Fluturasi de martie-aprilie 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza cand era cristi mic si l-ai scos prima data afara, cum l-ai scos? in carucior?
sa-mi mai fac si eu idei , sa vad voi cum ati procedat.

S-a intamplat minunea mult asteptata21+

Mergi la inceput

simona eu fac apa pe jos de numa' cand fac baie. si nu fac baie in cada, doar dus, imi imaginez cei mici ai tai....
eu de cand ma stiu fac apa de vii cu salupa. nu pot altfel. si acum nici nu o mai sterg eu, o sterge al meu asa ca m-am scos aproape ca nici nu ma mai pot apleca bine.

Mergi la inceput

lalely te poti vopsi linistita. cica n-are nici o treaba sarcina cu vopsitul eu m-am vopsit.
si eu tot saptamana viitoare merg la eco si abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

parerea mea despre carucior: este esential ca in primele luni cat sta in landou sa fie cu fata la noi, dar apoi are nevoie sa stea invers, cu spatele la noi, sa aibe priveliste , sa poate vedea in fata. oricum landoul se monteaza cu fata la noi indiferent ca are manere reversibile sau nu. si modelul de la chicco care imi place mie , asta este http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/promotie-carucior-trio-enjoy-fun-asia-1262.html si care seamana perfect cu cel hauck este identic la sistem.

mamica fericita de printesa si baietzoi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

simona eu fac apa pe jos de numa' cand fac baie. si nu fac baie in cada, doar dus, imi imaginez cei mici ai tai....
eu de cand ma stiu fac apa de vii cu salupa. nu pot altfel. si acum nici nu o mai sterg eu, o sterge al meu asa ca m-am scos aproape ca nici nu ma mai pot apleca bine.

Hihi, ce-l mai cert pe-al meu al mare cind face asa apa pe jos. SI el si eu facem dus, doar ca eu fac " de jos" ca sa zic asa, tocmai sa nu fac apa...el face din picioare si stropeste...vorba ta sa vii cu salupa

Simona, mami de baieti David si Matei si 19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

miki dar vald al tau chiar ca a fost nazdravan de mic

koko bine ai venit la noi. iti doresc sarcina usoara, frumoasa si un bebe la termen.

bb_yasmi ia zi ce mic dejun ai? la raport cu tine sa vad daca trebuie sa stai la colt

Mergi la inceput

roxy nu tre sa stau la colt azi....e sotul acasa si e cu ochii pe mine ce pap si daca iau vitaminele.....

azi dimi am papat:
2 felii de paine cu pateu si cascaval si rosii
1/2 felie paine cu unt si dulceata de afine
si ceai fara zahar....
eu zic ca e destul si e ok.

aaa si azi dimi aveam 60.5 kg!!!! am 2 sapt de cand reusesc sa ma mentin la greutatea asta....

Mergi la inceput

bb_yasmi si mie mi-a placut tare mult modelul asta de carucior si seamana aproape perfect cu cel din Real. ala din Real nu cred ca are manerul reversibil. eu n-am vazut sa scrie acolo la caracteristici. poate mergi tu si te uiti mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neatza burticilor!

Lauriciu, Miki, Salo sama ma bucur pentru bebelusii vostri ca sunt foarte bine!

Roxy asa l-as vrea si eu cu maner reversibil. Asta e bun ca pretz, dar am zis ca ma mai uit si eu. Gasisem unul pe net parca de la peg perego cu maner reversibil, tot asa bun ca pretz, dar evident ca nu am salvat unde l-am gasit.

Simo asa imi place cum povestesti, cu atata blandete, eu te aseman foarte mult cu sora mea, deci....... am ceva special pentru tine. Sunteti amandoua si blonde si aceeasi zodie.

Yasmi abia astept sa ajung si eu la dr ca si mie mi se pare uneori ca il simt pe bebe foarte jos, asa ca sunt tare curioasa ce o sa imi spuna dl dr.

Miki tu ma cam sperii la ce povestesti ca a plans mai mereu bebe, cred ca as innebuni ca nu as stii ce sa ii fac. Sper sa am un bebe cumintel, in limitele normale, nu exagerat de cuminte, dar si daca o fi asa, e si mai bine.

Strumphy azi voi manca salata de varza, o sa il pun pe sotz sa imi ia, e buna si aia, dar ce crezi tu, in week-end am vb cu mamica mea si facem sarmale , ca si ei ii e pofta. I-am spus ca m-ati innebunit toate ca mancati sarmale si a zis ca facem. Eu sa ma mentin slaba????? Am luat ceva kg, asa ca , nu imi fac griji pentru asta. Sper sa le dau repede jos, atat.

Asa de mult imi place cum povestiti voi despre bebe, abia astept sa vina si micul meu printz. Ieri i-am citit prima poveste si vreau sa va spun ca dadea din manute, din picioruse, era f activ, sunt sigura ca stia ca pentru el citesc. Poate lumea sa ma faca nebuna, dar eu mereu vb cu el, primul caruia ii spun buna dimineata si il mangai usor este el, pruncul meu.

Madutza

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui koko_1

Buna dimineata!
Ne inscriem si noi in club : UM - 10.06.2010, DPN - 16.03.2011; DN 12.02.1975
In ceea ce priveste baita, eu lui Cezar i-am facut in camera baie pana la 6 luni, dupa care am trecut in cada mare in baie, impreuna cu tac'su.

----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar - 22 aprilie 2009 si 18+

bine ai venit printre noi! sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput