Prietene la bine si la greu - 63
Raspunsuri - Pagina 18
dana n. spune:
Fetelor sunt disperata...i-am bagat supozitor cu paracetamol la 4 ...acum are 39,5!!! Ce sa fac? Sa ma duc la urgenta cu el?
Pe cutia de supozitoare ca se administreaza la 6 ore. Sa ii mai bag unul mai devreme de 6 ore?
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. Fetelor sunt disperata...i-am bagat supozitor cu paracetamol la 4 ...acum are 39,5!!! Ce sa fac? Sa ma duc la urgenta cu el? Pe cutia de supozitoare ca se administreaza la 6 ore. Sa ii mai bag unul mai devreme de 6 ore? ------------------------ Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) |
nu, da-i alt medicament, pe baza de ibuprofen. Ai?
Ce mai are inafara de febra?
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
dana n. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
nu, da-i alt medicament, pe baza de ibuprofen. Ai? Ce mai are inafara de febra? Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09) |
nasul infundat. acum 5 minute avea 39,7
------------------------
dana n. spune:
In disperare i-am bagat tot paracetamol.
------------------------
ariadna33 spune:
dana, la peste 39 mie mi-au spus pediatrele sa le dau novocalmin... pana la 39 era buna alternanta la 4 ore nurofen-panadol, la noi a avut efect.
floricik nu te bagi deloc cum ai zis, orice sfat e binevenit ca sunt disperata... acum o luna muci, acum iarasi, data trecuta am luat-o si eu si abia am scapat de tusea aia nenorocita...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariadna33 dana, la peste 39 mie mi-au spus pediatrele sa le dau novocalmin... pana la 39 era buna alternanta la 4 ore nurofen-panadol, la noi a avut efect. floricik nu te bagi deloc cum ai zis, orice sfat e binevenit ca sunt disperata... acum o luna muci, acum iarasi, data trecuta am luat-o si eu si abia am scapat de tusea aia nenorocita... ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** mamy de gemenasi dragalasi |
Nu avem novocalmin aici.
------------------------
ariadna33 spune:
atunci incearca asa cum zice si monis, ceva pe baza de ibuprofen (supozitor sau sirop pentru copii) la 4 ore dupa panadol/paracetamol, si tot asa alternand la 4 ore pana ajungeti la medic.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dana n.
Nu avem novocalmin aici. ------------------------ Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) |
ideea era sa alternezi medicamentele (novocalminul are algocalmin, nurofenul are ibuprofen etc). Eu in locul tau as suna macar la urgenta sa vad ce recomanda aia, sa nu te prinda noaptea fara nici o idee.... Asteptam sa ne scrii ca e mai bine
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
laurairina13 spune:
RamoniXXX
Sa ne traiesti o mie de ani si sa ne inveselesti inca pe atat!Sa vina repede tati de soricel, sau..sa va mutati toti trei peste mari si tari in za big america
sorry ca is cam ultima cu urarile, da cred ca prind bine si mai pe seara, le primesti, nu??
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
laurairina13 spune:
Dana, cum e Davidelul? ai incercat sa ii faci baita cu apa mai calaie? sau sa il infasori intr-un cearceaf/prosop udat cu apa putin mai rece decat cea cu care il spalai in mod obisnuit? sosetute cu apa si otet jumi-juma? Tinut mai dezbracatel putin cat sa ii mai scazi temperatura?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)