Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (88)
Raspunsuri - Pagina 13
missmj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunshine_rox eu vazusem din aia cu termometru la mothercare in vitan mall, dar nu mai retin cat era; oricum stiu ca mi s-a parut ff scumpa |
Baiatul asta mi-a zis ca a cumparat-o acum 6-7 luni si era can 70-80 ron si e super utila !Vreau si eu pt bebe meu
carmen
25 + cu
Andrei
missmj spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 Carmen eu in COra si Carefour chiar m-am uitat dupa cadite si aveau numai din alea normale. dc vad p undeva, iti zic ![]() |
Chiar te rog daca vezi sa ma anunti si pe mine. Ce parere ai avut despre celelalte lucruri din cora ? patut, carut ?

carmen
25 + cu
Andrei
bebelu86 spune:
In Cora gasisem acu 2-3 luni un carut super tare, cu scoica si landou la 600 ron parca..era promotie. l-0am probat pe acolo, l-am invartit pe toate partile si mi s-a parut ok pt cat de mult ma pricep eu la ele.
la patuturi chiar nu m-am uitat.
acu chiar k nu m=a interesat decat cadita, k restu le am.
s-or mai gasi primele 12 carticele?
k atunci am tot zis k le iau, si am uitat 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
28+ cu
Natalia Maria
dangabriela spune:
Tunde imi pare rau ca puiutul tau e bolnavior, dar cu incredere in DD si mult optimism, ai sa vezi ca totul va fi bine!
Noi suntem alaturi de tine, si ne rugam ca micutul Mario sa se faca cat mai repede bine!

Fetelor din Bucuresti, sau nu numai, ati fost vreuna in magazinul Cocor, recent deschis?? Daca da, ati vazut ceva interesant? Aveti ideea i-au amenajat si o parcare ceva?
FVL heterozigot, 24 de saptamani 
bebelu86 spune:
Gabriela nu am fost, dar a fost mama si a zis k e ca un mall. nu mai are nimic din ce era o data cocor, si p langa asta au niste preturi de mori.
nu stiu dc are parcare.
poate te ajuta fetele la cap asta 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
28+ cu
Natalia Maria
florintunde spune:
Fetelor ..multumesc mult pentru ca existati,multumesc pentru incurajari....am mai zis Eu ca sunteti niste prietene adevarate...sa dea Domnu sa fie de bine

Fluturas /Madalina am avut colul deschis...va urerz numai bine si sa aveti copilasi sanatosi!
Acuma si Eu stau in pat..am niste dureri ciudate de burta...si stomacul ma doare de la emotii,stres..ulcerul isi face de cap..
Incerc sa nu ma supar..mi-e frica pt bebe
Am condimentet niste aripioare de pui...mai vedem ce iese din ele.
Ieri am f somon cu sos picant de rosii..a fost f bun..desi imi era frica sa mananc mult ..am gustat un pik
Tunde
burtica de 22 sapt
+Mami de ursulet Mario 04.03.2004 
djlaura01 spune:
bebelu poti sa le comanzi la adevarul
la noi in sinaia este o caravana de la adevarul si au toate cartile care a aparut la ei la ziar,colectii intregi,dar eu le-am cumparat deja
tierry spune:
| citat din mesajul lui missmj am auzit ca s-ar gasi prin carrefour, cora, etc niste cadite super , cu termometru inauntru,mi-a zis un baiat de la serv ca el a cumparat-o si e chiar foarte buna.Eu nu am gasit.Stie cineva unde sa caut? ![]() |
Da, am vazut eu saptamana asta in Carrefour. La raionul de bebei, acolo unde-s si carucioare, scaune etc. Chiar ma uitam zic: ete ce inventie, domle
E cadita normala, medie ca dimens., fara forma din aia predefinita inauntru si pe fund are un afisaj si zice cica "too hot", "too low", "ideal". Pare-mi-se ca era de la Primii pasi... si la pret..hmm..83 lei? Si am vazut acolo si un fel de chestie care se pune in cadita, cica anti-derapant, era vreo 40 lei. Deci, daca is bune caditele alea, o sa iau si eu
missmj spune:
| citat din mesajul lui tierry Deci, daca is bune caditele alea, o sa iau si eu ![]() |
Asa mi-a zis baiatul asta ca e buna, parerile sunt impartite oricum. Merci, o sa dau si eu o fuga intr-o zi

carmen
25 + cu
Andrei
bebelu86 spune:
eu am zis k o sa iau una normala. si separat suportu.
am un suport din burete. nu stiu cat de bun e. o sa incerc sa vad dc ma descurc. dc nu, il voi trimite repede p al meu sa ia altu si gata.
dar mom iau doar cadita simpla.
pana la urma suportu e doar la inceput, pana te obisnuiesti tu cu bb.
dupa..nu va mai fi nevoie
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
28+ cu
Natalia Maria