Sept-Oct'10 - Felicitari ghiocela!!!(188)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaisa20

Nu ar trebui sa scoatem ceva si pt Bubante!
Si ea avea programata ceza pt azi...

danaisa20 fericita 38+
cu

Ai dreptate.

Hai Bubante!

38+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Mari, ce draguta e Teodora. Auzi, ce sa zica ea! Bravo! Sunt curioasa cum va fi noaptea asta; sper sa fie destul de cuminte Sabrina si sa nus coale toata casa. Noi stam in R7, chiar langa parc, langa terenurile de tenis. E foarte placut sa vad parcul din casa si sa stiu ca in 2 minute sunt in parc. De-aia am si luat acolo ca e bine pentru fete. Plus ca in spatele blocului e gradinita; stam langa biserica, daca stii unde e. Te pup

K.A.T., m-am mai delectat cu pozele cu Tess, e ca o ciresica, tare dulce, iti vine s-o mananci.

Zoze, ce mai faci? Unde ai pus poze cu Maria? Vreau si eu sa le vad!!!!!!!!!!!!

M-am cantarit azi si am cu un kg jumate mai mult decat inainte s araman insarcinata. Oricum, asta e un aspect mai putin important. Sunt bucuroasa ca nu ma mai dor sanii atat de atre si trag nadejde ca va fi din ce in ce mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Buna ziua burtici, La multi ani mamici si bebelusi!!!
Office, Andreflo, v-am trimis PM. Tudor acum a mancat, asa ca ori ies acum, ori la 15,00.
Sa aveti o zi frumoasa!
Ghiocela, te asteptam si pe tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Mari, ce draguta e Teodora. Auzi, ce sa zica ea! Bravo! Sunt curioasa cum va fi noaptea asta; sper sa fie destul de cuminte Sabrina si sa nus coale toata casa. Noi stam in R7, chiar langa parc, langa terenurile de tenis. E foarte placut sa vad parcul din casa si sa stiu ca in 2 minute sunt in parc. De-aia am si luat acolo ca e bine pentru fete. Plus ca in spatele blocului e gradinita; stam langa biserica, daca stii unde e. Te pup

K.A.T., m-am mai delectat cu pozele cu Tess, e ca o ciresica, tare dulce, iti vine s-o mananci.

Zoze, ce mai faci? Unde ai pus poze cu Maria? Vreau si eu sa le vad!!!!!!!!!!!!

M-am cantarit azi si am cu un kg jumate mai mult decat inainte s araman insarcinata. Oricum, asta e un aspect mai putin important. Sunt bucuroasa ca nu ma mai dor sanii atat de atre si trag nadejde ca va fi din ce in ce mai bine.

LALY, cea mai fericita din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si SABRINA ELISA (08 OCTOMBRIE 2010)

Poza preferata Clarinda

Pai eram vecine daca nu ne mutam. Blocul M9 e al treilea in spatele bisericii(acolo am botezat-o pe Teo), pe Aleea Pascani. Si noi cand am cumparat in Dr. Taberei tot la copii ne-am gandit, ca suntem aproape de parc. Noi ne-am mutat de 3 ani jumatate.
Felicitari pentru kilogramele pierdute, eu mai am inca 11 de dat jos dar le dau eu pana la vara

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUANASHANA

Office, Andreflo, v-am trimis PM. Tudor acum a mancat, asa ca ori ies acum, ori la 15,00.
Sa aveti o zi frumoasa!

Mami de Tudor-Alexandru (14.09.2010)

pe unde te plimbi?

Andreea, fericita de Diana Elena (28.iulie.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna fetele!!
In sfarsit a dormit si pitica mea bine azi noapte.Nu s-a trezit decat sa pape si nu a mai plans.Ii dau Infacol pt colici,ca Bonisanul nu avea nici un efect la noi.
Azi avem trei saptamani!
Acum astept sa se trezeasca sa-i dau sa pape si iesim la plimbare ca-i frumos afara.De cateva zile ma mulg si-i dau lapticul cu biberonul.Nu o mai pun la san,ca nu am sfarcuri si nu are de ce apuca.Numai se enerveaza si scapa tzatza den gurita de 10 ori pana s-o apuce.Si prinde rau de sfarc daca e mic,si ma doare de numai cand suge,asa ca mai bine ma mulg si papam cu bibe.Cam cat mananca un bb la o luna??A mea papa cam 80-90 ml la o masa.Cateodata papa mai mult 110 ml,iar alta data dupa 60 ml,nu mai vrea.E normal??

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Ana, este foarte bine! ai o fetita foarte ascultatoare!

Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LUANASHANA

Sa aveti o zi frumoasa!

Mami de Tudor-Alexandru (14.09.2010)

nu am primit PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Ana, este foarte bine! ai o fetita foarte ascultatoare!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Fetelor eu plec acum prin IOR! Tre' sa merg mult pe jos ca stau protapite pe mine cam multe kilograme! Pe la 3 ajung la fantana arteziana (cea luminata noaptea). ne putem vedea acolo pe bancute!

Mergi la inceput