Fluturasi de martie-aprilie 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Am primit rezultatele analizelor. Toate bune, cmv, listeria, toxo, ca, mg, sideremie...

Dar tot m-am stresat, ba chiar m-am stresat destul de tare. Am niste valri aiurea la hemograma. Leucocite crescute, eritrocite scazute, concluzie: leucocitoza cu neutrofilie si monocitoza. I-am mai zis si sotului la telefon, mai bine taceam. M-a sunat de vreo 3 ori dup-aia. Ca nu e bine, ca e infectie, ca sa ma uit pe analizele din martie. Alea au iesit perfect.

Am citit putin pe net si vad ca scrie ca e o chestie des intalnita la gravide - leucocite crescute. Si poa' sa fie si de la vreo infectie urinara - iar eu n-am facut sumarul de urina . Fac luni.

12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Exact, la gravide sunt alte valori, deci nu iti face griji...asa am avut si eu la fiecare sarcina.

Simona, mami de baieti David si Matei si 19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

dureri de mijloc are careva?? ca pe mine au inceput sa ma incerce si astea.......poate din cauza scaunului de la birou...dar nu stiu cum sa fac sa nu le agravez si daca am voie sa fac masaj sau alta terapie...

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 19+

eu la prima sarcina la birou stateam semi intinsa, aveam o cutie pusa sub birou pe care imi puneam picioarele si ma intindeam asa pe scaun cat puteam

mami de Vlad 09.04.2009 si 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Mama lor de leucocite, ce m-am stresat!

Si ai dreptate Andreea, cel mai tare m-a stresat sotul ca m-a sunat de nu stiu cate ori, ca sa nu va mai spun ca dup-aia m-a sunat soacra-mea (o sunase si pe ea!!! )

Multumesc, Simona. Asa am citit si eu acum pe net. Ca e o chestie care apare in sarcina.

O sa fac si sumarul de urina luni.
Acum incerc sa ma linistesc ca ma apucase tremuratul. Uite cum stresez eu bebe-le...

12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Stefy eu am avut dureri de noada. Vezi in ce parte e localizata durerea de spate, sa nu ai cumva vreo infectie urinara, daca e localizata durerea in zona rinichilor. SA te maseze sotul tau, asta sigur ai voie!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

infectie urinara am...sunt dotata ..iau zinnat....
dar ce simt e durere de spate..nu de rinichi(acum sper si eu ca nu-i de rinichi...ca nu am avutdurere de rinichi si nush cum e...de spate am avut si mult)....si banuiesc ca la analiza sangelui se vede daca e la rinichi, nu???

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

capitol nou aici

spor la scris

Mergi la inceput