Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (88)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

De_ea bafta multa la eco sa vii cu vesti bune.
V-am poate o sa mai apar mai tarziu.

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

numai stiu cine ma intrebase de palton

ce gasisem eu era in genu www.kudika.ro/articol/moda/360/slideshow/4/.html" target="_blank">asta numai k era lung pana la genunchi si p culoarea untului.
astea cred k sunt cele mai bune pe perioada sarcinii. pt k burtica sta super bine si e si ff shic

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

bebelu genul asta de paltonas avea la miniprix

Mergi la inceput

laura ai vazut p site sau in magazin???

momentan nu stiu dc sa imi iau sau nu, k l-am luat p a lu socrela.
imi vine perfect
acu sa vdm dc ma tine pana la sfarsit sau nu.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

erau pe site acum ma uitam sa vad daca mai sunt

Mergi la inceput

oricum cel mai bine in perioada asta e bine sa probam.
eu una nu mai stiu ce masuri port
asa k pana nu le vad cum vin p mine, nu mai iau nimic de pe net.
mi-e ca dau banii degeaba

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

asa e nici eu nu imi mai stiu masurile ,nici blugi de la rodina nu mi-am luat ca nus sigura ce marime sa imi iau normal ar fi fost 48 dar nu sunt sigura

Mergi la inceput

asa e..e cam riscant sa iei de pe net acu.
mai ales k sunt unele care desi iti zic k e masura 38 de ex, poate sa fie mai mica sau mai mare. si atunci ce ai facut?
dai banii degeaba si ramai cu ele

offf ce m-am plictisit.
as face ceva, dar vremea asta ma indispune total.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Pisicutze cu pisoiasi

Eu nu am cu ce ma imbraca si nici de unde, nu imi mai vine nimic si mai am 1 luna juma pana intru in prenatal, deci ma prinde frigul cu burtica mare si mi-e urat sa cumpar haine big size, ca apoi nu mai am ce face cu ele.

VA multumesc pentru incurajari, cred ca le-a citit si gargaritza mea si m-a iertat ca nu am avut grija de mine(ea) si si-a reluat programul de gimnastica intensa.

Tunde fii tare, noi suntem alaturi de tine si Mario

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 21+ cu gargaritza mica
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

si eum-am plicti,mai ales ca al meu lucreaza 3 zile de la 7 la 22 si apoi 3 zile liber mor de plictiseala,si acum e in casa ca la nebuni a apucat sa curete pereti de huma ,ca era huma sa dea amorsa si a ramas asa pana intra in liber ,mobila e una peste alta deci........inebunescma indispune mmizeria asta din casa

Mergi la inceput