Prietene la bine si la greu - 63

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Da...nicio sansa sa plec cu el afara. Acum 40 de minute avea 39,2
I-am dat nurofen sirop si acum doarme.
Am o nedumerire... ca eu sunt mai paralela care este diferenta intre supozitor si sirop? Sunt mai eficiente supozitoarele? Ca mi se pare mai practic sa ii dau sirop. In general dupa ce ii administrez un supozitor, face treaba mare...si eu imi imi fac probleme daca si-a facut efectul sau nu.

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

LA MULTI ANI draga Ramona sa fii sanatoasa, iubita sa ai parte numaid e bucurii

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Ramona

Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de impliniri alaturi de baietii tai!!!

------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Dana, din pacate si eu patesc la fel cu supozitoarele (kk in primele minute), asa ca optez pentru siropele. Supozitoarele isi fac cica efectul mai repede (in jur de 20 min), in timp ce siropelele peste 30 min. sa treaca. A, si siropelele astea de nurofen, panadol mai dau si scaune cam moi

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Da...nicio sansa sa plec cu el afara. Acum 40 de minute avea 39,2
I-am dat nurofen sirop si acum doarme.
Am o nedumerire... ca eu sunt mai paralela care este diferenta intre supozitor si sirop? Sunt mai eficiente supozitoarele? Ca mi se pare mai practic sa ii dau sirop. In general dupa ce ii administrez un supozitor, face treaba mare...si eu imi imi fac probleme daca si-a facut efectul sau nu.

------------------------

Ideea e ca supozitorul se absoarbe mai repede si isi face efectul mai repede, e recomandat sa fie administrat cand e febra mare ca sa scada mai repejor. SI siropelul e ok, insa dupa o perioada mai lunga de administrare sau administrare concomitenta a mai multor siropuri de tot felul, David sa ajunga sa le refuze sau sa-si provoace voma..
Si eu am patit la fel cu supozitorul, dupa cateva minute in care i-am tinut eu funduletul sa nu elimine supozitorul..a facut kk si cu o parte din el nedizolvat

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

Fetele, intrebare-intrebatoare: de unde luati voi peste proaspat (salau ma intereseaza pentru ca am vazut ca le place) din Bucuresti?

Tata mi-a luat pt asta mica salau proaspat din hala obor.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

fetele mele

RamoX sa traiesti o mie de ani fericita!

Laura_Andreea saru'mana pt aprecieri , dar sa stii ca este deschisa deja calea fulgusorilor mergaciosi de catre Andrei de mami Cory si uite ca si Mateiut de Ralu_Seby calca increzator ... felicitari

nu va scriu multe, am inceput operatiunea mutat ...sa ne vedem/citim cu bine in cateva zile (pana imi tranfer si net-ul)

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dana pe langa ce zic fetele, ca se absoarbe mai repede substanta activa, eu mai stiu ca supozitoarele sunt mai indicate si pentru a nu solicita stomacul in mod inutil, sa digere medicamentul, plus excipientii din el, plus zaharul si alte arome si bazaconii continute de siropuri. Multa sanatate

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Peste proaspat Auchan sau Carrefour eu sun la ei si intreb daca au primit marfa, tot timpul le spun ca e pt bebe si aduc din spate.

Dana - eu zic ca cu febra afara nu e prea bine, mucii nu ai treaba. Atentie la supozitor, acesta se baga nu cu partea ascutita, se baga invers se duce mai repede asa acolo unde ii este locul. pupam davidelu sa treaca

Lidia si Ramo- sper sa scapati repede de oribilitatea de sfatilococ

Ancutza - spor la mutat

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Buna ziua, dragi mamici!

N-am mai postat de mult timp, insa cu cititul sunt la zi...Vreau sa va las un link cu retete pentru copilasi grupate pe varste: www.cepapam.ro. Nu pot sa spun cat de ok sunt retetele fiindca de abia am descoperit site-ul. Sper sa va fie de folos!

Va pup!

Cosmina, mami de Emma

Mergi la inceput