.!!

La multi ani Razvan si mamica de Razvan.!! ADriana asteptam povestile. A plecat surioara si nepotelele?

noi pe acii, azi a fost o zi minunata au fost 18 gr, cu mult soare. am fost de dupa masa la plimbare, piticot a invatat sa mearga pe 2 roti cu bicicleta. Ieri i-a demontat rotile ajutatatoare tata-su , asta-zi mergea ca si cand stie sa faca asta din-totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Laura !

Sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca toate visele !
La multi ani, remiclea !
La multi ani, Georgi !
La multi ani, ralucah !

Multumesc, Adriana si Mira !
Mira, pregatesti vreun tort, pe duminica ?
Da, am avut o zi superba, plina de bucurii...de mi s-a spart un vas de sange ocular. Am mai patit asa ceva cu vreo 2 ani in urma.
Am trecut la Tarosin si sper sa nu se mai intample, ca parca as fi .
Gabi, am observat si votat si poza voastra !
De ce ai scris ca ati avut o zi MARE, pe 4 noiembrie ?
Va doresc un weekend cat mai fain, sa va bucurati de soarele de toamna, ca se anunta ploi, de luni.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Buna minunatelor,,,,
4 noiembrie a fost o zi mare pentru ca fetele inimoase din Constanta ne-au aratat ca ne sunt alaturi atat de noi cat si de Mihaita si David(cei 3 puiutzi speciali ai subiectului).
Ele au organizat un eveniment ffff frumos cu bazar si ce nu s-au vandut ne-au fost impartite sa le punem la bazarul DC...dovada aici
E f importat pentru noi sa ni se arate ca ne sunt alaturi...e f biner pentru psihicul nostru

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Foarte frumos Dodo.
Nina, off imi pare rau, chiar de ziua ta. Dar ai probleme?
Da, fac un tort cu mere si frisca, nu de alta dar suntem invitati la pranz la un alt Heinz care si el se sarbatoreste tot maine. DEocamdata sunt la farmacie.........de garda. Nu stau eu prea bine, ca aici numai pierd vremea si acasa am atatea de facut. Dar ce sa faci, din cand in cand mai trebuie sa pierd cate o sambata pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna seara, scorpiute.
mira, sa-ti traiasca sotul pt maine ca sigur nu apuc sa intru.maine le am si eu pe mama si matusa.pe calin care face 3 luni maine.si apoi din nou luni,mama si matusa plus razvan.din pacate mi-a plecat surioara si trupa.au stat putin dar am stabilit(daca suntem sanatosi si ne tin buzunaarele) sa luam motul la ei la anu'.
calin a fost de o cumintenie rara la bote.era in studiu, cu ochii numai in tavan la picturi.a plans un pic cand l-a bagat ca l-a cam bagat mai mult cu fata dar s-a calmat imediat.slujba a fost frumoasa, nici nu ma asteptam ca am facut la bisericuta din cartier, dar frumoasa, cu 4 preoti si 3 dascali.razvan ma tot intreba:"hai mama cand il botezeaza pe calin".
dodo, imi pare rau ca nu am putut participa, dar ei au plecat pe 5 si cu botezul nici nu am avut timp sa selectez cate ceva.imi cer mii de scuze.am recunoscut majoritatea fetelor.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nastasie
dodo, imi pare rau ca nu am putut participa, dar ei au plecat pe 5 si cu botezul nici nu am avut timp sa selectez cate ceva.imi cer mii de scuze.am recunoscut majoritatea fetelor.

Adriana stai linistita ai avut "absenta" motivata
Mira sa-ti traiasca sotul .Sa fiti santosi si fericiti o viata alaturi de puiutii vostri

Oduminica frumoasa minunatele mele dragi!

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput