Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (88)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Carmen o sa notez p foaie si o sa fac modificarile mai incolo un pic.
k am niste treaba acu
vreau sa termin o data cu totu de aranjat k deja mi s-a luat pana peste cap

Merci Ralu, esti dragutza ca de obicei . Spor la treaba

carmen
26 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Buna seara fetele...
Am intrat si eu repejor, din pacate trista pentru Tunde.
pentru Tunde, esti o mami puternica, Doamne Doamne o sa te intareasca in continuare si o sa fie bine. Nu ma pricep la cuvinte, dar vreau sa sti, ca, la fel ca si celelalte fete, sunt alaturi de tine, si daca ai nevoie de ceva si te putem ajuta, nu ezita sa ne spui. Si sa intri non stop la noi, sa stim ce faci, pt ca , cel putin in cazul meu, o vorba buna spusa la nevoie ma ajuta extrem de mult.
Curaj mami draga , si sanatate multa puiului Mario. Te imbratisez cu drag.

Happy 22+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Hello fetele!

Va salut si va
Nu stiu ce am de cateva zile incoace ca nu ma simt prea bine seara. Si acum am niste crampe...Am asa o senzatie de moleseala, cine stie?!

Tunde ai incredere ca totul va fi bine. Nu ai cum sa nu fi speriata si emotionata. Chiar imi spunea ieri asistenta medicului de familie ca o sa vad cand o sa am copil cum va fi: daca e bolnavior eu o sa ma simt si mai bolnava decat el si o sa vreau sa fac orice numai sa pot sa-i iau suferinta. Tu esti puternica. Ai grija de el si de tine si de bebelina.

adriana 25+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Ma bucur ca va place caruciorul nostru..sotul l-a ales si tot el l-a cumparat..am avut incredere in el..

Bebelu..super burtica si super botosei...

Missmj, tare faina...

Tunde, merci, sa inteleg ca nu e obligatoriu cerclajul daca e colul inchis..ce mai inteleg eu...

fluturas 23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

AditzaC, ce lucruri frumoase ai cumparat si tu!!!!

fluturas 23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello

fluturas ...multumesc abia am intrat si eu pe forum
cateva zile nu am avut net

tunde sunt alaturi de tine , imi pare nespus de rau nu am cuvinte , sincer ...daca te pot ajuta cu ceva sa imi spui , te rog

fetelor nu am apucat sa citesc din urma ....imi este destul de dificil sa recapitulez tot asa ca va rog sa ma iertati

noi suntem bine , a inceput sa ma doara rau spatele si noaptea nu mai imi gasesc pozitia in pat si ma ia somnul greu ......asta e ce sa facem mergem inainte , am prelungit medicalul si de la 1 noim intru in prenatal...in rest nimik deosebit ...maine merg la ziua finutului asa ca am sa lipsesc
pupicei tuturor

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

hai salut.
Tunde, capul sus! Odata ce exista tratament,musai sa dea rezultate bune.
Si eu am probleme cu dormitul - ma scol la 4, sunt super fresh, apoi la 12-13imi pica ochii in gura. seara la 9 sunt in pat. sper sa mai apuc sa dorm putin acum pt ca dupa aia....

27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna seara fetelor.
tunde-imi pare tare rau de Mario si sunt alaturi de tine.un mare si curaj k va fi bine.
aditza-tare frumusele hainutele si burtica
bebelu-si ai tai botosei sunt draguti,iar burtica frumoasa tare.
monica_bt eu te astept cu vesti de la iasi.
maine merg si eu la iasi la morfologia de trimestrul 2,nu stiu de ce dar am mari emotii,sper din tot sufletul sa imi zica k e totul in regula.

Andreea 22+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

bafta multa deea la morfo
te asteptam cu vesti bune

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

multumesc Raluca.

Andreea 22+ cu Medeea

Mergi la inceput